Cumartesi test yaptım silik çizgi çıktı pazartesi başka marka yaptım oda silik çıktı sonra kan verdim ama hala sonucu çıkmadı sonra işteyken kahverengi lekelenme başladı biraz ter bastı falan uzandım dinlendim uyumuşum gece bu sefer koyu kırmızı geldi ama regl rengi yoğunluğu o kadar değil bende test vardı elimde onu yaptim oda silik çıktı heralde regl başlangıcı olarak düşündüm kan değerim çıkınca haber vereceğimAdet mı oldunuz ben eskı mesajları goremedım sımdı kımyasal gebelık benımde basıma geldı adet oldum sandım adetın 3 yada 5. Gunu evde test yaptım adetım notmalden az gıbı geldı sankı deger 10 cıkmıstı sanıeım sonra dustu kımyasaldı evdekı testlerde de bır süre pozitif cıktı
Canım çok üzüldüm ama bir de bu tarafdan düşün hamile kalabiliyorsun inşallah bir dahakine sağlıkla oluşacak vitamin takviye falan kullan yumurta kalitesi artsın bir sonraki gebeliğe hazilik olur hemCnm kimyasala dondu suan ne yazikki sabahtandir agliyorum sinirlerim bozuldu bat dundu cnm 14 eylul nasibi yokmus napalim
Ben de aynı şeyi yaşadım biliyor musun, ne ilginç... Kanlı idrar ve korkunç sancılar çektim. iki farklı ilaç bitirdim. Bana en iyi gelen şey sıcak su torbamdıCanım 2 aydır idrar yolu enfeksiyonu diyorlar geçen hafta kan gelmeye başladı çok kanama oluyor bekliyorum hala hastanedeyim
O duygunun ne demek olduğunu biliyorum... Ama bir gün sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alıp, bağrımıza basacağız. O zamana kadar sadece kendimizi fazla strese sokmamaya çalışalım. Bir gün çok güzel olacakCnm kimyasala dondu suan ne yazikki sabahtandir agliyorum sinirlerim bozuldu bat dundu cnm 14 eylul nasibi yokmus napalim
kimyasal canimKızlar kan testimde çıkmış 24,5 ama kanamam başladı
Bunu bende merak ediyorum adetim geçmesi bugün 2. Günü dün test yaptım negatifdi bugün yapmadım artık testlerde psikolojik belki etkiliyor adetim ondan mı geçiyor dedim ama hala yok olmadım karnım şişti adet olamadım diye sanırım aşısı gaz sansii yaşadım sabah ama şimdi iyiyim hala adet olamadım böyle olupda sonra öğrenen varmikizlar bugun bat günüm sabah testim negatif çıktı maalesef iki gundur kasikta batma yaşıyorum adet öncesi hic yasamadigim bisey test pozitife döner mi çünkü siddetli bel agrisi dışında baska adet belirtisi de yok var mi böyle negatiften pozitife dönen
Geçmiş olsun inşallah bir sonraki hamilelik sağlıkla gelişirKızlar kan testimde çıkmış 24,5 ama kanamam başladı
ve normalde ben siddetli bel agrisi yasadigimda ertesi gun adet olurdum dun ve onceki gun yasadim en gec bugun olurum diye bekledim ama hala olmadim olacakmisim gibi de hissetmiyorum garip şekildeBunu bende merak ediyorum adetim geçmesi bugün 2. Günü dün test yaptım negatifdi bugün yapmadım artık testlerde psikolojik belki etkiliyor adetim ondan mı geçiyor dedim ama hala yok olmadım karnım şişti adet olamadım diye sanırım aşısı gaz sansii yaşadım sabah ama şimdi iyiyim hala adet olamadım böyle olupda sonra öğrenen varmi
ve normalde ben siddetli bel agrisi yasadigimda ertesi gun adet olurdum dun ve onceki gun yasadim en gec bugun olurum diye bekledim ama hala olmadim olacakmisim gibi de hissetmiyorum garip şekilde
Sağlık ocagindaki doktorum kadın doğuma gitmemi tavsiye etti hala yerleşme olabilir diyor ama bana regl başlangıcı olarak geliyorGeçmiş olsun inşallah bir sonraki hamilelik sağlıkla gelişir
