- 28 Mayıs 2025
- 2.244
- 447
- 38
- 25
Hyr cnm cikarmioKızlar Laboquick negatif çıkarabilir mi ya eğer küçükse
Bnmde ilk hamilelik olucakti kimyasala dondu ne yazikki umarim ilk denememizde tutar korkuyorum ya gene ayni olursa diyedar vakit uzun geliyor ama geçiyor bende oğlumdan önce dış gebelik geçirdim kürtaj oldum çok zordu benim için ama hemen ardından adet olmadan oğluma hamile kaldım maşallah nur topu gibi ortalıkta dolaşıyor şimdi inşallah sizinde öyle olur
Evet kullanmıştım 12 eylülde pik gördüm 13 eylülde çatlama senin yarın çıkabilir benim dpo8 diye çıkmadı herhalde belki de yok bilmiyorumBenim de bat 25 yarın yapmayı düşünüyorum dpo 11 oluyor sen ovülasyon testi kullanmış mıydın ayın kaçında pik görmüştün ben 10 u pik 11 i çatlama gördüm dpo 10 diye hesapladım bugünü
Geliyorum galibaEylulden elenenleri ekime bekliyorum basligi açtım, gebelik haberini alanlara da saglikla kucaginiza almayi temenni ediyorum canimlar sizi cok seviyorum iyiki varsiniz birbirimize destek umut oluyoruz
Dun 2 kaset test negatifti cok ağrım oldu bugün de kahverengi lekeleme var 2 gun var bata ve çatlamak üzereyim meraktanyani fotoda çıkmamış sanki canlı çizgi görüyorsanız vardır inşallah
4 gun gecikmen mi var canimGeliyorum galiba
Saakkiiiinnn olll varsa bırak yerleşsin 2 gün uzun değil ben Napim bata 4 gün varDun 2 kaset test negatifti cok ağrım oldu bugün de kahverengi lekeleme var 2 gun var bata ve çatlamak üzereyim meraktan
ben agustosta oyle olmustum canim bata 3 4 gun kala 2 gun pes pese nokta kadar bi lekelenmem olmustu 1 gun kesilde sonra adet olmustum insaallah sen olmazsinSelam kızlar, Benim bat 23 .
Dun kasiklarim cok ağrıyordu belim de ağrıyordu ilk kez böyle oldum. Bugun de afedersiniz ağrım yoktu dunku gibi ve kahverengimsi lekelenme basladi sadece wc gidince oluyor regl gibi değil pihti vs yok
bende 2 tane duphaston içtim varsa tutunmaya calisiyorsa diye ve ağrım gecti gibi oldu sadece sik sik idrara çıkma durumum var onu da anlamadım. Sizce yerlesme kanamasi olabilir mi? 2 erken testte cok silik cizgi çıktı 3 gun once dun yaptim 2 kaset test tertemiz negatifti.
Gerçekten kafayi yemek üzereyim
Yumurtlama 10 ve 11 olabilir 2 gun değerlendirdik
sakin ol canim stres yapma yarin sabaha kadar regl baslamazsa tekrar bi test yapDun 2 kaset test negatifti cok ağrım oldu bugün de kahverengi lekeleme var 2 gun var bata ve çatlamak üzereyim meraktan
Vallahi cok sabırsızımSaakkiiiinnn olll varsa bırak yerleşsin 2 gün uzun değil ben Napim bata 4 gün var
İnşallah olmamben agustosta oyle olmustum canim bata 3 4 gun kala 2 gun pes pese nokta kadar bi lekelenmem olmustu 1 gun kesilde sonra adet olmustum insaallah sen olmazsin
yaa umarim mevsim gecisi degildircogu kiside gecikme olmus muhtemelen mevsim.gecisinden kaynakli eylül bizi biraz husrana ugratti
Erken en erken dpo 10-11 de çıkıyor geneldeKızlar erken mi dpo8 deyim
Olabilir bende o riski yaşıyorum su anKızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum. Benim bay 20 eylül. Dünden beri lekelenme görüyorum sadece peçeteye bir damla ya geliyor ya gelmiyor. Geçen ay çatlatma iğnesi kullandım tutmadı malesef. Acaba neden kanamam başlamadı. Yerleşme lekelenmesi olabilir mi sizce. Adet günüm gelmeden önce çok ağrılarım vardı bugün hiç ağrım yok sadece bel ağrım kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?