• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Ben sizin mesajlarınızı az önce okumuştum ve sizi kalpten anlamıştım, bir buçuk yıldır negatif test gördüğüm için eve test bile almıyorum, insanın umudu kalmıyor.. testiniz o kadar belirgin ki kesin var allah sağlıkla versin çok çok mutlu olun hakkınızdır
Çok sağolun dilerim hepimizin kolaylıkla olsun.. yıllardır tedavi sürecindeyim ben 3 ay önce tüp bebek de negatif gelmişti çok zor süreçler o yüzden herkes kolaylıkla kavuşsun☀️ tek isteğim sağlıkla ilerlemesi sürecin. Çünkü benim rahim şeklimden dolayı risklerim var içimi ferah tutmaya çalışıyorum

Mutlaka haber ver kesin var kopkoyu çizgi gecikme ay nasıl mutlu oldum bizede dua et mayısta düşük yaptım bu ay benimde bekleyen herkesinde olsun inşallah
Ederim canım etmem mi 💕 4 gün gecikti reglim. İlk defa eşim yap yap diye ısrar etti hatta sabah yapacaktım illa yap diyince akşam yaptım

Ay maşallah 🤩 hangi takviyeleri kullanmıştın canım
canım bunlara ek bir de omega 3 kullandım. Bir de arısütü bal polen karışımı. Bunlar mı faydalı oldu bilmiyorum inan.. bilseydim önceki yıllarda kullanırdım 🤩

Eklentiler

• 91E37244-2248-4A19-A371-E4D3BE57DE4C.webp
    91E37244-2248-4A19-A371-E4D3BE57DE4C.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 17
  • 4DE14B78-4DF9-4786-BA60-33A8E8335527.webp
    4DE14B78-4DF9-4786-BA60-33A8E8335527.webp
    54 KB · Görüntüleme: 17
canım bunlara ek bir de omega 3 kullandım. Bir de arısütü bal polen karışımı. Bunlar mı faydalı oldu bilmiyorum inan.. bilseydim önceki yıllarda kullanırdım 🤩
3 ay hepsini kullandın mı canım. Ah neyin faydalı olacağını bilsek kullanmaz mıyız. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizede bu mutluluğu yaşatsın

Ben de aynı kafadayım, istemiyorum diyorum istiyorum dersem bu sefer olmuyor mu neden olmuyor yada olmuyormuş diye konuşacaklar ben duyunca daha çok üzüleceğim, kimsenin bilmesine gerek yok. İnançlıyım çok şükür ama buna rağmen çok sorguladığım zaman oldu, bazıları çat diye hamile kalırken bu kadar zor olması bazen üzüyor, fakat bir arkadaşım şey demişti “ allah belki de ona tam teslim olup, olmadığını sınıyordur “ bu benim içime çok su serpmişti, o yüzden Allaha teslim olup elimden geleni yapıp beklemekten öteye gidemiyorum verirse o verecek. Belki size de iyi gelir.
Teşekkürler 🥺 inşallah gönlümüze gore en hayırlısı olsun♥️

3 ay hepsini kullandın mı canım. Ah neyin faydalı olacağını bilsek kullanmaz mıyız. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bizede bu mutluluğu yaşatsın
En kısa zamanda canım benim. Evet düzenli kullandım hepsini bakalım kan kaç çıkacak bundan sonraki süreç nasıl olacak

Çok sağolun dilerim hepimizin kolaylıkla olsun.. yıllardır tedavi sürecindeyim ben 3 ay önce tüp bebek de negatif gelmişti çok zor süreçler o yüzden herkes kolaylıkla kavuşsun☀️ tek isteğim sağlıkla ilerlemesi sürecin. Çünkü benim rahim şeklimden dolayı risklerim var içimi ferah tutmaya çalışıyorum
Evet içini ferah tut, bak bu olduysa gerisi de kolaylıkla hallolabilir ❤️

Kızlar elim ayağım titriyor… kan vermeye gittik 2 saate çıkacak awox marka test. Daha 3 ay önce tüp bebek negatifti….ağlama krizine girdim
Çok tebrik ederimmm maşallah rabbim sağlıkla daim etsin güzelce kucağınıza alın insallah yavrunuzu test cok koyu kesin hamilesiniz sabrın karşılıgını veren rabbim gerçekten her zaman umut var olmalı 💕

Kızlar elim ayağım titriyor… kan vermeye gittik 2 saate çıkacak awox marka test. Daha 3 ay önce tüp bebek negatifti….ağlama krizine girdim
392.89 çıkmış kızlar 🥹 ben şimdi ne yapayım yarın direk doktor randevusu alayım mı acaba? Rahim durumumdan dolayı progesteron başlar belki? Ya da direk beta takip mi edeyim

392.89 çıkmış kızlar 🥹 ben şimdi ne yapayım yarın direk doktor randevusu alayım mı acaba? Rahim durumumdan dolayı progesteron başlar belki? Ya da direk beta takip mi edeyim
Ay bence al hemen durumun belliyse kontrol altında ol ve tebrik ederim tekrar ❤️

IMG_8467.webp
Merhabalar reglime 3 gün var bu sabah yaptığım laboquik test böyle çıktı. Yorumlar mısınız daha önce kimyasal gebelik yaşadığım için çok tedirginim 😔

Back
X