ayy suan beni cok mutlu ettin yaa 6 aydir deniyoruz valla14 eylülde iliski olmus.13 de pik 14 te çatlama olduysa neden olmasın.Bu hesaba göre testte çıkmaz su an varsa bile.4 gün daha regl olmazsanız idrar testinde cikar.
İnşallah çıkmaz.Allah gönlüne göre versin en kısa sürede.13 ünde pik gördüğün zaman yumurtlama belirtileri yasamis miydinayy suan beni cok mutlu ettin yaa 6 aydir deniyoruz vallaumarim oyle olur ve regl gelmemesinin sonucu gebelikle sonuclanir baska bir rahatsizlik cikmasinda
cok tesekkur ederim adetime az sure kaldigi icin kasikta batmalar oluyodu ben adet sancisi sanmistimİnşallah çıkmaz.Allah gönlüne göre versin en kısa sürede.13 ünde pik gördüğün zaman yumurtlama belirtileri yasamis miydin
Mesela benim yumurtlama döneminde şeffaf uzayan akintim olur mutlaka.Cınsel istekte bariz artış olur.Hangi yumurtalikta yumurtlama oluyorsa sag veya sol alt karnimda agri olur.Bel ağrısı olur.Hemen anlarım yumurtlamanin olduğunu.Sen de düşününce yumurtlama belirtileri 2 sinde mi 13 ünde mi oldu bulabilirsin bence.Umutlanmak güzel şey ama boşa çıkması üzücü olur.Hakkinda hayirlisi olsun inşallah.cok tesekkur ederim adetime az sure kaldigi icin kasikta batmalar oluyodu ben adet sancisi sanmistim
adetim bittikten sonra diger adete kadar surekli uzayan akintim oldugu icin ben onu belirtiden saymiyorum isteMesela benim yumurtlama döneminde şeffaf uzayan akintim olur mutlaka.Cınsel istekte bariz artış olur.Hangi yumurtalikta yumurtlama oluyorsa sag veya sol alt karnimda agri olur.Bel ağrısı olur.Hemen anlarım yumurtlamanin olduğunu.Sen de düşününce yumurtlama belirtileri 2 sinde mi 13 ünde mi oldu bulabilirsin bence.Umutlanmak güzel şey ama boşa çıkması üzücü olur.Hakkinda hayirlisi olsun inşallah.
güvenilir bir markaysa test çıkmış bence canım yarın başka markayla yine test yapkızlar test böyle çıktı t kısmı pembe gibi yada bozuk mu
yani fotoda çıkmamış sanki canlı çizgi görüyorsanız vardır inşallahSelam kızlar, dün ve bugün test yaptim gözle zor görülür silik cizgi cikti. Bata henüz 3 gun var sadece kasik ağrım var. Dpo 11 eylüldeydi . Sizce gebelik ihtimali var mı? Napsam kafam cok karisti
Fotoğrafta adam akıllı belli olmuyor ama gözle görülüyor kendimden şüphe duymaya başladım artik
maşallah hamilesiniz kan verebilirsinizBenimde batım 26 eylül. 18 eylülde test yaptım hem sabah hem akşam 2-3 dakika içinde çift çizgi oldu. Acaba yanıltıyor olabilir mi? Kasık ağrılarım var sol tarafımda. Göğüslerimde de agrılar varEki Görüntüle 3646494
hayırlısı oşsun canım ya inşallah bundan hemen sonra sağlıklı bir gebeliğin olurEvet cnm kimyasala dondu ne yazikki cok zordu o kadar sancim oldu ki gene cok sukur
Yumurtlama sonrasi kaçıncı gündesiniz?Kızlar bat 25 Eylül test yaptım awox negatiferken mi sizce dayanamadım ya
Bugün dpo8Yumurtlama sonrasi kaçıncı gündesiniz?
Maşallah var gözüküyor hcgde güzel gelir inşallah sağlıkla kavuşursunuzKızlar benimde bat tarihim 18 eylül gecikmedeyim testim bu şekilde kan vericem bugün hadi hayırlısı
Ay hadi inşallah kızlar dua edinMaşallah var gözüküyor hcgde güzel gelir inşallah sağlıkla kavuşursunuz
Kızlar erken mi dpo8 deyimKızlar bat 25 Eylül test yaptım awox negatiferken mi sizce dayanamadım ya
Miratech güvenilir mi bilmiyorum, laboquickte 20 dakika sonra çift oldu kuruma çizgisi midirgüvenilir bir markaysa test çıkmış bence canım yarın başka markayla yine test yap
Erken 12 yi beklemek lazım yani 25Kızlar erken mi dpo8 deyim
Markası nedir canım testinKızlar benimde bat tarihim 18 eylül gecikmedeyim testim bu şekilde kan vericem bugün hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?