bende hala regl olmadim yarinda randevum var doktora gidecegim sozde reglin ikinci gunune denk gelecek sekilde almıştım insallah olmamBakalım iki gün sonra tekrar denerim. Dun silik çıkınca bugun belki ilk idrarda daha belirgin olur demistim. Bembeyaz masallah
Awox ile yaptım erken gebelik testiHadi inşallah. Hangi marka ile yaptiniz
Test yaptınız mı?İhtimal hala olabilir kimi geç öğreniyor benimde 2 gün geçti bakalım kan verecem eğer yarına kadar olmazsam
ilk defa boyle oluyorum ben en gec döngümün 28. gunun sabahina kadar adet olurdum hala olmadim ve sol kasığımda batma var ve dokundugumda hafif bi sislik hissediyorum regl mi yerlesme mi anlayamadimBenim de bata 3 gün var bugün Test yaptım negatif
Benim de tahminin bu yönde zaten canim halbuki umutluydum bu aydan kısmet. Bir gün önce yaparım diye düşünüyorum o da regl olmazsamBi iki gün daha bekle bence. Ben negatif görceğimi tahmin ediyodum zaten netleşsin diye yaptim
Awox ile yaptım ama belli belirsiz belkide ben çok dikkatle bakıyorum diye hayırlısı olsun cnm bu ay çok gebe kalan oldu mahsallah umarım bizde yaşarızHadi inşallah. Hangi marka ile yaptiniz
Yaptım kaç gündür negatifdi bugünde sanki bana öyle geliyor diyemi gölge gibi gördüm sanki ama hala olurum diye adet beliyorum işte 2 gün var boşa gidip kan vermek de istemedim bilmiyorum yarına kadar da beklicem bir kan verecem sabah gidebilirsem sağlık ocağına kızımda birinci sınıf onu okula hazırla et zaman geçiyor yetişebilirsem insallyTest yaptınız mı?
Ama benim tertemiz negatif çıktı yaaAwox ile yaptım ama belli belirsiz belkide ben çok dikkatle bakıyorum diye hayırlısı olsun cnm bu ay çok gebe kalan oldu mahsallah umarım bizde yaşarız
Ya kızınızı öpüyorum inşallah bize de nasip ederYaptım kaç gündür negatifdi bugünde sanki bana öyle geliyor diyemi gölge gibi gördüm sanki ama hala olurum diye adet beliyorum işte 2 gün var boşa gidip kan vermek de istemedim bilmiyorum yarına kadar da beklicem bir kan verecem sabah gidebilirsem sağlık ocağına kızımda birinci sınıf onu okula hazırla et zaman geçiyor yetişebilirsem insally
Evet işte bende üzülürüm diye gitmek istemedim bakalım dedim ztn eninde sonunda belli olacak rabbim.ol derse engel yok normalde kızım dada 3 gün vardı ben öğrendim o yüzden olsa çıkar diyorum bir yandanda geç döllenme olduysa diyorum aralıkda kaldimYa kızınızı öpüyorum inşallah bize de nasip ederben reglim geçmeden artık yapmak istemiyorum test ama işte bugün regl olmayınca yaptım hala da olmadım gidip kan versem mi diye düşünüyorum ama sonra üzülmek istemiyorum
Ben de bu ay akıntı olsun batma hissi olsun yaşadım belirtilerim vardı ama psikolojik galiba tertemiz negatif rabbim en hayırlı zamanda hepimize sağlıklı bir iekilde nasip eder inşallahilk defa boyle oluyorum ben en gec döngümün 28. gunun sabahina kadar adet olurdum hala olmadim ve sol kasığımda batma var ve dokundugumda hafif bi sislik hissediyorum regl mi yerlesme mi anlayamadim
amin insallah bakalimBen de bu ay akıntı olsun batma hissi olsun yaşadım belirtilerim vardı ama psikolojik galiba tertemiz negatif rabbim en hayırlı zamanda hepimize sağlıklı bir iekilde nasip eder inşallah
İnsallah cnm bn laboquik yapmistimYok benimki erken gebelik testi awox arkadaşımda şimdi öğrendi oda 26.44 mis değer daha önce o 3 kimyasal yaşadı diye korkuyor ama adetine 3 gün var yükselir inşallah onunda yaa
evt cnm ama bende bi uyku hali var bi basim donuyo anlatamam stres yapmiyorum suanlik dun vok üzüldüm doktor o kadar kesin konustu kiİnsallah geçer canim.Çok stres yapmayaya calis.Tekrar kan verdiğinde belli olur.
Laboquick erken gebelik miydi kaset miydiİnsallah cnm bn laboquik yapmistim
evt cnm ama bende bi uyku hali var bi basim donuyo anlatamam stres yapmiyorum suanlik dun vok üzüldüm doktor o kadar kesin konustu ki
İnşallah pozitifi görürsünBenim de tahminin bu yönde zaten canim halbuki umutluydum bu aydan kısmet. Bir gün önce yaparım diye düşünüyorum o da regl olmazsam
İyi onda bile çıkmış arkadaşım dün onla yapmıştı çıkmadı testte bugün doktor randevusu vardı kanda çıktıİnsallah cnm bn laboquik yapmistim
evt cnm ama bende bi uyku hali var bi basim donuyo anlatamam stres yapmiyorum suanlik dun vok üzüldüm doktor o kadar kesin konustu ki
Uyku gebelik ilk ayında olur inşallah sen dua et cnm Allah ol der olur yükselir o sağlıklaİnsallah cnm bn laboquik yapmistim
Bana da öyle geliyor varsa çıkardı bugün yaptığım testte bakalım hayırlısıEvet işte bende üzülürüm diye gitmek istemedim bakalım dedim ztn eninde sonunda belli olacak rabbim.ol derse engel yok normalde kızım dada 3 gün vardı ben öğrendim o yüzden olsa çıkar diyorum bir yandanda geç döllenme olduysa diyorum aralıkda kaldim
Ahh inşaAllah canım çok sevinirim adına öyle olursaCnm yanlis anlamis da olabilirim suan hala lekelenmem var ama pede gecmio pembemsi kahve sarimsi akintim bile olmus o ara nasil oldu bilmiom o gecmis pede insallah yerlesme flndir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?