• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Mide bulantım arttı, sabahtan beri bir bardak süt dışında hiçbir şey yiyip içemedim. Her şey midemi bulandırıyor. Bu başka bir şey sanırım. Erken hamilelik belirtisi gibi gelmedi. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Yarın sabah doktora gideceğim. Sırtım ve belim de ağrıyor.

Mide bulantım arttı, sabahtan beri bir bardak süt dışında hiçbir şey yiyip içemedim. Her şey midemi bulandırıyor. Bu başka bir şey sanırım. Erken hamilelik belirtisi gibi gelmedi. Bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim. Yarın sabah doktora gideceğim. Sırtım ve belim de ağrıyor.
Enfeksiyon gibi bir şey olabilir mi

Sabah dayanamayıp test yaptım ama t hattının ortasından sadece minik bir bölge pembemsi oldu. Fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum. Regli beklenen tarih 22 ekim.

Eklentiler

• IMG_20251018_120211.webp
    IMG_20251018_120211.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 32
Sabah dayanamayıp test yaptım ama t hattının ortasından sadece minik bir bölge pembemsi oldu. Fotoğrafta görünüyor mu bilmiyorum. Regli beklenen tarih 22 ekim.
Test bozuk olabilirmi acaba hangi marka bu bir daha test yap istersen erken gebwlik testi

Bat bir gün kaldı test yaptım ama negatif yine olmadı sanırım kizlar çörek otu kürünü kullanan varmı onu yapmayı düşünüyorum adet olursam

Ben de bu ay onu yapacağım inş işe yarar
İşin enteresan tarafı hep sol kaşığım ağrıdı ve çok umitlendim ilk hamileligimdede böyle olmuştu batma vardı tek taraflı ve kedimiz var bizim oyie sürekli de kucağıma gelmez bugün geldi tamda sok kasigimin olduğu yere masaj yapıyor inanamadim dedim isaretmi keşke bir supriz olsa ama bugün test yaptım hala negatif ve yarın adet günüm

Back
X