- 21 Eylül 2025
- 19
- 18
- 3
- 28
Prodoctor erken gebelik testi canımMarkası nedir canım testin
Oyle diyorum ztn cnm ama sancisi bni bitirdi inankiKuzum uzme kendnı hayrlısı böyleymiş İnşallah yıne olacak sabreceZ Rabbim sevindirsin inşallah en yakın zamanda kuzucum
İnsallah cnm insallah Allah buyuktur saglikli olsun kolaylikla olsun ne diyelkmhayırlısı oşsun canım ya inşallah bundan hemen sonra sağlıklı bir gebeliğin olur
Yalanci pozitiflik veriyor daha guvenilir bi testle tekrarla cnm insallah vardirProdoctor erken gebelik testi canım
25 regl günüm ne bileyim batmalar hassasiyet falan hissedince test yapayım dedim ama negatifi gördümErken 12 yi beklemek lazım yani 25
Bakalım kan testi verdim sonucu bekliyorumYalanci pozitiflik veriyor daha guvenilir bi testle tekrarla cnm insallah vardir
Hayirlisi olsun cnm insalah vardirBakalım kan testi verdim sonucu bekliyorum
Çıktı şimdi beta 172 nasıl sizce gecikmemin 3 günündeyim çok düşük değilmiHayirlisi olsun cnm insalah vardir
her yeni dongu yeni bir umutSelam kızlar nasılsnz kimler neler yaptı bakalım, benm regl dün bttı umutlar başladı diyelim inşallah
hayirli olsun canimm iyidir benceÇıktı şimdi beta 172 nasıl sizce gecikmemin 3 günündeyim çok düşük değilmi
cogu kiside gecikme olmus muhtemelen mevsim.gecisinden kaynakli eylül bizi biraz husrana ugrattieylul ayi bize hic iyi gelmedi galiba yav madem gecikiyorsun reglicigim bari gebeş olsaydik oyle gecikseydinsuan gebelik testleride negatif cikinca reglime kafayi taktim hahahshahahsah
Çok teşekkür ederim canımhayirli olsun canimm iyidir bence
evet canimm reglim bugun 5. gunum 29unda hsg cekecegim esimin testi de gayet iyi çıktı 29undaki hsg ye göre devam.edecegiz doktorumla bakalim tamda yumurtlama donemime denk geliyorDodo 123 sen naptn regl sn demı en son öyle yazmstn sankı başka kımler vardı haber bekledgmz kızlar bı ses verın
insallah canim saglikla.kucagina alÇok teşekkür ederim canımsağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm inşallah
kendimize yapacagimiz en buyuk iyilik strese girmeden bu sureci devam ettirmek, gereksiz yere fazla test yapiyoruz strese girince reglimizi de etkiliyor, zaten gebelik varsa adet gecikince de ogrencegiz gecikmeden de ogrenecegiz yoksa zaten adet gorecegiz kendimizi yoruyoruz zorluyoruz sonuca üzülüyoruz, herkese tavsiyem surekli test yapmayin strese girmeyin vucudunuzu dinlemeyin akışına bırakın stresinizi azaltırHanımlar regle 4 kaldı benim.Büyük ihtimal hamile değilim.Hiç his yok.Belim agriyor.Gecen ayda agrimisti çok ama hamile degildim.Hayirlisi diyorum.Bosuna test yapmayacağım.Gecikme bekleyeceğim.Laboquik ovulasyon testleri sipariş ettim.Regl bittikten 3 gün sonra ovulasyona başlamayı düşünüyorum insallah.Bazı şeyleri kabullenmek bizi daha az yıpratır.Kabullenip önümdeki aya odaklanmaya karar verdim.
Benim de bat 25 yarın yapmayı düşünüyorum dpo 11 oluyor sen ovülasyon testi kullanmış mıydın ayın kaçında pik görmüştün ben 10 u pik 11 i çatlama gördüm dpo 10 diye hesapladım bugünüKızlar bat 25 Eylül test yaptım awox negatiferken mi sizce dayanamadım ya
dar vakit uzun geliyor ama geçiyor bende oğlumdan önce dış gebelik geçirdim kürtaj oldum çok zordu benim için ama hemen ardından adet olmadan oğluma hamile kaldım maşallah nur topu gibi ortalıkta dolaşıyor şimdi inşallah sizinde öyle olurİnsallah cnm insallah Allah buyuktur saglikli olsun kolaylikla olsun ne diyelkm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?