Canım progesteron takviyesi alsan mı acabaİnsallah cnm bn laboquik yapmistim
evt cnm ama bende bi uyku hali var bi basim donuyo anlatamam stres yapmiyorum suanlik dun vok üzüldüm doktor o kadar kesin konustu ki
Awox erken gebelik hep dogeu gestırdu benım adete 5 gun kala yaptım onda dahı cıkarmıstıAwox ile yaptım erken gebelik testi
O zaman yok benim :) çünkü gayet temiz bir şekilde negatif çıktıAwox erken gebelik hep dogeu gestırdu benım adete 5 gun kala yaptım onda dahı cıkarmıstı
Yıne bır ıhtımal gel dollenme olur dıyın en az bı 4 gun bekleyın tekrarlamak ıcın Allahtan ümit kesilmez yıneO zaman yok benim :) çünkü gayet temiz bir şekilde negatif çıktı
Bugün de ovulasyon testi silikleşti ama bir saat önce sıvı almıştım. Neyse sanırım pcodan dolayı dalgalanıyor böyle. Bu yüzden bu aydan umutluydum geriye de hiç bir belirtim kalmadı. Tam bir buçuk senedir korunmuyorum üstelik ağlıycam artık…Ay o zaman inşaAllah güzel ihtimaldir ve gebelikten dolayı koyuduryenilerde forumda koyu olup hamile olan arkadaşlar oldu. 7 sinde çatladı ise dpo 8. 4 gün sonra testte gözükme ihtimali yüksek. Hayrlısı ile inşaAllah verirsin güzel haberi
İnostol kullan egerkı kullanmıyorsan pcos yumurtlama daha zor oluyor gynopol ınofolıc combı bunlar gayet guzel ozellıkle tabı cok gazla kılon varsa kılo vermek gerıdı tabıkı AllahtanBugün de ovulasyon testi silikleşti ama bir saat önce sıvı almıştım. Neyse sanırım pcodan dolayı dalgalanıyor böyle. Bu yüzden bu aydan umutluydum geriye de hiç bir belirtim kalmadı. Tam bir buçuk senedir korunmuyorum üstelik ağlıycam artık…
Ben göremedim yaMerhaba ben ben 4 gundur lekelenme görüyorum diye bugun test yaptim normal adetime 11 gun var yazmistim buraya yerlesme mi diye farkli bir sey gördüğüm icin erken yaptim yarin kontrolum var boyle cikti marka miratech once beyaz gibiydi sonra az belirdi
Bi resımde hafuf renklık gordum ama oda kuruma tarzı sankı biraz kalım cizgı gıbı baska marka ılede deneyın ıstersneız 2 gun sonraMerhaba ben ben 4 gundur lekelenme görüyorum diye bugun test yaptim normal adetime 11 gun var yazmistim buraya yerlesme mi diye farkli bir sey gördüğüm icin erken yaptim yarin kontrolum var boyle cikti marka miratech once beyaz gibiydi sonra az belirdi
Simdi farkettimdr buraya atınca hepsi bilanik olmusBen göremedim ya
Çok iyi ya.nasil yaptın glutensiz çok zor.hangi vitamini kullandınBen bi dönem diyetisyenimle birlikte glütensiz beslenme yaptım ve o dönem magnezyum ve inositol kullandım . Çok faydası oldu bana , zaten pcos olanın kullanması gerekiyormuş . Ve inan pcosu en düşük seviyeye düşüren tek şey glütensiz beslenme, düşün ben o dönemler 45,50 günde adet oluyordum beslenmeyi yaptığım ilk ay 29 gün üzerine adet oldum
İlk 5 dkyi baz almaniz lazim, yani kilavuzunda yazan kadar. Durdukça sizi yanıltır. Bir de 11 gün biraz fazla yumurtlamaniz yeni gecmis olmali. Testte çıkması biraz zor gibi geldi bana. İnşallah pozitiftirSimdi net mi durdukca daha net olmus
Erken gebeligi yok onun normal gebelik olarak geciyor kasetLaboquick erken gebelik miydi kaset miydi
hayirlisiyla saglikla ilerlesin cnmİyi onda bile çıkmış arkadaşım dün onla yapmıştı çıkmadı testte bugün doktor randevusu vardı kanda çıktı
nasip artik cnm hala lekelenmem var koyuya donmus rengi kimyasala gidiyorum galibaUyku gebelik ilk ayında olur inşallah sen dua et cnm Allah ol der olur yükselir o sağlıkla
İciyorum cnm verdi doktor ztnCanım progesteron takviyesi alsan mı acaba
Bende farkindayim da ben ilk defa kanama olunca denemek istedim yarin randevum var kanamadaan dolayi gitmeden önce yapayim ne cikacak varsa test algilayacak mi onu merak ettim aslindaİlk 5 dkyi baz almaniz lazim, yani kilavuzunda yazan kadar. Durdukça sizi yanıltır. Bir de 11 gün biraz fazla yumurtlamaniz yeni gecmis olmali. Testte çıkması biraz zor gibi geldi bana. İnşallah pozitiftir
Anladım canım bende ondan yaptım negatifti ama hala olmadım bakalımErken gebeligi yok onun normal gebelik olarak geciyor kaset
hayirlisiyla saglikla ilerlesin cnm
nasip artik cnm hala lekelenmem var koyuya donmus rengi kimyasala gidiyorum galiba
Belki gecikmede gozukur cnm bekle birkacgun acaba bendeki durum ne anlamadim ya kan vericem yarin bakalim ne cikciakAnladım canım bende ondan yaptım negatifti ama hala olmadım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?