BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Marka fark etmez dedi sadece d vitamini d3k2 formunda olsun dedi, açıkcası bunlar sadece takviye ben zararının olacağını düşünüyorum yine de kanına baktır bunların düşüklüğü de gebeliğin oluşmasını zorlaştırıyormuş ki kadın doğuma gitmiştim ben genel kan değerlerime bakmadan yazdı bunları artı olsun diye

yeni umutlar yükleniyoruz aşko her şeyin bir zamanı var demekki bizim de bebişlerimiz bu ay olsun aslan burcu olsun senin yaptığın özel bi şeyler var mı reglin ne zaman
Reglim 2 gün sonra başlıcak ben aslan burcuyum ağustosta doğdum ama eğer olursa yengeç olacak temmuzun ilk haftası ovulasyon testi almayı planlıyorum sen aldınmı hiç

Reglim 2 gün sonra başlıcak ben aslan burcuyum ağustosta doğdum ama eğer olursa yengeç olacak temmuzun ilk haftası ovulasyon testi almayı planlıyorum sen aldınmı hiç
Ever canım eylülü pvulasyonla takip etmiştim ama olmadı bu ayı da ovü ile takip edeceğim bi ortalamayı bulayım döngümdeli yumurtlama günlerimi sonra bırakırım çünkü buna rağmen olmaması canımı sıkıyor güzel 2 tane doktor buldum Bursa’da bu ay onlara da gidip değerlerime baktıracağım komple

erva bende de düşük amh var ama doktor aslında onun bir manası yok tamamen rakamsal bi durum yumurtalık olduğu sürece her zaman ümit vardır demişti. :)

Bende ovulasyon alacağım netten buldum 20 labaquik 6 ultra erken gebelik testimi yeterlimi bu ay için

Bende aranıza katıldım bu ay olmadı yarın doktor randevum var bakalım ne diyecek bi yanım çok korkuyor bi yanımda git baktır ona göre hareket et diyor soğan kürüne başlamayı düşünüyorum yarında

erva bende de düşük amh var ama doktor aslında onun bir manası yok tamamen rakamsal bi durum yumurtalık olduğu sürece her zaman ümit vardır demişti. :)
Bir şey sorabilirmiyim bugün regl 5. Gün hastaneye yarın gidebilecem amh testine bakabilirler mi bu ay 4 gün erken regl oldum

Aşkım benim de öyle 2 doktor da bana aynısını söyledi kaliteli yumurta olduktan sonra sorun yok gebelik için

Doktora muayene olmadanmı denemeye başladınız ?

Doktora muayene olmadanmı denemeye başladınız ?
Evet çünkü daha yeni evliyim temmuzda histereskopi oldum o zaman evlenmemiştim bir problem yok demişlerdi tekrar gidicem kasıklarımda ara ara ağrı olduğu için evleneli 2 ay olacak ama daha çok erkenmiş demeyin gerçekten üzerimde baskı var sürekli soruyor kayınvalidem

O kasık ağrısı üzerine bende gittim doktora birleşme öncesinde süreyi uzatın yoksa ağrınız olur demişti sorununuz yoksa şuandada yoktur zaten sadece folik asite başlayın

O kasık ağrısı üzerine bende gittim doktora birleşme öncesinde süreyi uzatın yoksa ağrınız olur demişti sorununuz yoksa şuandada yoktur zaten sadece folik asite başlayın
Açıkçası o zaman sadece alttan muayene yapıldı ama bana hiç amh testi yapılmadı polip vardı o alındı perde varmış onu almışlar miyom var ama oda rahim dışındaymış inşallah başka bir şey çıkmazda

Anladım ne olur ne olmaz yine gidin siz

Birde ne zaman bal tarçın çörekotu yesem o zaman ağrıyor onuda yapmıcam bir daha biraz kilom var inşallah bir sıkıntı çıkarmaz kilom

Bir şey sorabilirmiyim bugün regl 5. Gün hastaneye yarın gidebilecem amh testine bakabilirler mi bu ay 4 gün erken regl oldum
hormon testine regli 2. ve 3. günü bakılıyor AMH için öyle bir şart yoktu sanırım ama yine aynı dönem olsa daha iyi olur. buarada genelde 1 yıldan sonra doktorlar bu degerlere bakıyorlar eger yaşınız gençse 35+ ise de 6 ay sonra.

27 yasşındayımda inşallah yarın bakarlar hormon testinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…