- 2 Temmuz 2022
- 318
- 45
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Bat ne sizinBekleyelim bakalım ama şu gögüs ucu agrısına bi çare bulmamız lazımbaşka ağrıyan varmı
Ben de klasik bi regl ağrısı var ama aşırı halsizlik var.Bekleyelim bakalım ama şu gögüs ucu agrısına bi çare bulmamız lazımbaşka ağrıyan varmı
Daha 11 gün var ama 2 gündür gögüs uçlarımla savaşıyorum resmen sızlıyor dokunamıyorum arada anlık kasık agrım olup geçiyorBat ne sizin
Bu aslında büyük bi belirti ama reglde de oluyo göğüs sızlaması. İlk testi ne zaman yapıcaksınız. Bat a kadar dayanmak istiyorm benDaha 11 gün var ama 2 gündür gögüs uçlarımla savaşıyorum resmen sızlıyor dokunamıyorum arada anlık kasık agrım olup geçiyor
Hayır sadece çok fazla rahim ağrısı var regl ağrısı gibiAma göğüs agrım yarında devam ederse şüphelenmeye başlıcam sizde de varmı gögus ucunda özellikle hassaiyet ve ağrı
İlk testi bata kaç kala yapsak çıkarAma göğüs agrım yarında devam ederse şüphelenmeye başlıcam sizde de varmı gögus ucunda özellikle hassaiyet ve ağrı
Benım gecen ay öyle olmustu regl olmustum ama bu sufer anlık regl agrısı gibide degıl gibide tam çözemedimHayır sadece çok fazla rahim ağrısı var regl ağrısı gibi
Bence 1 veya 2 gün kala olabılırİlk testi bata kaç kala yapsak çıkar
O zaman en az 6 günüm var ama bekleyebilir miyim bilmemBence 1 veya 2 gün kala olabılır
Senın yıne az kalmıs benım 11 günüm varO zaman en az 6 günüm var ama bekleyebilir miyim bilmem
Bi aralar benım de 11 vardıSenın yıne az kalmıs benım 11 günüm var
Kaç yaşındasın ben 25Senın yıne az kalmıs benım 11 günüm var
29 bendeKaç yaşındasın ben 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?