BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Ben 2 takvim kullanıyorum biri bugün biri yarın gösteriyor yumurtlamayı bu durumda ben takvimlerden 1 gün sonra yumurtlamış gibi oluyorum doğru mu

İnnovita ovulasyon testi

Benimde aynı gün yumurtlama oldu haberleşelim

Evet muhtemelem yumurtlamayı yarın gösteren takvimin doğru olur
Beni yanıtladığın aklımda ki soruları cevapladığın için çok teşekkür ederim akşama testimi gene seni etiketlip atarım bakarsan çok sevinirim. Son bi sorum olacak dün akıntım vardı bugunde var sabah 8 de kalktım sol kaşığımda ağrı mevcuttu şuan ağrı keildi

Merhaba benim de dün 17de pikti dün geceyi değerlendirdik bu sabah yaptim dünku kadar olmasa da koyu çatlamadi mi sizce ve bugünü değerlendirmeyecegim artık

Eklentiler

• 1000125969.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 40
Çok normal yumurtlma dönemindesin bu akıntı çatlamadan sonra da devam edicek sen akşam at testine bakarız

Evet muhtemelem yumurtlamayı yarın gösteren takvimin doğru olur
Bide canım döngüm kısa benim düzenli olurum adetten hemen sonra başladım teste çok çok silik çıkıyordu gün yaklasıktca koyulastı ama istediğim gibi değildi yumruta incir ceviz bunlara ağırlık verdim yedim baya koyulasşma güzel ilerledi

Merhaba benim de dün 17de pikti dün geceyi değerlendirdik bu sabah yaptim dünku kadar olmasa da koyu çatlamadi mi sizce ve bugünü değerlendirmeyecegim artık
Henüz tam anlamıyla çatlamamış canım sen bugünüde değerlendir

Kaç günde bi regl oluyosun en son ne zaman oldun

Henüz tam anlamıyla çatlamamış canım sen bugünüde değerlendir
Bu da dünkü testim yaa iki gün üst üste değerlendirdik kaliteli sperm olmaz bugün üçüncü gün olacağı için dedik de bilemedik de ne yapacağımizi teşekkür ederim bilgilendirme icin

Eklentiler

• 1000125899.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 37
Bu da dünkü testim yaa iki gün üst üste değerlendirdik kaliteli sperm olmaz bugün üçüncü gün olacağı için dedik de bilemedik de ne yapacağımizi teşekkür ederim bilgilendirme icin
Evet pik olmuş yani 24-36 saat içinde çatlıcak demek oluyor bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…