Bat 16 ağustos olanlar gelin birlikte bekleyelim

En pahalı testi aldım o yüzden kıyamıyorum kullanmaya bekliyim de bari değsin .
Hahaha predictor mu Ben awox kullanıyorum 10lu olarak 300 tl ye aldım asla kuruma çizgisi yapmiyor ve burdan gördüğüm kadarıyla 7 8 betayi bile algılıyor predictor alınca içim yanıyor benim çok pahalı

Kızlar bat 12 ağustos bu sabah idrar testleriyle uğrasmamak adına kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. Ben ilk hamileligimdeki gibi birebir reglimin çok öncesinde regl ağrısı yaşadım. Daha önce tecrübe etmemiş olsam bunun ayrımını yapamayabilirdim. Ancak aynı o zamanki gibi ağrıydi. Özellikle akşam üstlerine doğru aşırı şişkinliğim olurdu bizzat bu durumu yaşadım
2.5 kilo vermiş olmama rağmen akşamları pantolonumun sıktığını hissediyordum. Peki hamile degilsem bu belirtiler neyin nesi? Açıkçası bu belirtiler acaba gibi olmayan bizzat kendini gösteren belirtilerdi

Valla benim bat gunumde 20-21 gibi hayirlisi olsun yumurtlama gunumu degerlendirdik esimle ara ara sagda hafif batmalar oluyo fln ama bekliyelim bakalim

Canım bence çok erken test yapmışsın belki daha yeni yerlesiyordur 2 gun sonra tekrarla bence

Benim de son adet tarihim 17 temmuz dongüm 30 16 17 Ağustos gibi dün basım ağrıyor diye hastaneye gittim ilaç kullanmak istemediğim için 9 gün kala beta verdim değerim 0.855 çıktı. Değer yükselebilir de gebelik olmayadabilir dedi ben ne olur ne olmaz diye bı tane erken gebelik testi aldım şimdilik beklemedeyim 3 4 gün sonra yapacam benim sadece ayakta durunca bel agrim sağ göğsüm de de 1 haftadır Ağrı vardı ve çok sık baş ağrısı yaşıyorum kasik ağrısı falan yok aşırı tatlı yeme isteğim var. Bakalım ne olacak

Ovulasyonla takip etmiş miydiniz

Erken yumurtalama olabilir bugün yada yarın tekrar test yapabilirsiniz böyle kusuratli çıkınca genelde yükseliyor
Yaa benj çok umutlandırdin :))
Bende 0 olduğu için tamamen bitti bu ayı gözümde bitirmiştim ama nasip. Sağ göğüs ağrısı ve tatlı aserme harici bir belirtim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…