- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 3
Tebrik ederim canım darısı bizlere inşallahBen bugün keseyi gördüm çok şükürhaftasıyla uyumlu dedi 5+2 gösteriyor zaten
2hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canım darısı bizlere inşallahBen bugün keseyi gördüm çok şükürhaftasıyla uyumlu dedi 5+2 gösteriyor zaten
2hafta sonra kalp atışı için çağırdı
Çok teşekkür ederim, amin inşallah isteyen ve bekleyen herkeseTebrik ederim canım darısı bizlere inşallah![]()
Ne gibi belirtileriniz vardı paylaşır mısınız?Bütün belirtilere rağmen ovulasyon testine rağmen hamilelik testlerimin silikler vermesine rağmen adet oldum tam bugün günümde hamileleei tebrik eder dualarını isterim Kasım ayına kaldım oda zor eşimden ayrı kalcağım 2 hafta aralık diyelim artıkbelki eşim arada gelirse kasımı da değerlendiriz sevgiler
![]()
ChatGPT çok iyi yorumluyor ama buraya da atabilirsinizMerhabalar ben cuma günü amh testi verdim sonucum çıktı ama pazartesiye kaldı doktorum görmesi acaba bilginiz var mı buraya atsam sonucu
Kaç çıktı değerinizMerhabalar ben cuma günü amh testi verdim sonucum çıktı ama pazartesiye kaldı doktorum görmesi acaba bilginiz var mı buraya atsam sonucu
Kaç çıktı değeriniz
Doktorum ultrosonla baktı var demedi aslında bebek düşünüyorsanız proklattinle amh bakalım dedi pazartesi bakalım gidicem ne diyecek bilmiyorumPcosunuz mu var?
5 in üstü genelde pcosu temsil eder ama ultrasonda gözükmediyse olmayadabilirDoktorum ultrosonla baktı var demedi aslında bebek düşünüyorsanız proklattinle amh bakalım dedi pazartesi bakalım gidicem ne diyecek bilmiyorum
Yani değerim yüksek gozuktugu için pcos olma ihtimalim var dedi prowomen diye bir ilaç verdi5 in üstü genelde pcosu temsil eder ama ultrasonda gözükmediyse olmayadabilir
Innovita kötüymüş çok yorum okudum yanlış gösteriyormuş yumurtlamayı akşam 4 ten sonra artımed kullanın diyenler varBen de ayniyim. Laboquick kullaniyorum bazen böyle oluyormus. Bu ay baska testle deneyecegim. Muhtemelen innovita
Bu ay aldim basladim. Tam yumurtlama gubu iki farkliyla test edicem. Hangisi doğru anlayacağızInnovita kötüymüş çok yorum okudum yanlış gösteriyormuş yumurtlamayı akşam 4 ten sonra artımed kullanın diyenler var
Bir gebenin günlüğü olan ovulasyon testleri güzelBu ay aldim basladim. Tam yumurtlama gubu iki farkliyla test edicem. Hangisi doğru anlayacağızçünkü yumurtlama belirtilerim de oluyor akinti vs. Laboquickten hic icime sinen sonuc alamadim
Ben de strip testlerden laboquicke geçmiştim çünkü stripler genelde ikinci çizgiyi belirgin gösteriyorlar kafa karışıklığı yapabiliyor. Laboquick pik olana kadar aşırı silik pik olunca iki çizgiyi aynı çıkartıyor anında. Bir de innovita da pik ve çatlama gördükten 3 gün sonra doktora giden biri doktorda yumurtasının çatlamak üzere olduğunu öğrenmişti. Böyle bir durum varsa hep kaçtı günler bence bende...Bu ay aldim basladim. Tam yumurtlama gubu iki farkliyla test edicem. Hangisi doğru anlayacağızçünkü yumurtlama belirtilerim de oluyor akinti vs. Laboquickten hic icime sinen sonuc alamadim
Bi sonraki ay da onu denerimBir gebenin günlüğü olan ovulasyon testleri güzel