2 gün var daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım o yüzden yine aynı şeyleri yaşayacağım korkusu varKaç gün var bata
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün var daha önce iki kez kimyasal gebelik yaşadım o yüzden yine aynı şeyleri yaşayacağım korkusu varKaç gün var bata
Sizin kaç gününüz var test yaptınız mıKaç gün var bata
kız bu negatif değil kiKızlar beta baktırdım iki gün var reglime 4.5 çıktı negatif
Ağlayacağım gerçekten kahroldum negatif diyekız bu negatif değil kiregl olacak olsan 2 çıkardı çok dikkat et kendine dinlen testlere devam et koyulaşmayı takip et inşallah günün gelince tekrar kan ver inşallah güzel tutunur
İki gün kala daha yüksek çıkması gerekmez miydi çok tecrübesizim bu konularda 25 yaşındayım 8 aydır bekliyorumkız bu negatif değil kiregl olacak olsan 2 çıkardı çok dikkat et kendine dinlen testlere devam et koyulaşmayı takip et inşallah günün gelince tekrar kan ver inşallah güzel tutunur
Allah izin verirse herşey olur üzme kendini inşallah kucağın dolacak seninde dikkat et kendine bol bol dinlen daha çok yeni inşallah değerin yükselecekAğlayacağım gerçekten kahroldum negatif diyeumut oldun bana şuannn
Canım daha çok erken değilmi bende 28-29 gibi bekliyorum bat yapmadım henüz çıkmazkiEki Görüntüle 3662971 Eki Görüntüle 3662972
arkadaşlar bat sanırım 29 ekim, var mı yok mu anlayamıyorum artık. innvovita ve awox test markaları
geç döllenme olabilir gününde kan verenler önce 2 çıkıyor 3 5 gün gecikince bile 20 anca görüyor merak etme ben 2 3 gün gecikmeyle değerim 30 çıkmıştıİki gün kala daha yüksek çıkması gerekmez miydi çok tecrübesizim bu konularda 25 yaşındayım 8 aydır bekliyorum
İki gebeliğimide baya erken öğrenmiştim, o yüzden sabırsızım :)Canım daha çok erken değilmi bende 28-29 gibi bekliyorum bat yapmadım henüz çıkmazki
Anladım dpo 11.12 de en erken yapın diyorlar biraz daha netleşmesi için sen kaçtasınİki gebeliğimide baya erken öğrenmiştim, o yüzden sabırsızım :)
senin yüzünden gaza geldim yine test yaptım bişey çıkmadıİki gebeliğimide baya erken öğrenmiştim, o yüzden sabırsızım :)
Geç yumurtladım zaten bu ay ovulasyonla takip ettim normalde 4 ekim gösteriyordu takvim ama 10 ekimde pik yaptıgeç döllenme olabilir gününde kan verenler önce 2 çıkıyor 3 5 gün gecikince bile 20 anca görüyor merak etme ben 2 3 gün gecikmeyle değerim 30 çıkmıştı
7 herhalde şu anAnladım dpo 11.12 de en erken yapın diyorlar biraz daha netleşmesi için sen kaçtasın
Ayy aman kimseyi üzmek istememsenin yüzünden gaza geldim yine test yaptım bişey çıkmadı![]()
Evet çoook erken hemde ben 9 dayım 12 olsun diyorum bari sen hemen yapmışın7 herhalde şu an
İlk gebeliğimde dpo 10 da ikinci gebeliğimde ise 7 de öğrendim, sen ben olsan dayanır mıydınEvet çoook erken hemde ben 9 dayım 12 olsun diyorum bari sen hemen yapmışın![]()
Kızlar merhaba,
28 yaşındayım 5 aylık evliyim hamilelik için henüz erken düşünmüyoruz ama korunmasız bir birliktelik yaşadık. Yumurtlama dönemine vs dikkat etmedim açıkcası planlı birşey olmadığı için.
Telefonumdan regl günlerimi takip ediyorum düzenli 1-2 gün gecikme yaşıyorum. Kadın doğum doktoruna 2 ay önce muayene oldum genel amaçlı yumurtalıklarımda vs sıkıntı olmadığını söyledi.
Çok uzattım :)
Telefonumdan takip ettiğim için bildirim geliyor reglim 2 gün önce başlayacaktı bat 21 ekim yani. Bugünde olası adet günüm ama gelen giden yok hala :)
Bel ağrısı ve sık tuveletr girip çıkıyorum 10 gündür bi kaç gündür bu belirtilerde azaldı. reglimden önce mutlaka sivilcelenirdim ama oda olmadı.Bugünde tuvalete gittiğimde peçeteye pembemsi bir leke geldi bir daha gelmedi.
Hamile olursam çok çok sevineceğim ama olmazsada üzüleceğim negatif görmekten korkuyorum açıkcası.
Test yapmak için beklemeli miyim? Sizden de fikir almak istiyorum
Çatlama 10 ekimse aslında artık testte çıkabilir. Ovulasyon da umut verici aslında. Pcos olsa da şu anda gebelik öğrenme zamanına denk geldiği için bence gebelikle ilgili olarak ovu pik yapmış olabilir.Eki Görüntüle 3663265
Kızlar yumurtalama 10 ekim çatlama beklenen bat 29 30 ekim arası, yumurtalamadan sonra göğüslerimde şişlik oldu ancak takviye kullanıyorum pikassos onun etkisi de olabilir, ara ara kasık batmalarımda oluyor fakat bende hep olur, az önce ovulasyon yapayım koyulaşma var mı bakayım dedim baya var birde pco var lh değerim yüksek onda da böyle pik çıkmış olabilir evde gebelik testim yok alıp yapayım mı en erken ne zaman yapabilirim bilgi verirseniz sevinirim