Adetim düzenlidir 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım ama böyle bir şey olmamıştıUmutlanip boş çıkması çok kötü bilirim. Adetin duzenli ve gününden eminsen dediğin durum iki günü gecmediyse yerlesmedir Allahin izniyle
O zaman pik çok kısa sürmüş olmuyomuEn altin bi ustu pik olmus cnm en alttaki de catlamis demek
Bana yerleşme kanaması gibi geldi. Kimyasal dan bir buçuk iki ay sonra gebe kalinmasida yayginmis bu aradaAdetim düzenlidir 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım ama böyle bir şey olmamıştı
Yaa peki ne zaman test yapmalıyım adet geçmesini beklemeli miyimBana yerleşme kanaması gibi geldi. Kimyasal dan bir buçuk iki ay sonra gebe kalinmasida yayginmis bu arada
Eğer elinde falzladan test varsa şimdi dene bı bence var cikicak gibi geldi.Yaa peki ne zaman test yapmalıyım adet geçmesini beklemeli miyim
Elimde yok malesefEğer elinde falzladan test varsa şimdi dene bı bence var cikicak gibi geldi.
Benim test bu sabah böyle çıktı ovulasyon testi yaptım o da pozitif yarın bat günümElimde yok malesef
Benim ovulasyon a da bakar misinBenim test bu sabah böyle çıktı ovulasyon testi yaptım o da pozitif yarın bat günüm
En altın bir üstü pik olmuş çatlamış değerlendir bu aralarBenim ovulasyon a da bakar misin
Sanırım öyle Salı günü tekrar kan vericemAyy çok sevindim canım tebrikler bat aynı gündü daha çok yeni tutunmuş galiba
Regle ne kadar varYok sadece peçete sildikçe geldi ve kahverengiydi sonra açık kahveye döndü ve bitti kasıklarımdada ara ara iğne batar gibi oluyor ama öyle çok acılı değil hemende umutlanmak istemedim ama yinede aklıma takıldı
Tebrik ederim insallah değerin sağlıkla yükselir5.81 çıktı
İyi akşamlar.Bende de akinti var.Benim de bat 24 eylül.Şeffaf beyaz ya da sarımsı.Normalde reglden birkaç gün önce akinti başlar sonra regle dönerdi.Sizin yumurtlama ne zamandiİyi akşamlar kızlar , iki gündür sıcak bir akıntı hissediyorum ama lavaboya gittiğimde hiçbir şey yok daha önce bunu sadece adetin ikinci günü vs hissederdim. Sizce bu neden olabilir bat 22 bu arada daha regl olmak için çok erken günü günene olurum çünkü
4 Eylül pikti 5 te devam etti 6 da çatladi. Ama ben de akıntı olmuyor oluyor gibi oluyor sadece sıcak regl olacakmisim gibi ve sadece iç çamaşırımda kurumuş beyaz akıntı görüyorumİyi akşamlar.Bende de akinti var.Benim de bat 24 eylül.Şeffaf beyaz ya da sarımsı.Normalde reglden birkaç gün önce akinti başlar sonra regle dönerdi.Sizin yumurtlama ne zamandi
Yumurtluyor olabilir misinİyi akşamlar.Bende de akinti var.Benim de bat 24 eylül.Şeffaf beyaz ya da sarımsı.Normalde reglden birkaç gün önce akinti başlar sonra regle dönerdi.Sizin yumurtlama ne zamandi
Yumurtlama akıntısı 5-7 eylül arasında oldu.Uzayan yumurta akı gibi.O günleri degerlendirdik.Yıllardır böyle akintidan anlarim yumurtlamayi.2 çocugum da takvimin gosterdigi yumurtlama gunlerini degerlendirerek oldu.Ovulasyonda piki göremedim o gunlerde.Bir hafta ayni renk koyulukta oldu testler.Elimde testte kalmadı.Coğu gün 2 defa yapınca.Bilemiyorum ki.Aklıma gelmedi değil acaba bugün mu yumurtluyorum diye.37 yaşındayım belki düzenim bozulmuştur artık.Kadin doğuma epeydir gorunmedim.Yumurtluyor olabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?