Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

benim bat 24 yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki yoksa bir gün daha mı beklesem bugün kaset test aldım onda bir şey çıkmadı galiba yok

İyi akşamlar herkese. B Blackgirll35 hakkında hayırlısı olsun inşallah canım.Çok gecmis olsun.İlac kullanınca tam sökülmemistir.Benim normal adetten daha yoğun parçalı kanama ile atilmisti gecen sene.Sonrasinda korunmuştum ben.Korunmayanlarda saglikli gebelik şansı artiyormus kimyasaldan sonra.İnsallah en kısa sürede saglikli gebelik nasip olur.

Ben beklemedeyim bugun randevum vardi hers ey temiz kanama ilk defa oldugu icin bir sey demedi adet gecikmesini bekeleyecegiz bebek icin dedi 10 gun var daha benim
Seni merak ediyordum canim.Kanaman gebelikle alakalı değil o zaman.Neyden kaynaklandığını söylemedi mi yani.

İnsallah cnm hayirlisi olsun hakkimizda cok uzuldum ama agliyorum kac gundur mahvoldum

benim bat 24 yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı ki yoksa bir gün daha mı beklesem bugün kaset test aldım onda bir şey çıkmadı galiba yok
Test yaptırmadan direk sağlık ocağında kan verin daha garanti olur testleri yapıyoruz yok silik az mı çokmu ne olduğu belli değil belirtileriniz varmı?

Test yaptırmadan direk sağlık ocağında kan verin daha garanti olur testleri yapıyoruz yok silik az mı çokmu ne olduğu belli değil belirtileriniz varmı?
hayır farklı hiçbir şey hissetmiyorum göğüslerim falan da ağrımıyor normalde de ağrımaz zaten bilmiyorum ilk denememiz o yuzden tadım kaçtı

Nimo.erken testim ilk 3 dakika da cikti

Eklentiler

• 1000200168.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 55
  • 1000200167.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 1000200166.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 53
Canım regl oldum ama idrar testlerim pozitif çıkıyor doktora gittm , reglden önce 25 di değerim şuanda 40 yükselmiş dış gebelik sanıyorum doktor takibindeyim
bende dış gebelik yaşadım iki yıl önce sürekli kan veriyordum ama düzenli artış olmuyordu hcg de doktor kendi düşmesini bekledi olmayınca kürtaj oldum ama hemen sonrasında oğluma hamile kaldım şimdi iki yaşında

Benim gibi regl oldunuz ama HCG de artış olmadı mı degerinizin kaç olduğunu hatırlıyor musunuz , umarım kendi kendine düşer ya böyle de düşsün diye kan vermekte bir tuhaf oldu zaten heralde miktar olarak hızlı artıp normal bir gebeliğe dönüşme ihtimali yok , sizin için ayrıca çok sevindim oğlunuzu kucağınıza almışsınız Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…