Bat 15 EYLÜL olanlar gelin birlikte bekliyelimm🥹

Bende de demir yok doktor verdi ama mide bulantısı ve gaz sanci yapti biraktim baska alicam

Ben hala regl olmadım.Sinir oldum ya olup bitse de yoluma baksam.Dün regl günümdü.Stres yapınca olmuyor galiba.3 gün önce negatifi gördüm.

Ben hala regl olmadım.Sinir oldum ya olup bitse de yoluma baksam.Dün regl günümdü.Stres yapınca olmuyor galiba.3 gün önce negatifi gördüm.
Aynıyız ya bende olmadım 18inde negatif görmüştüm ama regl sancım baya var çenemde sivilce çıktı göğüsüm her ayki gibi stres heralde bilemiyorum

E o zaman yerleşme derken?Yerleşme yumurtlamadan bir hafta sonra olur.Tam yumurtlama günlerinde olmalısın.
17 sinde adet bitti 18 -19 çok ağrım oldu acaba diyorum yumurta ağrısıdır onlar
Ben de değerlendirdim
Sonra da bişeyler mi oldu
Umut dünyası ya

17 sinde adet bitti 18 -19 çok ağrım oldu acaba diyorum yumurta ağrısıdır onlar
Ben de değerlendirdim
Sonra da bişeyler mi oldu
Umut dünyası ya
Hayırlısı hakkında her şey olabilir.Uygulama takviminde yumurtlama hangi günleri gösteriyor

Aynıyız ya bende olmadım 18inde negatif görmüştüm ama regl sancım baya var çenemde sivilce çıktı göğüsüm her ayki gibi stres heralde bilemiyorum
Belimde asiri agri var.Kist falan mı var diye şüphelenmeye başladım.Gecen ayda ağrılı oldu.Günüm geçti.Son birkaç aydır sanki düzensizlik var gibi döngülerimde.Öncesinde çok çok düzenliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…