- 20 Ağustos 2025
- 83
- 48
- 3
- 24
İnşallah teşekkür ederimHayirli olsun sağlıkla kucagina almanı dilerim.
Amin canım senin adet günün ne zamanHamilelik belirtileri ve regl belirtileri hatta yumurtlama belirtileri o kadar benzer ki.Ayırt etmek imkansız gibi.Bir de sürekli belirti arayıp umitlenip sonra hüsrana da ugrayabiliyoruz.En iyisi regl gecikmesi beklemek.Ona da sabredemiyoruz.Merak ediyoruz doğal olarak.Kendi adıma.Aksi bir durum olmazsa en erken regl günümden 1 gün önce test yapmayı düşünüyorum.Kadın olmak zor.Allah yardımcımız olsun.Kimsenin kucağı boş kalmasın ümitleri sönmesin insaallah.
Takvime göre 24 eylül.Son birkaç aydır ya erken ya geç oluyor.Ama öyle afaki farklar yok.Döngüm 30-34 gün arası diyebilirim.Amin canım senin adet günün ne zaman
Bir kere yumurtlama gördüyseniz bilmiyorum. Ben de ilk defa bu ay denedim ovulasyon testlerini. Günleri de değerlendirdik inşallah olurYumurtlama akıntısı 5-7 eylül arasında oldu.Uzayan yumurta akı gibi.O günleri degerlendirdik.Yıllardır böyle akintidan anlarim yumurtlamayi.2 çocugum da takvimin gosterdigi yumurtlama gunlerini degerlendirerek oldu.Ovulasyonda piki göremedim o gunlerde.Bir hafta ayni renk koyulukta oldu testler.Elimde testte kalmadı.Coğu gün 2 defa yapınca.Bilemiyorum ki.Aklıma gelmedi değil acaba bugün mu yumurtluyorum diye.37 yaşındayım belki düzenim bozulmuştur artık.Kadin doğuma epeydir gorunmedim.
Denemeye yeni mi başladınızBir kere yumurtlama gördüyseniz bilmiyorum. Ben de ilk defa bu ay denedim ovulasyon testlerini. Günleri de değerlendirdik inşallah olur
Hımm anladım , bendede pcos var ama genelde adetim 34,35 günde bir , yarında 34.günüm takvime göre ama bilmiyorum ki test yapsam mı napsamTakvime göre 24 eylül.Son birkaç aydır ya erken ya geç oluyor.Ama öyle afaki farklar yok.Döngüm 30-34 gün arası diyebilirim.
Şu an 4 gün geldiği gün 8 gün vardıRegle ne kadar var
Bende soğan kürüne basladım bugun 15.günüm manevı olarakda teheccüde basladım cekebıldiğim kadr zikirler cekmeye calısıyorum incir almak istiyorum badem cevız gıbı bırde bu ay ovulasyonla takıbını yaptum bakalım hakkımızda hayırlısıyla ge kolaylıkla olsunevet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnnbu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz
amin canim hayirli haberler alırız umarimBende soğan kürüne basladım bugun 15.günüm manevı olarakda teheccüde basladım cekebıldiğim kadr zikirler cekmeye calısıyorum incir almak istiyorum badem cevız gıbı bırde bu ay ovulasyonla takıbını yaptum bakalım hakkımızda hayırlısıyla ge kolaylıkla olsun
İns rabbım isteyen dileyen kim varsa kucagını bos bırakmasınamin canim hayirli haberler alırız umarim
Bat yarınsa test yapsan varsa çıkar.Benim komşumda var pcos.İlk çocugu bebek dusundukten 7 ay sonra oldu.İkinci çocugu ve 3.tedavi ile oldu.Ikisinde de baya kilo verdi.Dr söylemis.Bi prof tedavi etti.Tedavinin ayrıntılarını çok bilmiyorum ama 6-7 ay tedavi gördüğünü biliyorum.Hımm anladım , bendede pcos var ama genelde adetim 34,35 günde bir , yarında 34.günüm takvime göre ama bilmiyorum ki test yapsam mı napsam
Benim de awox ve silik sizce var mıdırİnşallah teşekkür ederim
Sizce var mıİnşallah teşekkür ederim
5-6 aydır deniyoruz da bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandımDenemeye yeni mi başladınız
Ben görüyorum var gibiSizce var mı
Umutlanmamak elde değil yarın bidaha yapıyonBen görüyorum var gibi
Testin markası ne?Çizgi var.Bat gününden önce yaptınız muhtemelenSizce var mı
Awox evet 5 gün var daha nasıl anladınızTestin markası ne?Çizgi var.Bat gününden önce yaptınız muhtemelen
Bende böyle silik çizgi ile ogrenmistim.Bata 6 gün varkenAwox evet 5 gün var daha nasıl anladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?