Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Test yaptınız mı?
Yaptım kaç gündür negatifdi bugünde sanki bana öyle geliyor diyemi gölge gibi gördüm sanki ama hala olurum diye adet beliyorum işte 2 gün var boşa gidip kan vermek de istemedim bilmiyorum yarına kadar da beklicem bir kan verecem sabah gidebilirsem sağlık ocağına kızımda birinci sınıf onu okula hazırla et zaman geçiyor yetişebilirsem insally

Ya kızınızı öpüyorum inşallah bize de nasip eder ben reglim geçmeden artık yapmak istemiyorum test ama işte bugün regl olmayınca yaptım hala da olmadım gidip kan versem mi diye düşünüyorum ama sonra üzülmek istemiyorum

Evet işte bende üzülürüm diye gitmek istemedim bakalım dedim ztn eninde sonunda belli olacak rabbim.ol derse engel yok normalde kızım dada 3 gün vardı ben öğrendim o yüzden olsa çıkar diyorum bir yandanda geç döllenme olduysa diyorum aralıkda kaldim

ilk defa boyle oluyorum ben en gec döngümün 28. gunun sabahina kadar adet olurdum hala olmadim ve sol kasığımda batma var ve dokundugumda hafif bi sislik hissediyorum regl mi yerlesme mi anlayamadim
Ben de bu ay akıntı olsun batma hissi olsun yaşadım belirtilerim vardı ama psikolojik galiba tertemiz negatif rabbim en hayırlı zamanda hepimize sağlıklı bir iekilde nasip eder inşallah

Yok benimki erken gebelik testi awox arkadaşımda şimdi öğrendi oda 26.44 mis değer daha önce o 3 kimyasal yaşadı diye korkuyor ama adetine 3 gün var yükselir inşallah onunda yaa
İnsallah cnm bn laboquik yapmistim
İnsallah geçer canim.Çok stres yapmayaya calis.Tekrar kan verdiğinde belli olur.
evt cnm ama bende bi uyku hali var bi basim donuyo anlatamam stres yapmiyorum suanlik dun vok üzüldüm doktor o kadar kesin konustu ki

İnsallah cnm bn laboquik yapmistim

evt cnm ama bende bi uyku hali var bi basim donuyo anlatamam stres yapmiyorum suanlik dun vok üzüldüm doktor o kadar kesin konustu ki
İyi onda bile çıkmış arkadaşım dün onla yapmıştı çıkmadı testte bugün doktor randevusu vardı kanda çıktı

Bana da öyle geliyor varsa çıkardı bugün yaptığım testte bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…