• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-31 Ekim Olanlar 🌸

• Konu Sahibi Konu Sahibi bfbf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eklentiler

• IMG_9019.webp
    IMG_9019.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 73
Böyle

Eklentiler

• IMG_9013.webp
    IMG_9013.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_9013.webp
    IMG_9013.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar selam,bu test markası güvenilir mi? Bat 15-16 ekim gösteriyor

Eklentiler

• IMG_9039.webp
    IMG_9039.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 41
Eczanede bu vardı güvenilir dedi,dün çok yağmur yağdığı için baska eczaneye de gidemedim

Kizlar normal adetim 24 ekim ama gecen aydan olmam gereken adet 15 gun gecikti yani Eylül deki adetim 27 eyluldu ara kanama yasadim olmadim testker negatif cikiyor 5.gun gecikmede kan verdim negatifti sali randevum var olmasaam ya da aksi bir durum olursa gidecegim belki gec dollenmedir bilmiyirum sorum su bu surecte tekrar yumrtlama oluyormu hamile degilsem bile korunmasız iliskiye devam edersem hamileik olma ihtimali devam mi ins anlatabilmisimdir not :ilk defa gecikme yasdim hormon bozuklugu pcos falan yok kistte yok

Em.son testim boyle cikti

Eklentiler

• 1000213233.webp
    1000213233.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000213234.webp
    1000213234.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 16
  • 1000213232.webp
    1000213232.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 17
  • 1000213216.webp
    1000213216.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 38
Tesleri
Herkese selamlar güzel haberler alacağımız bir ay olsun 🩷 Bat 15 ekim ile yerimi almak isterim.

27 yaşındayım. Oldum olası Pcos var bende. Temmuz ayında bir kimyasal gebelik geçirdim. Genelde 35-40 gün arasında regl oluyorum.

Ovülasyon testi denemek istedim. Görselini aşağıya iletiyorum. Genelde her gün ilişkiye giriyoruz. Yıldızladıklarım ilişki olan günler. O yüzden kaçırma ihtimalim yoktur diye düşünüyorum.

Görselimi yorumlar mısınız Tam koyu T çizgisi göremedim 🥹 Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
hep aynı saatte yap canım. Günün ikinci idrarı daha net sonuç vErir diyorlar. İlk idrardan sınra sıvı alımını kes minimum tut. Benim de bat 24 ekim. Aşılama yaptık heyecanla ve korkuyla bekliyorum🙄😂🙏🏻🙏🏻

Kizlar normal adetim 24 ekim ama gecen aydan olmam gereken adet 15 gun gecikti yani Eylül deki adetim 27 eyluldu ara kanama yasadim olmadim testker negatif cikiyor 5.gun gecikmede kan verdim negatifti sali randevum var olmasaam ya da aksi bir durum olursa gidecegim belki gec dollenmedir bilmiyirum sorum su bu surecte tekrar yumrtlama oluyormu hamile degilsem bile korunmasız iliskiye devam edersem hamileik olma ihtimali devam mi ins anlatabilmisimdir not :ilk defa gecikme yasdim hormon bozuklugu pcos falan yok kistte yok
Stres ve hava değişimi de geciktirebiliyor benim de hep düzenlidir pcos yok ama bazen ani hava ısınmalarında soğumalarında gecikiyor.. bu arada gebelik oluştugunda da kanama görenler var çevremde. Sen bir kaç gün daha bekleyip kan ver tekrar bence

Kızlar size bir şey sormak istiyorum bat 27 Ekim şu an yumurtlama haftam olarak düşünüyorum ama dün peceteye pembe leke geldi tek seferlik daha önce hiç böyle bir şey yaşamadım adetten hemen sonra yumurtlama yaşayıp hamile kalan var mı adet bitimi ilişki oldu üzerinde 6 7 gün geçtikten sonra bu leke geldi , yumurtlama lekesi diyenler var ama daha önce hiç yaşamadım yardımcı olur musunuz gebelik testleri negatif ama yerlesme olsa bile test için ne kadar beklemeliyim

Erken gebelik testim böyle ama ilk idrarla degil

Eklentiler

• 1000073003.webp
    1000073003.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 42
Bazen yumurtlamada da hafif lekelenme olabiliyor yumurtlama haftadaysan değerlendirebilirsin

Evet değerlendirdim ama daha önce yumurtlama haftasında hiç böyle bir şey yaşamamıştım, bir de hep yumurtlama takibi yapardım bu ay yapmadım😀

Stres ve hava değişimi de geciktirebiliyor benim de hep düzenlidir pcos yok ama bazen ani hava ısınmalarında soğumalarında gecikiyor.. bu arada gebelik oluştugunda da kanama görenler var çevremde. Sen bir kaç gün daha bekleyip kan ver tekrar bence
Iste sali randevum var

Benimde bat 22 Ekim
Akıntım yok neredeyse bi belirtide yok ama heyecanla bekliyorum

Evet değerlendirdim ama daha önce yumurtlama haftasında hiç böyle bir şey yaşamamıştım, bir de hep yumurtlama takibi yapardım bu ay yapmadım😀
Ufak tefek kistlerin de belirtisi olabiliyor. Yakın zamanda gorunmusmuydunuz doktora

2 buçuk ay önce falan göründüm herhangi bir sorun yoktu ki zaten çocuk planlıyoruz 8 9 aydır eşimde 3 aydır ilaç kullanıyor reglm düzenlidir, bu ay sadece idrar yolu enfeksiyonu oldum belki ondandır, ama ben sanki çok silikte olsa bir çizgi görüyorum ya da görmek istiyorum bilmiyorum

Back
X