stres yaptığın içinde gecikiyordurBat günüm yarın artık âdet bekliyorum canım dün de çıkmadı belirti his de yok . Yarın regl başlar muhtemelen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
stres yaptığın içinde gecikiyordurBat günüm yarın artık âdet bekliyorum canım dün de çıkmadı belirti his de yok . Yarın regl başlar muhtemelen
Canım ne yaptın kan verdin miinşallahkimyasal olma ihtimali var ama değil mi
ben çok sevinemedim belli olmaz diye çok da bir bilgim yok yeni yeni düşünmeye başladık
evet verdim dün 436 çıktı değerim 4 haftalıkmışCanım ne yaptın kan verdin mi
Görünüyor canımKızlar çok silik görüyor musunuz
Eki Görüntüle 3662155
Yalancı pozitif değildir dimi ya pyro clinic markası eczaneden aldım direkt geç yumurtladım bu ay adetime daha var 3-4 gün falanGörünüyor canım![]()
O markayı hiç durmadım olumlu veya olumsuz anlamdaYalancı pozitif değildir dimi ya pyro clinic markası eczaneden aldım direkt geç yumurtladım bu ay adetime daha var 3-4 gün falan
Hayırlı olsun canım benim senin adına çok sevindim darısı başıma inşallah <3evet verdim dün 436 çıktı değerim 4 haftalıkmış
amin inşallah en yakın zamanda kolaylıkla olsunHayırlı olsun canım benim senin adına çok sevindim darısı başıma inşallah <3
Merhabalar mesajınızı geç gördüm öncelikle kusura bakmayın. Pik oldu ve silik olduğu günleri değerlendirdik sonraki 3 gün arka arkaya hiç ilişki olmadı açıkçası bizde kaçırdık sandık sonraki günlerde de 2 gün ara verdik o şekilde devam ettik. Yani pik ve silik olan günler değerlendirilmeli ama tam o günler mi oldu bilemiyorumBir şey sorabilirmiyim siz hangi günleri değerlendirdiniz 12 sinden sonraki günleri değerlendirdiniz mi acaba ? Ben kendi açımdan erken mi değerlendiriyorum ama pikten sonraki günleride değerlendirmek lazımmı diye düsünüyorum ya
Yok ne demek estagfırullahMerhabalar mesajınızı geç gördüm öncelikle kusura bakmayın. Pik oldu ve silik olduğu günleri değerlendirdik sonraki 3 gün arka arkaya hiç ilişki olmadı açıkçası bizde kaçırdık sandık sonraki günlerde de 2 gün ara verdik o şekilde devam ettik. Yani pik ve silik olan günler değerlendirilmeli ama tam o günler mi oldu bilemiyorum
Yok yok hiç kaçırdık diye düşünmeyin ben silik gördük ve sonraki 3 gün ara verdik doktora gittim doktor daha yeni çatlamış olabilir neden değerlendirmediniz bundan sonraki günleri değerlendirin dedi. Bizde o zaman 2 gün araya döndük zaten içeride 3 gün yaşıyormuş hiç siz kendinize stres yapmayın. Benim ilk ay hiç yumurtam yoktu ikinci ay oldu ve şükür tuttu. İçinizi ferah tutun kaçırmamışsınızdır. Rabbim bu yolda oyalayıp zorlamasın inşallahYok ne demek estagfırullahçok teşekkür ederim .. ben bu ay cok anlayamadım kendimi zaten 14-15 koyuydu yani pik olmasada değerlendirdik 16 sı dahada koyuydu değrlendiremwdim o gün gece nöbete gidicektim 17 si daha az koyuydu o günü değerlendirdik çatlama diye o günü belirliyorum kafamda ama çok şok geçirdim yani 16 sı koyu görünce kaçırdıysakta bakalım hayırlısı aslında spermler icerde yaşıyor diyolar bilemiyorumki nasipte varsa olur benidme faliba insallah
![]()
ben buralardayım canim biraz yogundum
Ay amin insallah çok teşekkür ederim gerçekten bu ay olmazsa bende öyle yapayım demekki belli olmuyor yani ne zaman çatlayacağı sadece hormon üzerindenYok yok hiç kaçırdık diye düşünmeyin ben silik gördük ve sonraki 3 gün ara verdik doktora gittim doktor daha yeni çatlamış olabilir neden değerlendirmediniz bundan sonraki günleri değerlendirin dedi. Bizde o zaman 2 gün araya döndük zaten içeride 3 gün yaşıyormuş hiç siz kendinize stres yapmayın. Benim ilk ay hiç yumurtam yoktu ikinci ay oldu ve şükür tuttu. İçinizi ferah tutun kaçırmamışsınızdır. Rabbim bu yolda oyalayıp zorlamasın inşallah![]()
Kızlar kaset testte bile çok az silik çıktı adetime iki gün var hcg 4.5 kesin yok demek mi gebelik tecrübesi olan var mı yükselir mi ya da