hayirlisi olsun canim benimde bu ay kaldi bugun doktora gittim tahlil verdim 29unda hsg cektirecegim esimden de tahlil falan istedi 1 yil dolmadan herhangi birseye baslamayacagiz dedi bakalim hsg yi ve test sonuclarini bekleyeceğimBende sabah tekrar test yaptım. Yine negatif3 gün kaldı adetime muhtelen yok
evet canim bugun gittim yumurta sayim iyiydi bir sorun gorunmuyor dedi tahlil verdim 29unda tekrar gidecegim hsg cektirecegim esimden de tahlil istedi bir yil dolmadan birsey yapmayacagiz dedi simdilik bu sekildeYaaaa çok üzüldüm ya kontrole falan gittin mi ne dedi doktor
yok ben hiç kanama görmedim sadece hcg iki katına artmıyordu ordan anladık her gece çabuk çıkıyor diye acilden kan veriyordum bide üstüne ordaki çalışanlar hayırlı olsun hamilesiniz falan diyorduBenim gibi regl oldunuz ama HCG de artış olmadı mı degerinizin kaç olduğunu hatırlıyor musunuz , umarım kendi kendine düşer ya böyle de düşsün diye kan vermekte bir tuhaf oldu zaten heralde miktar olarak hızlı artıp normal bir gebeliğe dönüşme ihtimali yok , sizin için ayrıca çok sevindim oğlunuzu kucağınıza almışsınız Allah bağışlasın
Ben kanama görüyorum yani normal regl şeklinde ama HCG artışıda oluyor kafam karıştı 2 kat olmadığı için sağlıklı değil olarak düşünüyorum da kendisi biter gider umarımyok ben hiç kanama görmedim sadece hcg iki katına artmıyordu ordan anladık her gece çabuk çıkıyor diye acilden kan veriyordum bide üstüne ordaki çalışanlar hayırlı olsun hamilesiniz falan diyorduhatırladığım adetin üstünden bir hafta geçmesine rağmen en son 120 civarıydı
Yok canım yaİnositol içerikli vitaminin adını hatırlıyor musun
Ne yaptın canım merak ettimİnşallah aminnn aynen sonuçları yazalım canım
evet canim, benim adete döndü dün doktora gittim oncesinden randevu almistim zatenDodo1234 ve bluckbırly naptnz kızlar lekelenmenız devam edıyormu ses verın
Doktorevet canim, benim adete döndü dün doktora gittim oncesinden randevu almistim zaten
Adet oldunuz mu benim bugün adet geçeli 4. Gün hala adet olmadım kan verdim sabah saglik ocağına yarın çıkar artık öğrenim dedim dün test yapmıştım negatifdi artık test yapmakdanda sıkıldım çünkü bu ay 10 tane yaptım belkide daha fazla test yaptım adet gelmeden evelden beriN dedi
Doktor
Lekelenme vs yok ama canım değil mi günün 4 gün geçti testler negatif çıktı , inşallah kandan çıkarAdet oldunuz mu benim bugün adet geçeli 4. Gün hala adet olmadım kan verdim sabah saglik ocağına yarın çıkar artık öğrenim dedim dün test yapmıştım negatifdi artık test yapmakdanda sıkıldım çünkü bu ay 10 tane yaptım belkide daha fazla test yaptım adet gelmeden evelden beri
Adet oldunuz mu benim bugün adet geçeli 4. Gün hala adet olmadım kan verdim sabah saglik ocağına yarın çıkar artık öğrenim dedim dün test yapmıştım negatifdi artık test yapmakdanda sıkıldım çünkü bu ay 10 tane yaptım belkide daha fazla test yaptım adet gelmeden evelden beri
Yok cnm hiç birşey gelmedi sulu akıntı vardı 4 gün önce oda bittiLekelenme vs yok ama canım değil mi günün 4 gün geçti testler negatif çıktı , inşallah kandan çıkar
Merhaba benimde pcos görünümü varmış 26 agustos regl olup 6 Eylül pik gördüm neden bu kadar erken acaba yanlış mı oldu vs diye düşünüyordum o pcosdan mı kaynaklıymış ? Döngüm 30 31 gün birde 11 12 eylül de yine pik gördümO yüzden çatlama tarihlerimşz erken ama negatif olacağı için günümüze daha çok var ben hayal kırıklığından korkuyorum olmadı ay sonuna doğru gidip direkt kan tahlili veririm
Benimde doluluk hissi var belki de umduğum için kendim öyle hissediyorum bilmiyorum, bugün dpo 12 dün test yaptım negatifti siz yapmayın daha önce sormuşsunuz çok erkenmiş ben onu anladımBenim bugün yumurtlamadan sonraki 8-9. Gün sol kasığıma batma oluyor bir de az önce sol kasığımda seyrime gibi kalp atışı gibi şeyler oldu. Bugün biraz da kasıklarım dolu gibi adet olacak gibiyim.
Bide Sabah kahvaltıdan sonra kustum geri çıkardım daha da şüphelenmeye başladım işte ondan sonra hemen gittim kan verdim ama bu evde yaptığım testler negatif çıkması aklımi karşıtıriyor olsa onlarda dün yaptığımda neden çıkmadı kusma neden oldu acaba stresdenmi midem bulandı yani hamilemiyim degilmiyim aklımdan çıkmıyor günlerdir yarın artık herşey netleşecekLekelenme vs yok ama canım değil mi günün 4 gün geçti testler negatif çıktı , inşallah kandan çıkar
Kendimi tutuyorum. En erken ayın 20-21i gibi yaparım ama adet olmazsammm. Bu ay annemler falan da rüyasında görmüş hayırlısıyla olur inşallah yaBenimde doluluk hissi var belki de umduğum için kendim öyle hissediyorum bilmiyorum, bugün dpo 12 dün test yaptım negatifti siz yapmayın daha önce sormuşsunuz çok erkenmiş ben onu anladım
bugün kan testi verdim adetime 6 gün var değerim 0 maalesef bu ay yok bizimTest yaptırmadan direk sağlık ocağında kan verin daha garanti olur testleri yapıyoruz yok silik az mı çokmu ne olduğu belli değil belirtileriniz varmı?
Çıkmaz buyuj ıhtımal garantı ıcın 13 gun bekle dayanmazsan 10. Gun deneBenim yumurtlamamın üzerinden 7 gün geçti erken gebelik testi yapsam çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?