• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Bende de adetten önceki gün muayeneden dolayı mı bilmiyorum ama kahverengi kırmızı karışımı akıntı gelmişti koyu bi şekilde. Hissediyorsanıza hamilesinizdir ben 1 hafta boyunca test yaptım hepsi negatif ama o kadar emindim ki gebe olduguma
Ne dusunecegimi şaşırdım açıkçası hissediyorum sanki ama çok hayal kirikligi oldu. Bir de simdi bu akintiyi gorunce iyice gitti bende. Biliyorum yerlesme de olabilir ama regl gibi sanki. Hayırlısı diyelim.

Bende de adetten önceki gün muayeneden dolayı mı bilmiyorum ama kahverengi kırmızı karışımı akıntı gelmişti koyu bi şekilde. Hissediyorsanıza hamilesinizdir ben 1 hafta boyunca test yaptım hepsi negatif ama o kadar emindim ki gebe olduguma
Adetten önceki gün muayene mi oldunuz bişey dedimi doktor bakınca acaba melisa hanım hani gebelik olabilir vardır gibisinden 😊

Kızlar piki 14 ekimde gördüm ne zaman test yapsak çıkarr çok merak ediyorum🥹

Bu ilk 5 dakika sonrasında daha da koyulaştı days doctor test kandan baktırdım 0.2 adete 9 gün var yükselir mi

Eklentiler

• 3013.webp
    3013.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 16
  • 3016.webp
    3016.webp
    85,4 KB · Görüntüleme: 10
  • 3014.webp
    3014.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 12
  • 3018.webp
    3018.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 16
İki ginde bir iki katina cikiyor hcg dayanabilirseniz iki gun sonra daha koyu cikmali
Cumaya kadar beklicem sanırım ya ama çok farklı hissediyorum yumurtlamadan beridir beyaz akıntım var hiç kesilmedi normalde böyle olmazdı bilmiyorum 8 aydır bekliyorum onun gerginliği sabırsızlığı var üstümde

Yumurta rahme döllendikten 6-10 gün sonra yerleşiyormuş. Yani daha rahimde bile değildir ki hcg artsın. Benim de 7 gün oldu ve sabırsızlıkla beklemeye çalışıyorum.
Ay yani yükselebilme ihtimalı var demi inşallah vardır sende de

Cumaya kadar beklicem sanırım ya ama çok farklı hissediyorum yumurtlamadan beridir beyaz akıntım var hiç kesilmedi normalde böyle olmazdı bilmiyorum 8 aydır bekliyorum onun gerginliği sabırsızlığı var üstümde
O kadar iyi anliyorum ki bende iki dk da bir kanamam artiyor mu diye bakiyorum. Benim regl muhtemelen. Siz farkli testlerde de silik gormussunuz, hamilesiniz muhtemelen. Kanda da cikar aslinda idrar da varsa yarin kana da bakabilirsiniz.

O kadar iyi anliyorum ki bende iki dk da bir kanamam artiyor mu diye bakiyorum. Benim regl muhtemelen. Siz farkli testlerde de silik gormussunuz, hamilesiniz muhtemelen. Kanda da cikar aslinda idrar da varsa yarin kana da bakabilirsiniz.
Ya forumlarda falan o kadar çok kimyasal vb şey okudum ki korkuyorum çok şey bilmekte kötüymüş

Back
X