Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ne kadar sonra regle dondu cnm bn bugun biraktim cok az geldi devami gelmedi
Sanırım bı 10 gun cok az da olsa leke geldı benım ılk 2 gun adete yakın kanamaydı ama gogus sısım gıtmedı cok hasssastı ondan 5. Gun sansa evde test yapıp sonra kan vermeye gıtmıstım yanı o ay degl dondu sayılmaz o sekılde sanıeım buraz uzun suruyor leke cok az var yok seklınde

Çok haklısın bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım 2-3 aydır uğraşıyoruz hiç gebelik yok üstelik amh 0.38 doktor elini çabuk tut dedi öyle olunca da insan strese giriyor
Hem böyle diyip hem de stres yapma diyorlar. Bu şekilde konuşan doktorlara da gıcık oluyorum.

Ben ve eşim testlerimizi yaptırdık ama hsgye izin vermedi doktorum. 7 aydır deniyoruz. Bi yandan acabalar var kafamda. Bu ay tekrsr gideceğim bi yandan haklı olacağı varsa neden para harciyorsun diyor, sagolsun. Ama insanım işte içim içimi yiyor.

Bnm lekelenmem var pede de gecmisti hatta parcali sekilde ilac ictim sancim cok diye kesildi galiba progestan kullanmistim bugun biraktim onu da doktorum dedi pazartesi gel bakalım diye regl olman gerek dedi silince de kanli parcali geliyo ama pede gecmemis acaba ne zmna olurum ya doktor dedi eger degerin dusmezse regl olamna rahmen kurtaj gerekebilir dedi

Ben gecen sene kasımda basıma gelmıstı tam net her asamasını hatılamıyorum ama benımde tıhafyı yanı leke parcayı tam hatılamıyroum ama zaten kucucuk en gazla kese baslangıcı olur netıcede bence bıraz bekleyıp kan verın ben 12 ydı 5 e mı ne dusmustu sonra bır dahs gitmedım kurtaj nıye dedı anlamadım ıgne ıle sonşandırma dıymustum sonucta bu daha baslangıc yanı ama bence deger duser kımyasal gebelık gebel olarak bu sekılde saglıksız gebelık vucut olusmadan atıyor gıbı bırsey ben 6 haftalık dusuk yaotım ona bıle doktor kurtaja gerek yok dedı bana 2. Dusugumde ilk gebelık mı sızın ğzülmeyın ılkse genelde kımyasladan sonra daha kolay kalınıyor denıyor bende hemen olmadı kılo sorunum vardı o ara baya kılolyfum ben rahım fılmı cektırdım kımyasaldan 3 ay sonra ondada 6 haftalık dusuktu kan pıhtılasma sorunum varmıs benım ıs uzadı farjlı asamalara gectım

Cnm ilk olucakti iste nasip degilmis diyorum ben 11 ile ogrendim iki gun ince progestan basladi bana belki sagliklidir diye bugun gittim 12 olmus kimyasal dedi hapi birak dedi ztn kanama tarzi lekelenmem var ama regl degil eger regl olmana ragmen deger sabit kalirsa gerekebilir dedi cnm bilmiyorum ki pazartesi gidicem nolcak bilmiyorum araftayim acaba kanamam ne zmn baslicak bilmiyorum bnm kilom fln normal bu surecte verdigimi de dusunuyorum acikcasi insallah dedigin gibi kisa surer

Yok cnm donuyo regle ztn koyu rengi doktorda dedi sabit degerin ilaci birak vucudun atsinndedi
Kuzummm üzülme inşallah yine olucak böylesi hayrlymıs , daha birşey geçmiş değl Rabbimden isteyelim vericek inşallah hayrlsıyla sabredecez sadece bırazdaha

Yaaa çok üzüldüm ya ama bak en azından hamile kalıyorsun muhakkak sağlıklı gebelik olacak kendiliginden düşerse korunmadan devamda edersin sağlıklı bir spermle yumurta buluşur elbet
İnsallah cnm bnm stresten tutunamadi bnce
Kuzummm üzülme inşallah yine olucak böylesi hayrlymıs , daha birşey geçmiş değl Rabbimden isteyelim vericek inşallah hayrlsıyla sabredecez sadece bırazdaha
İnsallah cnm hayirlisi olsun hakkimizda

Bende bu çatlamadaki ağrı konusunu burada okudum ama ovü testi bu kadar yanılır mı mesela ağrınız olduğu gün ovü yapmış mıydınız
Hayır yapmamıştım çünkü 10-11 eylülde biz pili gördüğümüzü düşündük fotoğrafta ekleyeceğim sonra da çizgi silikleşti dedik çatlamayı da değerlendirdik ama doktor da öyle deyince bizimde kafamız karıştı tabi

Eklentiler

• IMG_1622.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_B4D835A9-B4A4-4D67-822A-68A83FC9F4B1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 16
Ne zaman yapacaksın test bende 10 unda gordum bat da 25 eylül
Benim Pcos sebebiyle geçen ay 34 günde oldum. Bu ay diyet yaptım ve 4 kilo kadar verdim ay başına kadar beklerim daha çok erken çünkü benim döngüm uzun siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ?

Vallahi bunlar gayet pik gözüküyor inşallah tutmuştur

Vallahi bunlar gayet pik gözüküyor inşallah tutmuştur
Bunların olduğu 2 günü ve sonraki günü değerlendirdik. Sonra da 3 gün ara verdik sınav yoğunluğumuz vardı. Umarım o 3 günde yumurta çatlayıp kaybolmamıştır işte bi de inşallah tutmuştur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…