- 13 Temmuz 2025
- 166
- 107
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmaya devam et daha Pik olmamış erken olabilirKızlar adet bitimi başlamıştım test bozuk mu en son yaptığım piknolmadan silind çizgidi de silik yorumlar msıınx yapmaya devam edeyim demi çünkü adet biteli daha 4 gün oldu
Evet mecburAa benim eşim de çölyak diyete uyuyor musunuz
B12 im 250. Orzax b12 fıs yapıyorum bakalım hiç 250 den yukarıda görmedim takviyeyle artar belki bir umut :))Çölyak olduğunuz için b12 yükselmez biliyosunuzdur, dvit yükselir sıkıntı olmaz
Ben de eşimle birlikte glütensiz besleniyoruz gerçekten uğraştırıcı bir diyetEvet mecburglütensiz besleniyorum
Size daha zor. Ben kendim bir şeyler yapıyorum eşimde mecbur glütensiz besleniyorBen de eşimle birlikte glütensiz besleniyoruz gerçekten uğraştırıcı bir diyet![]()
Aynen öyle allahtan çoğu şey yapılabiliyor derdimiz bu olsun ne diyelimSize daha zor. Ben kendim bir şeyler yapıyorum eşimde mecbur glütensiz besleniyor. Siz çölyak değilken uğraşıyor olmanız daha zor. Allah dermansız dert vermesin neyseki çözümü var
![]()
Dil altina kullanıyorsunuz degil miB12 im 250. Orzax b12 fıs yapıyorum bakalım hiç 250 den yukarıda görmedim takviyeyle artar belki bir umut :))
Aynen öyle allahtan çoğu şey yapılabiliyor derdimiz bu olsun ne diyelim![]()
Evet dil altı 2 fısDil altina kullanıyorsunuz degil mi
Çok gördüm çevrede ertesi ay hamile kalanı ama ben yaşamadım nasipMerhaba benimde bat 24 inşallah hep beraber bu ay hamile kalırız bende ovülasyon testiyle takip yaptım sprialimi bi ay önce çıkardım sprial çıktıktan sonra hemen olmuyor diyolar sabırsızlıkla bekliyorum artık inşallah olur![]()
Siz spriali çıkardıktan sonra ne kadar süre geçti?Çok gördüm çevrede ertesi ay hamile kalanı ama ben yaşamadım nasip
İnşallah hepimiz için son olsun diyelimMerhaba kızlar . Insallah gelmek zorunda kalmam dedıgım yerdeyımbu ay çok saldım hayırlısı bakalım
1.5 aySiz spriali çıkardıktan sonra ne kadar süre geçti?
İnşallah bun ay beraber güzel haberleri alırız1.5 ay
Merhaba, bende 4 ekimde vurdum iğneyi. Bugün test yaptım negatif çıktı. Erken mi yapmışım ?Kızlar selam, benim de bat 18 Ekim. 1 Ekim'de ovitrelle vuruldum. Artık yalancı pozitif çizgisi bugün tamamen silindi ama o kadar gerginim ki 2 senedir pcos vs derken sürekli negatif görmek beni yıprattı. İnşallah bu ay ilk defa ovitrelle ile pozitif görürüm. İnşallah siz de pozitifi en en kısa sürede görürsünüz.
Canım nerelerdesin testlere başladın mı nasıl gidiyor1.5 ay