Tebrik ederimm, çok yeni yakalamışsınız5.81 çıktı
5.8 için bayağı da belirgin bir çizgi5.81 çıktı
Hamile miyim5.8 için bayağı da belirgin bir çizgitebrikler sağlıkla kıcağınıza alın inşaAllah
Çok çok yeni doktor bir şey dedi mi ?5.81 çıktı
Hayır demedi ben evde kendim öğrendimÇok çok yeni doktor bir şey dedi mi ?
5 ve üstü gebeliktir. Sağlıkla yükselir inşaAllahHamile miyim
Amin inşallah5 ve üstü gebeliktir. Sağlıkla yükselir inşaAllah
Çok tebrik ederim bildiğimiz kadarıyla 5 ve üstü gebelik iki gün sonra tekrar kan verirsin inşallah sağlıkla yükselir değerinHayır demedi ben evde kendim öğrendim
Ay amin inşallah çok teşekkür ederimÇok tebrik ederim bildiğimiz kadarıyla 5 ve üstü gebelik iki gün sonra tekrar kan verirsin inşallah sağlıkla yükselir değerin
Ayy çok sevindim canım tebrikler bat aynı gündü daha çok yeni tutunmuş galiba5.81 çıktı
En altin bi ustu pik olmus cnm en alttaki de catlamis demekÇok sevindim. Bana da darısı bulassin isteyen herkese de. Seninkide sağlıkla artsın sağlıkla doğsun. Lütfen beni de yorumlayin
En altin bi ustu pik olmus cnm en alttaki de catlamis demek
Ama canım en alttakini şimdi yaptım bir usttekini öğlen 2 gibi gündüz. En alttan ucuncuyude dün gece. Yani sadece öğlen iki de pik yakalamam normalmi çok kısa deglmiEn altin bi ustu pik olmus cnm en alttaki de catlamis demek
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bat20 bekliyoruz bakalım. normalde tam 27 gündü döngüm ama son üç dört aydır erken adet oluyorum bu ay bakalım nasıl olacak
Ped doldurmuycak leke kadarsa kırmızı olmadıysa yerlesmedir diyolar canmKızlar bat 20 Eylül ama 12 eylülde açık kahverengi lekenlenme yaşadım bir gün az az sürdü ve geçti sizce yerleşme olabilir mi
Yok sadece peçete sildikçe geldi ve kahverengiydi sonra açık kahveye döndü ve bitti kasıklarımdada ara ara iğne batar gibi oluyor ama öyle çok acılı değil hemende umutlanmak istemedim ama yinede aklıma takıldıPed doldurmuycak leke kadarsa kırmızı olmadıysa yerlesmedir diyolar canm
Umutlanip boş çıkması çok kötü bilirim. Adetin duzenli ve gününden eminsen dediğin durum iki günü gecmediyse yerlesmedir Allahin izniyleYok sadece peçete sildikçe geldi ve kahverengiydi sonra açık kahveye döndü ve bitti kasıklarımdada ara ara iğne batar gibi oluyor ama öyle çok acılı değil hemende umutlanmak istemedim ama yinede aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?