Yükseledebilir kimyasala da dönebilir. Sağlıklı ise yükseli inşaAllahKızlar kaset testte bile çok az silik çıktı adetime iki gün var hcg 4.5 kesin yok demek mi gebelik tecrübesi olan var mı yükselir mi ya da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükseledebilir kimyasala da dönebilir. Sağlıklı ise yükseli inşaAllahKızlar kaset testte bile çok az silik çıktı adetime iki gün var hcg 4.5 kesin yok demek mi gebelik tecrübesi olan var mı yükselir mi ya da
İnşallahYükseledebilir kimyasala da dönebilir. Sağlıklı ise yükseli inşaAllah![]()
bende durum yok canim esim sehir disinda bu ay bosum
Ben haftaya test serüvenine başlarım
Hayrlısı olsn canm sabredecen sabrın sonu selamet inşallahbende durum yok canim esim sehir disinda bu ay bosum
Hadi bakalım rast gelsin canm hayrlı haberler verırsn inşallahBen haftaya test serüvenine başlarım![]()
Evet deneyin şansınızı Rabbim sürecimizi kolaylaştırsın hepimizinAy amin insallah çok teşekkür ederim gerçekten bu ay olmazsa bende öyle yapayım demekki belli olmuyor yani ne zaman çatlayacağı sadece hormon üzerinden![]()
Sizler de inşaAllahHadi bakalım rast gelsin canm hayrlı haberler verırsn inşallah![]()
Canım ben 8 gün gecikme ile regl oldum şuanda daha yumurtlama dönemim gelmedi normal akışımda ilerliyorum sen nasılsın nasl gidiyor yolunda mı herşey
Merhaba doktor ne dedş acaba biz de morfoloji %1 çıktıKızlar eşimin sperm morfolojisi %2 çıktı ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim hormonlarım normal kan pıhtılaşma testim temiz genetik testlerimiz temiz çıktı. Rahim filmi henüz çektirmedim. Kimyasal gebeliklerin sebebi sperm morfolojisi olabilir dedi üroloji doktoru sizce olabilir mi yoksa acaba bende başka bir sıkıntı mı vardır ?
Denemeye devam edin dedi vitamin takviyesi verdi beslenmene dikkat et sağlık yaşam tarzına geçiş yap vs dedi 3 ay sonra tekrar bakalım dediMerhaba doktor ne dedş acaba biz de morfoloji %1 çıktı![]()
Denemeye devam edin dedi vitamin takviyesi verdi beslenmene dikkat et sağlık yaşam tarzına geçiş yap vs dedi 3 ay sonra tekrar bakalım dedi
oyle valla ne yapalim hayirlisiHayrlısı olsn canm sabredecen sabrın sonu selamet inşallah
MaşaAllah sağlıkla kucağınıza alın inşaAllahKızlar dün adet günümdü ama olmadım. Elimde ovülasyon testi vardı yaptım çift ve koyu çizgi çıktı sonra eczaneye gittim awox marka gebelik testi aldım o da çift çıktı inanamıyorum hala bakar mısınız bir kaç saat sonra tekrar yapıcam eğer o da pozitif çıkarsa pazartesi kan vericem