Bat 15-31 Ekim Olanlar 🌸

bfbf

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2025
121
23
13
27
Herkese selamlar güzel haberler alacağımız bir ay olsun Bat 15 ekim ile yerimi almak isterim.

27 yaşındayım. Oldum olası Pcos var bende. Temmuz ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Genelde 35-40 gün arasında regl oluyorum.

Ovülasyon testi denemek istedim. Görselini aşağıya iletiyorum. Genelde her gün ilişkiye giriyoruz. Yıldızladıklarım ilişki olan günler. O yüzden kaçırma ihtimalim yoktur diye düşünüyorum.

Görselimi yorumlar mısınız Tam koyu T çizgisi göremedim Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Eklentiler

• IMG_6607.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 47
28 pike cok yakın ama sanki tam pik olmadan silikleşmiş gibi, ben de dün başladım ovu testine şans getirsin ikimize de

28 pike cok yakın ama sanki tam pik olmadan silikleşmiş gibi, ben de dün başladım ovu testine şans getirsin ikimize de
testleri ben öğlen 1 gibi yaptım hep. Belki 27 gecesinde pik oldu ben düşmeye başlayınca yakaladım umarım güzel haberler alırız

Merhaba kızlar bizde geçen ay denedik olmadı bu ay ovülasyonla takip ettim 29 Eylül pik gördüm değerlendirdik 30 Eylül gecesini de değerlendirdik inşallah bu ay bize şans getirir adet günüm 15 Ekim

Eklentiler

• IMG_0108.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba kızlar bizde geçen ay denedik olmadı bu ay ovülasyonla takip ettim 29 Eylül pik gördüm değerlendirdik 30 Eylül gecesini de değerlendirdik inşallah bu ay bize şans getirir adet günüm 15 Ekim
Pikten sonra test yaptın mı silikleşti mi çizgi

Merhaba öncelikle inşallah bu ay gönlünüzce olur Allahın izniyle. Nacizane birşey söylemek isterim hergün ilişki değilde gün aşırı öneriyorlar ama yine siz bilirsiniz herkes farklı

Merhaba öncelikle inşallah bu ay gönlünüzce olur Allahın izniyle. Nacizane birşey söylemek isterim hergün ilişki değilde gün aşırı öneriyorlar ama yine siz bilirsiniz herkes farklı
Merhaba teşekkür ederim, isteyen herkese nasip olur inşallah evet haklısınız ama herkesin evliliği farklı bizimde cinsel hayatımız birazcık aktif. Korunsakta korunmasakta her gün ilişki bazen günde 2-3 ilişki oluyor o yüzden

Ahahaha ne güzel maşallah ozaman ne mutlu size hani ben kendinizi zorlamayın demek istemiştim ama içten geliyosa tabiki olur. bizim çok aktfi değildi ikimizin de işi yoğundu o nedenle ovulasyon testi almıştım en azından o günleri değerlendirelim diye.

teşekkür ederim utandım bi an böyle açıkça anlatınca içten gelen bişey olunca zorlanmıyoruz hiç yine de ince düşünceniz için teşekkür ederim ben pcos olduğum için kullandım ovülasyonu. ama net bi çizgi koyuluk göremedim 28 eylüldür diye düşünüyorum inşallah güzel haberler alırız

bat 11 ekim 20 eylulde ovıtrelle vuruldum bugun 11. gün çok heyecanlıyım inşallah vardır senınde burda ısteyen herkesınde ınsallah olur

Bende bu sitede normalde birşey paylaşmamıştım ilk kez bu ay başladım ama şurda kadın kadına olunca insan rahatlıyor anlatmak istiyor kimse birbirini yargılamıyor birde amaç sonuçta bebiş olduğu için

bat 11 ekim 20 eylulde ovıtrelle vuruldum bugun 11. gün çok heyecanlıyım inşallah vardır senınde burda ısteyen herkesınde ınsallah olur
inşallah isteyen herkese nasip olur inşallah doktor kontrolünde misiniz yumurtlama takibini doktorla nasıl yapıyorsunuz

kadının halini yine kadın anlıyor valla o yüzden ben de rahatım burada. Bat ne zaman sizin

kadının halini yine kadın anlıyor valla o yüzden ben de rahatım burada. Bat ne zaman sizin
Ben hamileyim 7+4 teyim sat 9 ağustostu. Mayıs anneleri grubundayım bu siteye bebek düşünmeye başladığımda ilk kez konu açmaya gelmiştim

inşallah isteyen herkese nasip olur inşallah doktor kontrolünde misiniz yumurtlama takibini doktorla nasıl yapıyorsunuz
evet adetımın 3. gunu klomene basladım bes gun ıctım ılac bıttıkten ıkı gun sonra tekrar gıttım bı tanecık yumurtam vardı 15.7 mm ıdı ıkı gun sonra ovıtrelle al gel dedı gıttım yumurtaam 20.3 mm ıdı ıgne vurdu bugunden ıtıbaren gun asırı degerlendır dedı 7 gun degerlendırdım ınsallah vardır ıgnenın etkısı 12 14 gun suruyormus sonra test yapıcam ıste

Ben hamileyim 7+4 teyim sat 9 ağustostu. Mayıs anneleri grubundayım bu siteye bebek düşünmeye başladığımda ilk kez konu açmaya gelmiştim
ayyy çok sevindim sağlıkla geldin minnağıımm ben de ilk ovülasyon kullandığım için geldim bu siteye

1-2 ay kendim deneyeceğim eğer olmazsa ben de doktor kontrolünde olmayı planlıyorum, doktorum ovülasyonu takip edebiliriz dedi çünkü pcos sağolsun inşallah güzel haberler alırız

Merhabaa, inşallah güzel haberler alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…