Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Canım üç beş güne varsa testlerde yavaştan çıkar. İnşaAllah vardır ama böyle stres yapmayıver ki yoksa da önümüzdeki aylarda engel teşkil etmesin stres. Bence stres yumurtalıklarımızı kitliyor kendimden biliyorum. İnşaAllah en kısa zamanda güzel haberi alman duasıyla canım

Belki gecikmede gozukur cnm bekle birkacgun acaba bendeki durum ne anlamadim ya kan vericem yarin bakalim ne cikciak
Arkadaşıma da kimyasal demiş ama dedim bekle bakalım inşallah yükselir rahim de kalınlaşma yokmuş onda gebelik olursa kalinlasiyormus doktorda demiş yüksek ihtimal kimyasal bekle kendi düşer demiş yarın sende bir kan ver inşallah ikinkat artmış olur

Ay awox aldım yarın yapsam çıkar mı aşağı yukarı 9 10 gün oluyor doğru yumurtalamayı bulduysam tabi

Kızlar bende enfeksiyon dan ilaç içiyordum içime şüphe düştü test yaptım mimea silik çıktı yanlış olabilir mi ya ilaç kullanıyorum

Sağlık ocagindaki doktorum kadın doğuma gitmemi tavsiye etti hala yerleşme olabilir diyor ama bana regl başlangıcı olarak geliyor
Umutlandırmak istemem ama yakınlarda bir tanıdığım böyle gebe olduğunu öğrendi üstelik kanaması da devam ettiği halde şuan sağlıklı ilerliyor

İnşallah gebesindirrr

Çok iyi ya.nasil yaptın glutensiz çok zor.hangi vitamini kullandın
Ya inanır mısın o kadar zor gelmedi bana , ya da sağlığım için olması gerekiyor moduna girmiştim diye mi bilmiyorum. Ve en önemlisi canım kan değerline baktır hangi vitaminin eksikse onları tamamla gerçekten çok önemliymiş , takviye olarak da dediğim gibi inositol ve magnezyum kullanmıştım

ben elendimm maalesef bu ay da, kahverengi lekelenmem basladi sabaha kadar sökülür muhtemelen 7. ayı da geride biraktim

kızlar benim 25 eylül bat bu ay ovü ile takip ettim 12 eylül 16:30 da pik gördüm o gece birliktelik oldu 13 eylülde test yaptığımda ovü silikleşmişti. psikolojik midir bilmiyorum kasıklarımda bi oramda bi buramda elektrik çarpması gibi hisler var sızılar var bunun dışında da hiçbir şey yok düşünmek istemiyorum ama elimde değil dpo5'teyim sizde var mıydı böyle şeyler çok merak ediyorum bu ay folik asit kullandım hep 30 gün boyunca diyorum acaba ondan mı böyle oldu kasıklarım inşallah hamileyimdir

Bende sizin gibi 10 ve 11 eylülde gördüm pik o günleri değerlendirdik hatta 12 sini de değerlendirdik sonra 3 gün ara verdik sınavlarım vardı. Yoğundu 16 eylülde doktora gittim doktor da yumurtan çatlamış dedi ama kasığımdaki ağrıyı size anlatamam doktor ağrı başladığında çatlama olmuştur dedi 15 Eylül akşamı ağrım şiddetlendi ama ondan öncesinde de ilk defa bu kadar erken göğüs ağrım oldu öyle bir hassaslaştı ki pik olduğu zamanlarda testte mi doğru zamanı yakaladım doktorun dediği zaman mı doğru anlayamadım bende Pcos olduğum içimde döngüm 34 günde bir oldu geçen ay daha çok var yani

Bende bu çatlamadaki ağrı konusunu burada okudum ama ovü testi bu kadar yanılır mı mesela ağrınız olduğu gün ovü yapmış mıydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…