Evet bende normal de sancilar gelir sonrada adet olurum ilk gün biraz sancım oldu ama geri geçti bakalım beklicem yarın bir daha test yaparım olmadive normalde ben siddetli bel agrisi yasadigimda ertesi gun adet olurdum dun ve onceki gun yasadim en gec bugun olurum diye bekledim ama hala olmadim olacakmisim gibi de hissetmiyorum garip şekilde
Yinede bir gidin baktırın en azından tam söküldü mü kanaman yoksa az as miSağlık ocagindaki doktorum kadın doğuma gitmemi tavsiye etti hala yerleşme olabilir diyor ama bana regl başlangıcı olarak geliyor
ben zaten yarin doktora gidecegim adet olurum diye dusundugum icin reglin ikinci gunune denk gelecek sekilde randevu almistim ama ne gebelik var ne reglEvet bende normal de sancilar gelir sonrada adet olurum ilk gün biraz sancım oldu ama geri geçti bakalım beklicem yarın bir daha test yaparım olmadi
Ped ile gozlemleyecegimYinede bir gidin baktırın en azından tam söküldü mü kanaman yoksa az as mi
İşte ben geçen hafta dokroa gittim bir baktırım kist varmı diye dedim kist falan yok doktor adet olunca 2 veya 3 günü gel hormonlarada bakalım dedi ama ne gelen var ne giden ve olacak gibide değil acaba geç mi yumurtladim ondan mı adet gecikti bilmiyorum geçen ay 3 gün erken olmuştum ondan önceki ayda gecikme olmuştu daha öncesinde hiç aksamazdiben zaten yarin doktora gidecegim adet olurum diye dusundugum icin reglin ikinci gunune denk gelecek sekilde randevu almistim ama ne gebelik var ne regl
bende gecen ay 1 onceki ay 2 gun erken olmustum bugun sabaha kadar olmus.olmam gerekiyordu olmadim ama testim de negatif çıktı anlamadım ki döner mi acaba pozitife yarin muhtemelen kanda bakacak zaten doktor da merak ediyorum yasayan var mi acabaİşte ben geçen hafta dokroa gittim bir baktırım kist varmı diye dedim kist falan yok doktor adet olunca 2 veya 3 günü gel hormonlarada bakalım dedi ama ne gelen var ne giden ve olacak gibide değil acaba geç mi yumurtladim ondan mı adet gecikti bilmiyorum geçen ay 3 gün erken olmuştum ondan önceki ayda gecikme olmuştu daha öncesinde hiç aksamazdi
Cnm yanlis anlamis da olabilirim suan hala lekelenmem var ama pede gecmio pembemsi kahve sarimsi akintim bile olmus o ara nasil oldu bilmiom o gecmis pede insallah yerlesme flndir yaBen de zamanında şundan düştü bundan düştü diye hem üzülüyor hem canımı sıkıyor hem de kimi zaman çok sinirleniyordum. Artık diyorum ki nasip olan ne zor şartlar olursa olsun gelir. Bazı hikayeler dinledim insanın kanını donduracak şeyler ama yine de düşmüyor geliyor bebek. Yani gelecek olan durdurulamıyor gelmeyecek olan ne yapsak gidiyor. Hatta bir adam anlatıyordu annesi bebeği aldırmış ama ikizmiş diğerini görmemişler aylar sonra fark ediyor ve ikizi dünyaya geliyor ki aldırmadan önce de neler neler içmişler düşsün diye... Neden yazdım bunları çünkü böyle problemlerin olduğu aylarda düşük vb olaylar yaşayınca bize onlara yaşatanlara sanki içerden yavaş yavaş kızıyor, kuruluyoruz. Bu da aslında bize zarar veriyor. Bundan sonraki süreçte inşaAllah problemlerden ve stresten uzak bir şekilde en kısa zamanda alırsın yine güzel haberi. Güzel canını sıkmayıver lütfen
Nasip artik cnm durursa durur durmazsa da nasibi yokmus derim suanlik kanamam yokO duygunun ne demek olduğunu biliyorum... Ama bir gün sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alıp, bağrımıza basacağız. O zamana kadar sadece kendimizi fazla strese sokmamaya çalışalım. Bir gün çok güzel olacakGeçmiş olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?