- 28 Mayıs 2025
- 2.271
- 452
- 38
- 25
İnsallah cnm tesekkur ederimCanım çok üzüldüm ama bir de bu tarafdan düşün hamile kalabiliyorsun inşallah bir dahakine sağlıkla oluşacak vitamin takviye falan kullan yumurta kalitesi artsın bir sonraki gebeliğe hazilik olur hem
Cnm kanamam yok suan dunde yokmuş sari akintiymis sadece lekelenmem var ama insallah gecerCanım benim sağlıksız olunca sonlanıyormuş.Bi de kimyasaldan sonra saglikli gebelik şansı artiyormus.Ve iyi haber hamile kalabiliyorsun.Gecen sene ben de kimyasal yaşamıştım nasil hayal kırıklığı olduğunu biliyorum.Seni kucaklıyorum.
canim ne zaman ogrendin gecikme falan var miydi yoksa regl.oncesi mi ogrendinCnm kanamam yok suan dunde yokmuş sari akintiymis sadece lekelenmem var ama insallah gecer
Canım durumun nedir nasıl başladı nasıl devam ediyor şuandaCnm kanamam yok suan dunde yokmuş sari akintiymis sadece lekelenmem var ama insallah gecer
İnşallah bu ay güzel sonuçlar alırızBende 10 unda pık gordum beklenen adet 25 pcosum ben ama
Bende 20 sinde yapmayı düşünüyorumoff benım bat 25 erken gebelik testiyle 1 hafta önceden yapsam 18ine denk geliyor 3 gün daha nasıl dayanacagım bilmiyorum ki zaten 5 gün önce test yapmıstım tam ovulasyon dönemimde meraktan… dayanamıyorum gunler gecmiyorr
yine mümkünse doktora sorun mutlaka. İkisi de bitkisel ama herkesin ayni olmuyor bünyesi.Resmi varmı bende de ara ara yanma oluyor
Bende 7 aydır öyleyim. Yalnız değilizArtık yapıp negatifi görmekten yoruldum…. Yanımda test de yok almadım ne bileyim
bat ne zamanBende 7 aydır öyleyim. Yalnız değilizolacak inşallah. Ben sabah testi tekrarladım bu sefer silik bile çıkmadı galiba yine olmadi
4 gun sonrabat ne zaman
Bende sıcak duş aldım ama fayda etmedi canım inşallah geçer ya çok halsizimBen de aynı şeyi yaşadım biliyor musun, ne ilginç... Kanlı idrar ve korkunç sancılar çektim. iki farklı ilaç bitirdim. Bana en iyi gelen şey sıcak su torbamdıumarım sende bir an önce iyileşirsin.
daha erken olabilir canim eger benim.gebelik varsa bugun bat mesela negatif çıktı4 gun sonra
Yalnız değiliz evet… bende yaparım bugün illaki artık yapacak bişey yokBende 7 aydır öyleyim. Yalnız değilizolacak inşallah. Ben sabah testi tekrarladım bu sefer silik bile çıkmadı galiba yine olmadi
Cnm bir gun gecikme de test yaptim lekelenmem var diye regl bekliodum acikcasi golgelik gordum kan verdim ogrendim suanlik net bisey yok hayirlisi artikcanim ne zaman ogrendin gecikme falan var miydi yoksa regl.oncesi mi ogrendin
Cnm suan hala lekelenme seklinde devam ediyor sildigimde geliyor pede gelen giden yok biraz midem kotu stresten galiba bekliyorum yarin gene kan vericemCanım durumun nedir nasıl başladı nasıl devam ediyor şuanda
Kıpkırmızı kan değilse bence yerleşmedir o.Cnm suan hala lekelenme seklinde devam ediyor sildigimde geliyor pede gelen giden yok biraz midem kotu stresten galiba bekliyorum yarin gene kan vericem
Yok kan rengi degil ya kahve pembe dun uyumustum kalktim tuvalete gittim gene sildigimde daha koyuydu dedim regl oluyorum herhalde ama devami gelmedi ilactandir diye dusundum gece de sarimsi akintim gelmis pede gecmis o yani sadece sildigimde geliyor insallah oyledir ya gec dollenme diyorum ben umarim oyledir kan verdigimde belli olucak artikKıpkırmızı kan değilse bence yerleşmedir o.
antibiyotik kullanıyor musun? ne ilaç verdi doktor sana.Bende sıcak duş aldım ama fayda etmedi canım inşallah geçer ya çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?