Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Bnmde ilk hamilelik olucakti kimyasala dondu ne yazikki umarim ilk denememizde tutar korkuyorum ya gene ayni olursa diye

Evet kullanmıştım 12 eylülde pik gördüm 13 eylülde çatlama senin yarın çıkabilir benim dpo8 diye çıkmadı herhalde belki de yok bilmiyorum

Eylulden elenenleri ekime bekliyorum basligi açtım, gebelik haberini alanlara da saglikla kucaginiza almayi temenni ediyorum canimlar sizi cok seviyorum iyiki varsiniz birbirimize destek umut oluyoruz

Selam kızlar, Benim bat 23 .
Dun kasiklarim cok ağrıyordu belim de ağrıyordu ilk kez böyle oldum. Bugun de afedersiniz ağrım yoktu dunku gibi ve kahverengimsi lekelenme basladi sadece wc gidince oluyor regl gibi değil pihti vs yok
bende 2 tane duphaston içtim varsa tutunmaya calisiyorsa diye ve ağrım gecti gibi oldu sadece sik sik idrara çıkma durumum var onu da anlamadım. Sizce yerlesme kanamasi olabilir mi? 2 erken testte cok silik cizgi çıktı 3 gun once dun yaptim 2 kaset test tertemiz negatifti.
Gerçekten kafayi yemek üzereyim

Yumurtlama 10 ve 11 olabilir 2 gun değerlendirdik

ben agustosta oyle olmustum canim bata 3 4 gun kala 2 gun pes pese nokta kadar bi lekelenmem olmustu 1 gun kesilde sonra adet olmustum insaallah sen olmazsin

Kızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum. Benim bay 20 eylül. Dünden beri lekelenme görüyorum sadece peçeteye bir damla ya geliyor ya gelmiyor. Geçen ay çatlatma iğnesi kullandım tutmadı malesef. Acaba neden kanamam başlamadı. Yerleşme lekelenmesi olabilir mi sizce. Adet günüm gelmeden önce çok ağrılarım vardı bugün hiç ağrım yok sadece bel ağrım kaldı

Olabilir bende o riski yaşıyorum su an

Selam kızlar adetime 4gün var predıctor yaptım bu sekılde cıktı
Ama bekledı bıraz kuruma cızgısı yapıyormuydu?Bu test

Eklentiler

• image.webp
    71 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…