- 8 Ekim 2020
- 95
- 101
- 88
- 25
Çok teşekkür ederim Allah sana da tezinden nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatayyy çok sevindim sağlıkla geldin minnağıımmben de ilk ovülasyon kullandığım için geldim bu siteye
ınsallah soğan kürü cok faydalıymıs burada okumustum bı dene ıstersen1-2 ay kendim deneyeceğim eğer olmazsa ben de doktor kontrolünde olmayı planlıyorum, doktorum ovülasyonu takip edebiliriz dedi çünkü pcos sağolsuninşallah güzel haberler alırız
evet duydum ama kist olmayanlarda kist yapıyor diye olumsuz durumlarda okudum o yüzden korktum yapmadım inositol kullandım bu ayınsallah soğan kürü cok faydalıymıs burada okumustum bı dene ıstersen
aa kist yaptıgını ılk defa senden duydum ben 25 hazırandan berı folık asıt kullanıyorum bıde doktor protıme men ve protımewomen aldırdı bıze karı koca ıcıyoruzevet duydum ama kist olmayanlarda kist yapıyor diye olumsuz durumlarda okudum o yüzden korktum yapmadım inositol kullandım bu ay
Bende bu ay yumurta takıbı yaptırıyorm banada femara verdı dun bıttı 5 gun kullandım cts kontrolum var inşallah hepımızın olur bu ay gebelıkevet adetımın 3. gunu klomene basladım bes gun ıctım ılac bıttıkten ıkı gun sonra tekrar gıttım bı tanecık yumurtam vardı 15.7 mm ıdı ıkı gun sonra ovıtrelle al gel dedı gıttım yumurtaam 20.3 mm ıdı ıgne vurdu bugunden ıtıbaren gun asırı degerlendır dedı 7 gun degerlendırdım ınsallah vardır ıgnenın etkısı 12 14 gun suruyormus sonra test yapıcam ıste
Merhaba benim de aynı,bi belirtiniz var mıMerhaba kızlar bizde geçen ay denedik olmadı bu ay ovülasyonla takip ettim 29 Eylül pik gördüm değerlendirdik 30 Eylül gecesini de değerlendirdik inşallah bu ay bize şans getirir adet günüm 15 Ekim
Bel ağrım çok var bide ara ara kasık ağrılarım ama bilmiyorum inşallah güzel haberler alırızMerhaba benim de aynı,bi belirtiniz var mı
İnşallah canımBel ağrım çok var bide ara ara kasık ağrılarım ama bilmiyorum inşallah güzel haberler alırız
Bi an önce zaman geçsin de bi test yapalım artık zaman da geçmiyorİnşallah canım
Ben de merak ediyorum hicbir belirtim yok amaBi an önce zaman geçsin de bi test yapalım artık zaman da geçmiyor
Merhaba nasıl gidiyor belirtiniz var mı test uaptınız mııBi an önce zaman geçsin de bi test yapalım artık zaman da geçmiyor
Hemen hemen aynıyız yumurtlamayı değerlendirdim bat 17 ekim 3 ekimde pik gördüm yumurtlamadan beri yogun akıntı ve yogun meme ağrısı hassasiyeti varHerkese selamlar güzel haberler alacağımız bir ay olsunBat 15 ekim ile yerimi almak isterim.
27 yaşındayım. Oldum olası Pcos var bende. Temmuz ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Genelde 35-40 gün arasında regl oluyorum.
Ovülasyon testi denemek istedim. Görselini aşağıya iletiyorum. Genelde her gün ilişkiye giriyoruz. Yıldızladıklarım ilişki olan günler. O yüzden kaçırma ihtimalim yoktur diye düşünüyorum.
Görselimi yorumlar mısınız Tam koyu T çizgisi göremedimTekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
bende göğüs ağrısı şişliği olurdu bu sefer hiç olmadıHemen hemen aynıyız yumurtlamayı değerlendirdim bat 17 ekim 3 ekimde pik gördüm yumurtlamadan beri yogun akıntı ve yogun meme ağrısı hassasiyeti var
Ben de yumurtlamadan sonra kupkuru oldum akıntı yok, hangimiz hamileyiz acabaHemen hemen aynıyız yumurtlamayı değerlendirdim bat 17 ekim 3 ekimde pik gördüm yumurtlamadan beri yogun akıntı ve yogun meme ağrısı hassasiyeti var
Yok yapmadım yarın sabah yapmayı düşümnüyorum belirtilerim belim çok ağrıyor göğüslerim de ağrıyor sen naptınMerhaba nasıl gidiyor belirtiniz var mı test uaptınız mıı
Ben yapmadım yarın alıp yaparım,sadece belim ağrıyor o kadarYok yapmadım yarın sabah yapmayı düşümnüyorum belirtilerim belim çok ağrıyor göğüslerim de ağrıyor sen naptın
Nasıl cıktı sonucYok yapmadım yarın sabah yapmayı düşümnüyorum belirtilerim belim çok ağrıyor göğüslerim de ağrıyor sen naptın
Ya çok silik var gibi ama bilemiyorum yarın yada diğer gün tekrarlıyım diyorum regl 6 gün var aslında erken yaptım ama dayanamıyorum da inşallah vardır yaNasıl cıktı sonuc
foto at bakiyiimmmYa çok silik var gibi ama bilemiyorum yarın yada diğer gün tekrarlıyım diyorum regl 6 gün var aslında erken yaptım ama dayanamıyorum da inşallah vardır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?