- Konu Sahibi Blackgirll35
-
Bende de demir yok doktor verdi ama mide bulantısı ve gaz sanci yapti biraktim baska alicamAmin kuzum Allah bu yolda kimseyi aratmasın. İnşallah hepimiz burdan hamile çıkarız ve bebeklerimizin ultrason resimlerini paylaşırız.
Bu arada eski vitaminlerimj kullaniyorum faydası olduğuna inaniyorum solgsr larginin, b12 ,ferrum,omega,q10,e vitamini,d vitamini magnezyum ve çinko çoğunu ssk karşılıyor mutlaka destekleyin kendinizi. ☘
6 gün geçince testte çok net çıkar.Test yapmadınız miKızlar ya adetten 6 gün geçti
Kasıklarımsa bir doluluk hissediyorum sizce yerleşme olmuş olabilir mi
Bebeğim adetten derken adetimin bitmesinden6 gün geçince testte çok net çıkar.Test yapmadınız mi
Aynıyız ya bende olmadım 18inde negatif görmüştüm ama regl sancım baya var çenemde sivilce çıktı göğüsüm her ayki gibi stres heralde bilemiyorumBen hala regl olmadım.Sinir oldum ya olup bitse de yoluma baksam.Dün regl günümdü.Stres yapınca olmuyor galiba.3 gün önce negatifi gördüm.
E o zaman yerleşme derken?Yerleşme yumurtlamadan bir hafta sonra olur.Tam yumurtlama günlerinde olmalısın.Bebeğim adetten derken adetimin bitmesinden
Bat 10 eylül normalde
Hangi markada negatif gördün canımBen hala regl olmadım.Sinir oldum ya olup bitse de yoluma baksam.Dün regl günümdü.Stres yapınca olmuyor galiba.3 gün önce negatifi gördüm.
17 sinde adet bitti 18 -19 çok ağrım oldu acaba diyorum yumurta ağrısıdır onlarE o zaman yerleşme derken?Yerleşme yumurtlamadan bir hafta sonra olur.Tam yumurtlama günlerinde olmalısın.
Hayırlısı hakkında her şey olabilir.Uygulama takviminde yumurtlama hangi günleri gösteriyor17 sinde adet bitti 18 -19 çok ağrım oldu acaba diyorum yumurta ağrısıdır onlar
Ben de değerlendirdim
Sonra da bişeyler mi oldu
Umut dünyası ya
Freely marka kaset test.Doğru yazdım mi adını bilmiyorum.Hangi markada negatif gördün canım
Belimde asiri agri var.Kist falan mı var diye şüphelenmeye başladım.Gecen ayda ağrılı oldu.Günüm geçti.Son birkaç aydır sanki düzensizlik var gibi döngülerimde.Öncesinde çok çok düzenliydi.Aynıyız ya bende olmadım 18inde negatif görmüştüm ama regl sancım baya var çenemde sivilce çıktı göğüsüm her ayki gibi stres heralde bilemiyorum
Doktora gorundun mu hic cnmBelimde asiri agri var.Kist falan mı var diye şüphelenmeye başladım.Gecen ayda ağrılı oldu.Günüm geçti.Son birkaç aydır sanki düzensizlik var gibi döngülerimde.Öncesinde çok çok düzenliydi.
Hayir ilk defa böyle oldu.Kist için adet öncesi mi adetliyken mi gitmek gerekli acaba.Hic bilgim yok bu konuda.En kısa sürede gitsem iyi olacakDoktora gorundun mu hic cnm
Bende de demir yok doktor verdi ama mide bulantısı ve gaz sanci yapti biraktim baska alicam
Yok cnm kabiz olmadim ztn gaz sancisi ve bulanti yapti bendeFerrum demir benim Bağırsakları çalıştırıyor kabızlık sorunu yasamadim
Ağustostan eylüle geçenlerdenizagustostan bugun elendim eylule gecis yaptim kizlar bat 16 eylul gösteriyor bakalim eylul ayi nasil gecicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?