Ayy sizinle aynı ben dün yaptım negatif bir de yarın yapacam inşallah pozitif olurBenim de bat 25 yarın yapmayı düşünüyorum dpo 11 oluyor sen ovülasyon testi kullanmış mıydın ayın kaçında pik görmüştün ben 10 u pik 11 i çatlama gördüm dpo 10 diye hesapladım bugünü
insallah olmazsin canim.insallahhhİnşallah olmamgecen sene kürtaj oldum hala üzülüyorum
insallah seni ki guzel bebisin habercisidiryaa umarim mevsim gecisi degildircunku onceki yillarda da mevsim gecisi olmustur mutlaka benim hic gecikmezdi erken gelirdi ama asla gec gelmezdiii
insallah gebeliktir canim ama dogrusunu istersen sökülmeye calisan regl gibi duruyorKızlar merhaba bende bir şey sormak istiyorum. Benim bay 20 eylül. Dünden beri lekelenme görüyorum sadece peçeteye bir damla ya geliyor ya gelmiyor. Geçen ay çatlatma iğnesi kullandım tutmadı malesef. Acaba neden kanamam başlamadı. Yerleşme lekelenmesi olabilir mi sizce. Adet günüm gelmeden önce çok ağrılarım vardı bugün hiç ağrım yok sadece bel ağrım kaldı
Kesinlikle simdi bata 2 kaldi.Testimi yarin yapacağım.Defalarca test yapıp kendimi strese sokmadım.Mantıken yarın negatifse negatiftir.Pozitife döner mi şöyle olur mu böyle olur mu diye strese girip regl gecikmesi yaşamak istemiyorum.Daha önce stres yapmıştım elime bir sey geçmedi.kendimize yapacagimiz en buyuk iyilik strese girmeden bu sureci devam ettirmek, gereksiz yere fazla test yapiyoruz strese girince reglimizi de etkiliyor, zaten gebelik varsa adet gecikince de ogrencegiz gecikmeden de ogrenecegiz yoksa zaten adet gorecegiz kendimizi yoruyoruz zorluyoruz sonuca üzülüyoruz, herkese tavsiyem surekli test yapmayin strese girmeyin vucudunuzu dinlemeyin akışına bırakın stresinizi azaltır
Korkma canım.Pozitif dusun pozitif olsun inşallah.Yeni evli misin kac yaşındasın?Bnmde ilk hamilelik olucakti kimyasala dondu ne yazikki umarim ilk denememizde tutar korkuyorum ya gene ayni olursa diye
Ay simge ben görüyorum ya çok çok silik bir çizgi var hani görmek istediğim için mi diye kendimi bi sorguladım ama görüyorum arkadaşım inşallah hamilesin yaBen aksam üzeri erken yaptim boyle cikti resmin isigini kirinca belli oluyor
Nimo bunun markasi sabha ki roll du valla bende gördüm sabirla bekliyirum bakalim bendeAy simge ben görüyorum ya çok çok silik bir çizgi var hani görmek istediğim için mi diye kendimi bi sorguladım ama görüyorum arkadaşım inşallah hamilesin yabir an önce bat’ın gelsin hani tüm idrar testleri yanılır mı ya bu marka neydi
Benim de dpo 13 ve yarın adet günüm sancım falan yok belim ve memem ağrıyor test laboquick normalde daha net kalite düştüBen aksam üzeri erken yaptim boyle cikti resmin isigini kirinca belli oluyor
4 gun gecikmen mi var canim
Evet belli belirsiz var bunda da görüyoru. Maşallah kızlar bana da dua edinBenim de dpo 13 ve yarın adet günüm sancım falan yok belim ve memem ağrıyor test laboquick normalde daha net kalite düştü
Ins vardirBenim de dpo 13 ve yarın adet günüm sancım falan yok belim ve memem ağrıyor test laboquick normalde daha net kalite düştü
İnşallah ya sabah bi daha yapıcam varsa kan vericemBen görüyorum cizgi i
Ins vardir
İns canim ya tam net görmedim ya dha emin olamıyorumNimo bunun markasi sabha ki roll du valla bende gördüm sabirla bekliyirum bakalim bende
Bende sabah yapicam erkendenİnşallah ya sabah bi daha yapıcam varsa kan vericem
İnşallah vardır adetin ne zamanBende sabah yapicam erkenden
27 Eylül canimİnşallah vardır adetin ne zaman
İnşallah hamileyizdir hadi bakalım haber verelimmm27 Eylül canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?