- 28 Haziran 2025
- 2.149
- 584
- 38
- 31
- Konu Sahibi Blackgirll35
-
Hoşgeldin canımBen de geldim katılayım aranıza bat 10 eylül
Benım hıc şaşmıyor adet bıttıkten sonra 22. Gun mutlaka adetım . Ama olmuyor ıste bakalım ınsallah Allah hepımıze nasıp etsın .İnsallah olur cnm benim adetler korunmayi biraktiktan sonra bozuldu duzeni ondan aliyorum bende uc aydir ilk defa gunumde oldum
Ovülasyon testi yaptın mı hiçSelam kızlar benim de Bat 6 Eylül. Döngüm genelde 30 gün. Hiç şaşmadı bugüne kadar. Geçen ay denemeye başladım, ilk ay olmadı. Bu ay da olmazsa ovulasyon testi alacağım.
Sizce 14,19,21,23 Ağustos ilişki için ideal midir? Uygulamaya ve yapay zekaya göre yumurtlama dönemi 18-22 arası görünüyor.
Herkes için Eylül ayı yeni başlangıçlara vesile olur umarım:)
Test yapmaktan miİnsan bıkıyor dimi
Cnm uygulamalar hep dogru zamani gostermiyor ne yazikki sende benim gibi 28 gunde bir dongun demekkiSelam kızlar benim de Bat 6 Eylül. Döngüm genelde 30 gün. Hiç şaşmadı bugüne kadar. Geçen ay denemeye başladım, ilk ay olmadı. Bu ay da olmazsa ovulasyon testi alacağım.
Sizce 14,19,21,23 Ağustos ilişki için ideal midir? Uygulamaya ve yapay zekaya göre yumurtlama dönemi 18-22 arası görünüyor.
Herkes için Eylül ayı yeni başlangıçlara vesile olur umarım:)
Yok hiç yapmadım. Şimdilik uygulamalara göre takip ediyorumOvülasyon testi yaptın mı hiç
Evet olabilir ovulasyon testi hiç denemediğim için tarihlerden emin değilim. Ortalama olarak böyle planladımCnm uygulamalar hep dogru zamani gostermiyor ne yazikki sende benim gibi 28 gunde bir dongun demekki
Kız ne yazdığımı unuttum bir o foruma bakıyorum bir buTest yapmaktan mi
Ovulasyonla ilgili konusuyormusuz cnm ya hshshhs bende de ayni karistiriyorum sen bidaha test yaptin miKız ne yazdığımı unuttum bir o foruma bakıyorum bir bu
İnsallah cnm ya valla kac aydir deniyorsunhz4 Eylül ü beklıyorum . Insallah bu ay hamıle oluruz
Evet canım yaptım onda da çok çok silik var yarın bat günüm bekliyorumOvulasyonla ilgili konusuyormusuz cnm ya hshshhs bende de ayni karistiriyorum sen bidaha test yaptin mi
7 aydır canımİnsallah cnm ya valla kac aydir deniyorsunhz
Haha bende öyle test yaptım silik çıktı gözüm mü öyle görüyor artık diyorum paylaştım bakalım görenler olacak mı ben hariciKızlar regl olan var mı benim günüm yarın negatifi görmeme rağmen bi umut var içimde burdaki pozitif haberleri okudukça seviniyorum kendimide öyle sanıyorum kafayı mı yedim neburdam dönmez heralde
İnşallah vardır canımHaha bende öyle test yaptım silik çıktı gözüm mü öyle görüyor artık diyorum paylaştım bakalım görenler olacak mı ben harici
Benim bat yarın canım bu arada
İnşallah canım hamileliği bu kadar çok istiyoruz bakalım hamile kalınca da böyle sevincek miyiz ağrıdan sızıdanİnşallah vardır canımbu stresten yarına olur muyuz oda meçhul
Benim kardeşimin çok zor geçti gebeliği şimdi çok şükür 2 yaşında bebişi ama onu gördükçe hâlâ sorguluyorum acaba diyeİnşallah canım hamileliği bu kadar çok istiyoruz bakalım hamile kalınca da böyle sevincek miyiz ağrıdan sızıdan
Bende aynı eltim hamile kız oturamıyor bile valla bizi neler bekliyor bilmeden heves ediyoruz ama bakalımBenim kardeşimin çok zor geçti gebeliği şimdi çok şükür 2 yaşında bebişi ama onu gördükçe hâlâ sorguluyorum acaba diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?