• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Kızlar beta baktırdım iki gün var reglime 4.5 çıktı negatif
kız bu negatif değil ki 😀 regl olacak olsan 2 çıkardı çok dikkat et kendine dinlen testlere devam et koyulaşmayı takip et inşallah günün gelince tekrar kan ver inşallah güzel tutunur

kız bu negatif değil ki 😀 regl olacak olsan 2 çıkardı çok dikkat et kendine dinlen testlere devam et koyulaşmayı takip et inşallah günün gelince tekrar kan ver inşallah güzel tutunur
İki gün kala daha yüksek çıkması gerekmez miydi çok tecrübesizim bu konularda 25 yaşındayım 8 aydır bekliyorum

İki gün kala daha yüksek çıkması gerekmez miydi çok tecrübesizim bu konularda 25 yaşındayım 8 aydır bekliyorum
geç döllenme olabilir gününde kan verenler önce 2 çıkıyor 3 5 gün gecikince bile 20 anca görüyor merak etme ben 2 3 gün gecikmeyle değerim 30 çıkmıştı

geç döllenme olabilir gününde kan verenler önce 2 çıkıyor 3 5 gün gecikince bile 20 anca görüyor merak etme ben 2 3 gün gecikmeyle değerim 30 çıkmıştı
Geç yumurtladım zaten bu ay ovulasyonla takip ettim normalde 4 ekim gösteriyordu takvim ama 10 ekimde pik yaptı

Kızlar merhaba,
28 yaşındayım 5 aylık evliyim hamilelik için henüz erken düşünmüyoruz ama korunmasız bir birliktelik yaşadık. Yumurtlama dönemine vs dikkat etmedim açıkcası planlı birşey olmadığı için.
Telefonumdan regl günlerimi takip ediyorum düzenli 1-2 gün gecikme yaşıyorum. Kadın doğum doktoruna 2 ay önce muayene oldum genel amaçlı yumurtalıklarımda vs sıkıntı olmadığını söyledi.
Çok uzattım :)
Telefonumdan takip ettiğim için bildirim geliyor reglim 2 gün önce başlayacaktı bat 21 ekim yani. Bugünde olası adet günüm ama gelen giden yok hala :)
Bel ağrısı ve sık tuveletr girip çıkıyorum 10 gündür bi kaç gündür bu belirtilerde azaldı. reglimden önce mutlaka sivilcelenirdim ama oda olmadı.Bugünde tuvalete gittiğimde peçeteye pembemsi bir leke geldi bir daha gelmedi.
Hamile olursam çok çok sevineceğim ama olmazsada üzüleceğim negatif görmekten korkuyorum açıkcası.
Test yapmak için beklemeli miyim? Sizden de fikir almak istiyorum

Test yapabilirsin bence 2 gün geçmiş sonuçta ama her ay gecikme yaşıyorsan bekle biraz daha
Kızlar merhaba,
28 yaşındayım 5 aylık evliyim hamilelik için henüz erken düşünmüyoruz ama korunmasız bir birliktelik yaşadık. Yumurtlama dönemine vs dikkat etmedim açıkcası planlı birşey olmadığı için.
Telefonumdan regl günlerimi takip ediyorum düzenli 1-2 gün gecikme yaşıyorum. Kadın doğum doktoruna 2 ay önce muayene oldum genel amaçlı yumurtalıklarımda vs sıkıntı olmadığını söyledi.
Çok uzattım :)
Telefonumdan takip ettiğim için bildirim geliyor reglim 2 gün önce başlayacaktı bat 21 ekim yani. Bugünde olası adet günüm ama gelen giden yok hala :)
Bel ağrısı ve sık tuveletr girip çıkıyorum 10 gündür bi kaç gündür bu belirtilerde azaldı. reglimden önce mutlaka sivilcelenirdim ama oda olmadı.Bugünde tuvalete gittiğimde peçeteye pembemsi bir leke geldi bir daha gelmedi.
Hamile olursam çok çok sevineceğim ama olmazsada üzüleceğim negatif görmekten korkuyorum açıkcası.
Test yapmak için beklemeli miyim? Sizden de fikir almak istiyorum

Eki Görüntüle 3663265
Kızlar yumurtalama 10 ekim çatlama beklenen bat 29 30 ekim arası, yumurtalamadan sonra göğüslerimde şişlik oldu ancak takviye kullanıyorum pikassos onun etkisi de olabilir, ara ara kasık batmalarımda oluyor fakat bende hep olur, az önce ovulasyon yapayım koyulaşma var mı bakayım dedim baya var birde pco var lh değerim yüksek onda da böyle pik çıkmış olabilir evde gebelik testim yok alıp yapayım mı en erken ne zaman yapabilirim bilgi verirseniz sevinirim
Çatlama 10 ekimse aslında artık testte çıkabilir. Ovulasyon da umut verici aslında. Pcos olsa da şu anda gebelik öğrenme zamanına denk geldiği için bence gebelikle ilgili olarak ovu pik yapmış olabilir.

Back
X