• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ne kadar süredir deniyorsunuz canim bende aynı moddayım tertemiz negatif gördükçe moralim çok bozuluyor
1 buçuk senedir.. 2 yıllık evliyim , 4-5 ay önce kimyasal gebelik oldu , bu ay hsg çekildim çok şükür temiz çıktı . Ne bileyim , dua etmekten başka elden ne gelir 🥹

Mrb.Bat 25 eylül.Ovulasyon testi yapıyorum.Bugün koyulaşmaya başladı.Takvime göre 8-9 eylül yumurtlama görünüyor.Ovulasyon testleri de bunu doğrulayacak sanki.Hayırlısı bakalım.Bu ay hepimiz güzel haberler alalım inşaallah.
Benımde bat 25 ne zaman test yapıcaksın🌸

1 buçuk senedir.. 2 yıllık evliyim , 4-5 ay önce kimyasal gebelik oldu , bu ay hsg çekildim çok şükür temiz çıktı . Ne bileyim , dua etmekten başka elden ne gelir 🥹
Bende 5 yıllık evliyim 1 yılı geçti denemeye başlayalı aynı şekilde benim de hsg cekildi testlerde de sorun yok ama henüz hiç gebelik oluşmadi o yüzden böyle yalancı pozitiflikler zor geliyor bakalım ben yarin direk kan vericem rahatlayacagim 😞

Bende 5 yıllık evliyim 1 yılı geçti denemeye başlayalı aynı şekilde benim de hsg cekildi testlerde de sorun yok ama henüz hiç gebelik oluşmadi o yüzden böyle yalancı pozitiflikler zor geliyor bakalım ben yarin direk kan vericem rahatlayacagim 😞
Evet canım bende yarın bişey yapacağım artık bakalım adet olmazsam , inşallah ikimizde güzel haberler alırız , haberleşelim burdan 🥹

benim hamilelik belirtilerim genelde iki hafta öncesinden giderek artan bir sancı oluyordu bacağıma kadar iniyordu ağrı bide ilk haftalar aşırı iştahım açılıyordu

off benım bat 25 erken gebelik testiyle 1 hafta önceden yapsam 18ine denk geliyor 3 gün daha nasıl dayanacagım bilmiyorum ki zaten 5 gün önce test yapmıstım tam ovulasyon dönemimde meraktan 😅😂… dayanamıyorum gunler gecmiyorr

Cnm kimyasala dondu suan ne yazikki sabahtandir agliyorum sinirlerim bozuldu bat dundu cnm 14 eylul nasibi yokmus napalim
Canım benim sağlıksız olunca sonlanıyormuş.Bi de kimyasaldan sonra saglikli gebelik şansı artiyormus.Ve iyi haber hamile kalabiliyorsun.Gecen sene ben de kimyasal yaşamıştım nasil hayal kırıklığı olduğunu biliyorum.Seni kucaklıyorum.

Kızlar günaydın kanamam kırmızıya çevirdi ve yoğun bende evde test vardı bir baktım çünkü kan hala cikmamis heralde kimyasal gebelik

Eklentiler

• 1000039658.webp
    1000039658.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar günaydın kanamam kırmızıya çevirdi ve yoğun bende evde test vardı bir baktım çünkü kan hala cikmamis heralde kimyasal gebelik
Adet mı oldunuz ben eskı mesajları goremedım sımdı kımyasal gebelık benımde basıma geldı adet oldum sandım adetın 3 yada 5. Gunu evde test yaptım adetım notmalden az gıbı geldı sankı deger 10 cıkmıstı sanıeım sonra dustu kımyasaldı evdekı testlerde de bır süre pozitif cıktı

off benım bat 25 erken gebelik testiyle 1 hafta önceden yapsam 18ine denk geliyor 3 gün daha nasıl dayanacagım bilmiyorum ki zaten 5 gün önce test yapmıstım tam ovulasyon dönemimde meraktan 😅😂… dayanamıyorum gunler gecmiyorr
Benımde bat 25 ovulasyon 10 ydu ama en az 12 gun bekleyın dıyorlar yaparsanız bızıde bılgılendırın 🙂

Back
X