Ben yaptım çok silik çıktı belli belirsiz ama mimea markası güvenilir mi bilmiyorum eczanede bu vardıAyyyyy inşallah hamileyizdir yarın sabah sende yapacan dimi test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yaptım çok silik çıktı belli belirsiz ama mimea markası güvenilir mi bilmiyorum eczanede bu vardıAyyyyy inşallah hamileyizdir yarın sabah sende yapacan dimi test
Ben yaptım çok silik çıktı belli belirsiz ama mimea markası güvenilir mi bilmiyorum eczanede bu vardı
Kızlar sol kasıkta ara ara batmalar hamileliğe yorumlanır mı , sizde olan var mı bu şekilde ? Bugün 4. Günüm henüz bekliyorum
Buradan kalite düşüyor sanırım göremedim
Bende de öyle çıktı valla pazartesi gelecek kargom o gün yaparım bidaha
Markası neKızlar selam,bu test markası güvenilir mi? Bat 15-16 ekim gösteriyor
MimeaMarkası ne
hep aynı saatte yap canım. Günün ikinci idrarı daha net sonuç vErir diyorlar. İlk idrardan sınra sıvı alımını kes minimum tut. Benim de bat 24 ekim. Aşılama yaptık heyecanla ve korkuyla bekliyorumHerkese selamlar güzel haberler alacağımız bir ay olsunBat 15 ekim ile yerimi almak isterim.
27 yaşındayım. Oldum olası Pcos var bende. Temmuz ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Genelde 35-40 gün arasında regl oluyorum.
Ovülasyon testi denemek istedim. Görselini aşağıya iletiyorum. Genelde her gün ilişkiye giriyoruz. Yıldızladıklarım ilişki olan günler. O yüzden kaçırma ihtimalim yoktur diye düşünüyorum.
Görselimi yorumlar mısınız Tam koyu T çizgisi göremedimTekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Stres ve hava değişimi de geciktirebiliyor benim de hep düzenlidir pcos yok ama bazen ani hava ısınmalarında soğumalarında gecikiyor.. bu arada gebelik oluştugunda da kanama görenler var çevremde. Sen bir kaç gün daha bekleyip kan ver tekrar benceKizlar normal adetim 24 ekim ama gecen aydan olmam gereken adet 15 gun gecikti yani Eylül deki adetim 27 eyluldu ara kanama yasadim olmadim testker negatif cikiyor 5.gun gecikmede kan verdim negatifti sali randevum var olmasaam ya da aksi bir durum olursa gidecegim belki gec dollenmedir bilmiyirum sorum su bu surecte tekrar yumrtlama oluyormu hamile degilsem bile korunmasız iliskiye devam edersem hamileik olma ihtimali devam mi ins anlatabilmisimdir not :ilk defa gecikme yasdim hormon bozuklugu pcos falan yok kistte yok
Iste sali randevum varStres ve hava değişimi de geciktirebiliyor benim de hep düzenlidir pcos yok ama bazen ani hava ısınmalarında soğumalarında gecikiyor.. bu arada gebelik oluştugunda da kanama görenler var çevremde. Sen bir kaç gün daha bekleyip kan ver tekrar bence
Ufak tefek kistlerin de belirtisi olabiliyor. Yakın zamanda gorunmusmuydunuz doktoraEvet değerlendirdim ama daha önce yumurtlama haftasında hiç böyle bir şey yaşamamıştım, bir de hep yumurtlama takibi yapardım bu ay yapmadım![]()