prodoctorun o minicik çizgilerinden çok yanılan olduHerkese merhaba. bende 5 yıllık evliyim bir kızım var 4 yaşında nasipse 2.yi istiyoruz ama 9 ay olacak gelen giden yok :) bu ay bi değişiğim ama kasıklarda batmalar karnımın arka tarafında doluluk hissi falan var. burayı okuyorum acaba o mu etkiliyo diyorum. Bat 24 eylül dün test yaptım prodoctor çok çooook minik bi gölgelik gördüm eş,me gösterdim o testin kendi içindeki karartı olabilir dedidua edelim birbirimize sağlıkla huzurla ve güzel ahlakla gelsin kuzularımız inşallah :)
ne zaman vereceksin bir daha kan?Yok kan rengi degil ya kahve pembe dun uyumustum kalktim tuvalete gittim gene sildigimde daha koyuydu dedim regl oluyorum herhalde ama devami gelmedi ilactandir diye dusundum gece de sarimsi akintim gelmis pede gecmis o yani sadece sildigimde geliyor insallah oyledir ya gec dollenme diyorum ben umarim oyledir kan verdigimde belli olucak artik
Kullanıyorum canım probiyotik verdi etkili bir antibiyotik ve travazol krem verdi geçenki akşamki ilaçları almadım henüz birazdan gidip alacağımantibiyotik kullanıyor musun? ne ilaç verdi doktor sana.
Yarin cnm insallah yukselmistir ya kimyasal olsa 4. Gun gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum insallah yerlesmedirne zaman vereceksin bir daha kan?
ne zaman vereceksin bir daha kan?
Ay inşallah yerleşme kanaması gibi birşeydir canım stres. Yapma bakalım bekleyelimYok kan rengi degil ya kahve pembe dun uyumustum kalktim tuvalete gittim gene sildigimde daha koyuydu dedim regl oluyorum herhalde ama devami gelmedi ilactandir diye dusundum gece de sarimsi akintim gelmis pede gecmis o yani sadece sildigimde geliyor insallah oyledir ya gec dollenme diyorum ben umarim oyledir kan verdigimde belli olucak artik
İnşallah cnm kahverengi ise gelen korkma inşallah yerleşiyorYarin cnm insallah yukselmistir ya kimyasal olsa 4. Gun gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum insallah yerlesmedir
Benim testler silik pozitifti canım kanamam başladığındada öyleydi, kan sonucumda 25 çıkmış ama regl oldum kimyasalmış, regl gibi geliyor normal senin icin hala umudum varCnm suan hala lekelenme seklinde devam ediyor sildigimde geliyor pede gelen giden yok biraz midem kotu stresten galiba bekliyorum yarin gene kan vericem
İnsallah ya kahve pembe gibi iste yarin kan vericem inşallah yukselmistirAy inşallah yerleşme kanaması gibi birşeydir canım stres. Yapma bakalım bekleyelim
evet cnm beklemedeyim iste ne olucak bilmiyorum arada kalmak cok zorİnşallah cnm kahverengi ise gelen korkma inşallah yerleşiyor
Cnm valla dorduncu gun hala sildigimde geliyor senin nasil baslamisti tamBenim testler silik pozitifti canım kanamam başladığındada öyleydi, kan sonucumda 25 çıkmış ama regl oldum kimyasalmış, regl gibi geliyor normal senin icin hala umudum var
Lekelenme normal diyorlar canım çoğu kadında oluyormuş burda okuduğumuz kadarıyla üzülme inşallah bebişin sağlıcakla gelirİnsallah ya kahve pembe gibi iste yarin kan vericem inşallah yukselmistir
evet cnm beklemedeyim iste ne olucak bilmiyorum arada kalmak cok zor
hayirlisi olsun canim insallahCnm bir gun gecikme de test yaptim lekelenmem var diye regl bekliodum acikcasi golgelik gordum kan verdim ogrendim suanlik net bisey yok hayirlisi artik
Oyle de herkeste az geliyor yada ilerki haftalarda oluyo ya ne bilimLekelenme normal diyorlar canım çoğu kadında oluyormuş burda okuduğumuz kadarıyla üzülme inşallah bebişin sağlıcakla gelir
Çok mu geldi canım nasıl oluyorOyle de herkeste az geliyor yada ilerki haftalarda oluyo ya ne bilim
Yok sadece sildigimde hafif kahvelik geliyor pede gecmiyor hic gecmedi ama yine de riskli zamanlardayim suanÇok mu geldi canım nasıl oluyor
Canım benim 24. Günümde kahverengi lekelenme oldu sildigimde geldi bir sonraki gün devam etti sonra durdu , bende test yaptım cumartesi silik pozitif çıktı ardından pazartesi test yaptım silik pozitif çıktı kan verdim kan sonucum bugün çıktı 25 ama dün birden bana çok ter bastı böyle çok kötü oldum WC gidince bir baktım kahverengi lekelenme başlamış ama kötü koku eşlik ediyor sonra çalıştım biraz biraz geliyordu leke eve gidince uzandım dinlendim gece bu sefer koyu kırmızı kan olarak gördüm bu normalde akşam test yapicaktim , sabahta bu devam etmeye başladı regl başlangıcı diye düşündüm yine dün akşamki testi yaptım oda silik pozitif çıktı ama resmen regl oldum yani şuanda ped kullanmaya başladım ağrım olmadı hiçCnm valla dorduncu gun hala sildigimde geliyor senin nasil baslamisti tam
O normal diyorlar ama inşallah tutunur yaYok sadece sildigimde hafif kahvelik geliyor pede gecmiyor hic gecmedi ama yine de riskli zamanlardayim suan
Bnm suan gecikmemin ikinci gunu 28 gunde bir regli oluyorum 14 unde olmadim iste 13 unde lekelenmem basladi dun test yaptim golge gordum kan verdim pozitif doktor progestan basladi onu kullaniyorum hafif agrilarim var sildigimde geliyor sadeceCanım benim 24. Günümde kahverengi lekelenme oldu sildigimde geldi bir sonraki gün devam etti sonra durdu , bende test yaptım cumartesi silik pozitif çıktı ardından pazartesi test yaptım silik pozitif çıktı kan verdim kan sonucum bugün çıktı 25 ama dün birden bana çok ter bastı böyle çok kötü oldum WC gidince bir baktım kahverengi lekelenme başlamış ama kötü koku eşlik ediyor sonra çalıştım biraz biraz geliyordu leke eve gidince uzandım dinlendim gece bu sefer koyu kırmızı kan olarak gördüm bu normalde akşam test yapicaktim , sabahta bu devam etmeye başladı regl başlangıcı diye düşündüm yine dün akşamki testi yaptım oda silik pozitif çıktı ama resmen regl oldum yani şuanda ped kullanmaya başladım ağrım olmadı hiç
Benim de 22 cesaret edip yapmadım henüzBen elendim tertemiz bi negatif gördüm bat 21
regle de o kadar çok var ki sabretmek mesele :) neyse ben awox sipariş edeyim artık ne olursaprodoctorun o minicik çizgilerinden çok yanılan oldubence farklı testle teyit edin regl gününüzde... hayırlısı olsun
benim arkadaşımın da öyle oldu 4 haftalık mı ne kanaması oldu ama şükür şu an 4 aylık hamile umudunu kaybetme dua et hayırlısı neyse o olsun inşallahBnm suan gecikmemin ikinci gunu 28 gunde bir regli oluyorum 14 unde olmadim iste 13 unde lekelenmem basladi dun test yaptim golge gordum kan verdim pozitif doktor progestan basladi onu kullaniyorum hafif agrilarim var sildigimde geliyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?