Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Yapma diyeceğim de muhtemelen yaparsın ama beklemesi çok zor
Ben 3 yıllık evlıyım2 kez dusuk yasadım bırı kımyasal bırı 6 haftalık bu ay ılk kez ovulasyonla denedım pcosum ayrıca bakalım ınsallah olur olmazsa yumurta takıbı yanı ovıtrelle famers yada kalomen tedavıdı yaptırcam ınsan boyle sıkılıyor inanki

Çok haklısın bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım 2-3 aydır uğraşıyoruz hiç gebelik yok üstelik amh 0.38 doktor elini çabuk tut dedi öyle olunca da insan strese giriyor

Çok haklısın bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım 2-3 aydır uğraşıyoruz hiç gebelik yok üstelik amh 0.38 doktor elini çabuk tut dedi öyle olunca da insan strese giriyor
Evet amh azlıgıda cokluguda sorun sen ozellıkle dıkkatlı ol goc denemdıysen yunurta takıbı dedıgımı yaptır bı basıt zaten 5 gun hap kullanıyorsun yumurtan buyurse karından tek bır ıgne en azından ıslem hızlanıyor

Hiç denemedıysen yazmak ıstedım klavye yanlıs yazıyor

Hiç denemedıysen yazmak ıstedım klavye yanlıs yazıyor
Doktor 1 sene deneyin yaşın henüz çok genç dedi 29 yaşındayım çok mu gencim bilemedim 3 doktora gittim 3u de aynısını söyledi sadece planlıyorsan korunmayı bırak 1 sene dene dedi

Yok cnm kimyasal artis olmamis bekliyorum

Doktor 1 sene deneyin yaşın henüz çok genç dedi 29 yaşındayım çok mu gencim bilemedim 3 doktora gittim 3u de aynısını söyledi sadece planlıyorsan korunmayı bırak 1 sene dene dedi
Genelde 1 sene dolmadan pek doktorlar ıslemlere baslamıyor onemsenmıyor olur dıye ama sız ısteyın talep edın sonucta zor bır ıslem degıl eger gercekten beklemek ıstemıyorum dıyorsanız en azından sansınız daha artıyor

Verdim cnm 12 cikti degerim sabit yani progestani bıraktım bekliyorum
Bende yasadım anlıyorum sızı ben adet oldum sandım kan az gelınce sansa evde 5. Gun test yaptım 14 gıbı bır sayı gelmıstı foktırlar bat tarıgı gectıkten sonra 50 ının altındaysa deger dırek kımyasal bakıyor zaten bana progestan dahaı vermedı kac gun cıft cızgu gordum bunu adet olmus say dedı

Ne kadar sonra regle dondu cnm bn bugun biraktim cok az geldi devami gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…