Yapma diyeceğim de muhtemelen yaparsınValla bende 21 pazar gunu evde test yapsam mı emın olamıyorum
Ben 3 yıllık evlıyım2 kez dusuk yasadım bırı kımyasal bırı 6 haftalık bu ay ılk kez ovulasyonla denedım pcosum ayrıca bakalım ınsallah olur olmazsa yumurta takıbı yanı ovıtrelle famers yada kalomen tedavıdı yaptırcam ınsan boyle sıkılıyor inankiYapma diyeceğim de muhtemelen yaparsınama beklemesi çok zor
Çok haklısın bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım 2-3 aydır uğraşıyoruz hiç gebelik yok üstelik amh 0.38 doktor elini çabuk tut dedi öyle olunca da insan strese giriyorBen 3 yıllık evlıyım2 kez dusuk yasadım bırı kımyasal bırı 6 haftalık bu ay ılk kez ovulasyonla denedım pcosum ayrıca bakalım ınsallah olur olmazsa yumurta takıbı yanı ovıtrelle famers yada kalomen tedavıdı yaptırcam ınsan boyle sıkılıyor inanki
Evet amh azlıgıda cokluguda sorun sen ozellıkle dıkkatlı ol goc denemdıysen yunurta takıbı dedıgımı yaptır bı basıt zaten 5 gun hap kullanıyorsun yumurtan buyurse karından tek bır ıgne en azından ıslem hızlanıyorÇok haklısın bende korunmayı bırakınca hemen olacak sanmıştım 2-3 aydır uğraşıyoruz hiç gebelik yok üstelik amh 0.38 doktor elini çabuk tut dedi öyle olunca da insan strese giriyor
Hiç denemedıysen yazmak ıstedım klavye yanlıs yazıyorEvet amh azlıgıda cokluguda sorun sen ozellıkle dıkkatlı ol goc denemdıysen yunurta takıbı dedıgımı yaptır bı basıt zaten 5 gun hap kullanıyorsun yumurtan buyurse karından tek bır ıgne en azından ıslem hızlanıyor
Doktor 1 sene deneyin yaşın henüz çok genç dedi 29 yaşındayım çok mu gencim bilemedim 3 doktora gittim 3u de aynısını söyledi sadece planlıyorsan korunmayı bırak 1 sene dene dediHiç denemedıysen yazmak ıstedım klavye yanlıs yazıyor
Ben beklemedeyim bugun randevum vardi hers ey temiz kanama ilk defa oldugu icin bir sey demedi adet gecikmesini bekeleyecegiz bebek icin dedi 10 gun var daha benimcanım ne yaptın senin durumlar ne
Yaaa ne guzel ins benimde lekelenmem boyle sonuçlanır benim daha 10 gun var bende lekelenme görüyorumKızlar bata 2 gün var 5 gün önce kahverengi lekelenme yaşamıştım bugün dayanamayıp test yaptım ne diyorsunuz sonuca Eki Görüntüle 3645316
Ay İnşallah güzel sonuçlar sizinle olsunYaaa ne guzel ins benimde lekelenmem boyle sonuçlanır benim daha 10 gun var bende lekelenme görüyorum
Ins yaaa kac gun sürdü leke bende bugun 5.gun minik minik 1 cm kadar lekeler görüyorumAy İnşallah güzel sonuçlar sizinle olsun
Benim 1 gün sürdü hatta 1 buçuk gün sonra bittiIns yaaa kac gun sürdü leke bende bugun 5.gun minik minik 1 cm kadar lekeler görüyorum
Kan verdin miBelki gecikmede gozukur cnm bekle birkacgun acaba bendeki durum ne anlamadim ya kan vericem yarin bakalim ne cikciak
Yok cnm kimyasal artis olmamis bekliyorumArkadaşıma da kimyasal demiş ama dedim bekle bakalım inşallah yükselir rahim de kalınlaşma yokmuş onda gebelik olursa kalinlasiyormus doktorda demiş yüksek ihtimal kimyasal bekle kendi düşer demiş yarın sende bir kan ver inşallah ikinkat artmış olur
Genelde 1 sene dolmadan pek doktorlar ıslemlere baslamıyor onemsenmıyor olur dıye ama sız ısteyın talep edın sonucta zor bır ıslem degıl eger gercekten beklemek ıstemıyorum dıyorsanız en azından sansınız daha artıyorDoktor 1 sene deneyin yaşın henüz çok genç dedi 29 yaşındayım çok mu gencim bilemedim 3 doktora gittim 3u de aynısını söyledi sadece planlıyorsan korunmayı bırak 1 sene dene dedi
Verdim cnm 12 cikti degerim sabit yani progestani bıraktım bekliyorumKan verdin mi
Yok cnm donuyo regle ztn koyu rengi doktorda dedi sabit degerin ilaci birak vucudun atsinndediCanm keşke bıdaha test yaptırsan sen ne kdr oldu kan testı verelı inşallah belkı yükselmiştir hala regl olmadıysan
Yok cnm regle donuyo ne yazikki sabit deger progestani biraktim@blackkkgirl
Biziii bilgileeendirrr merak ediyorum seniii
Bende yasadım anlıyorum sızı ben adet oldum sandım kan az gelınce sansa evde 5. Gun test yaptım 14 gıbı bır sayı gelmıstı foktırlar bat tarıgı gectıkten sonra 50 ının altındaysa deger dırek kımyasal bakıyor zaten bana progestan dahaı vermedı kac gun cıft cızgu gordum bunu adet olmus say dedıVerdim cnm 12 cikti degerim sabit yani progestani bıraktım bekliyorum
Ne kadar sonra regle dondu cnm bn bugun biraktim cok az geldi devami gelmediBende yasadım anlıyorum sızı ben adet oldum sandım kan az gelınce sansa evde 5. Gun test yaptım 14 gıbı bır sayı gelmıstı foktırlar bat tarıgı gectıkten sonra 50 ının altındaysa deger dırek kımyasal bakıyor zaten bana progestan dahaı vermedı kac gun cıft cızgu gordum bunu adet olmus say dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?