Bat 15 EYLÜL olanlar gelin birlikte bekliyelimm🥹

Bugün nihayet regl oldum.Bat 24 eylül.Nasipse 2 eylülde ovulasyon testlerine başlıyorum.Hayırlısı...

Merhaba yarın ovulasyon testine başlamak istiyorum.Hayatimda ilk defa gecen sene sadece 1 ay kullanmıştım.Unuttum ayrıntıları.Günün hangi saati yapmak gerekiyor.Gunde 1 defa mi 2 defa mi?Yapmadan önce nelere dikkat etmem gerekiyor?Lütfen kesin bilgi sahibi olan beni aydınlatabilir mi?

Cnm sabah ilk degil ikinci idrarla yap cok fazla sivi tuketme ayni saatlerde yapmaya ozen goster 10-12 arasi en dogru saatler deniyor oernek olarak da

Eklentiler

• IMG_3123.webp
    63 KB · Görüntüleme: 19
Cnm sabah ilk degil ikinci idrarla yap cok fazla sivi tuketme ayni saatlerde yapmaya ozen goster 10-12 arasi en dogru saatler deniyor oernek olarak da
Teşekkür ederim.Sizin 3 gün koyu cizgi var gibi.Gecen sene yaptığımda silikten koyuya doğru gitti sonra kopkoyu oldu.Ertesi günü siliklesti.Benimki niye öyle oldu ki.Bakalim bu sene nasıl olacak.2 gündür yapıyorum baya silikler.

Valla cnm bnmde ilkkez bu kadar koyu oldu sasirdim ama kaliteli demekki

Cnm yani yanlis anlama ama bulanti icin cok cok erken bunalti ikinci ayda fln basliyor ki hamile olsan bile daha aylik degil o yuzden uzmek istemem
Doğrudur zaten bende normal sıcaktan oluyordur diye düşünüyorum üzülecek bir şey yok zaten canım Rabbim herkese tez vakitte hayırlı evlad versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…