- 2 Temmuz 2022
- 319
- 45
- 48
- 26
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Ne zaman test yapıcaksınızMantıklı daha yaşınızda genç inşallah sağlıkla güzel haberler alırız hepimiz
Zor bir süreç insan evlenirken ne zaman istersem o zaman olur gibi düşünüyor ama hiç öyle kolay bir şey değilmişİnşallah bakalm. Artık kimseye dert anşatmak istemiyorum benom gibi yaşamayan anlamz
Pazartesi ilk testi yaparım diye düşünüyorum yumurtlamadan 9 gun geçmiş olacak 4 tane testim var 4 gun üst üste yaparimNe zaman test yapıcaksınız
Ben de ilk ay hamile kalıcam sanmıştım. Ben 31 temmuzda yumurtlama olduğunu düşünüyorum. O zaman 9 10 ağustos gibi de ben yaparımPazartesi ilk testi yaparım diye düşünüyorum yumurtlamadan 9 gun geçmiş olacak 4 tane testim var 4 gun üst üste yaparim
Yumurtlamadan 10 gun sonra hassas testlerde çıkıyor aynen yapabilirsinizBen de ilk ay hamile kalıcam sanmıştım. Ben 31 temmuzda yumurtlama olduğunu düşünüyorum. O zaman 9 10 ağustos gibi de ben yaparım
En pahalı testi aldım o yüzden kıyamıyorum kullanmayaYumurtlamadan 10 gun sonra hassas testlerde çıkıyor aynen yapabilirsiniz
Hahaha predictor mu Ben awox kullanıyorum 10lu olarak 300 tl ye aldım asla kuruma çizgisi yapmiyor ve burdan gördüğüm kadarıyla 7 8 betayi bile algılıyor predictor alınca içim yanıyor benim çok pahalıEn pahalı testi aldım o yüzden kıyamıyorum kullanmayabekliyim de bari değsin .
Canım bence çok erken test yapmışsın belki daha yeni yerlesiyordur 2 gun sonra tekrarla benceKızlar bat 12 ağustos bu sabah idrar testleriyle uğrasmamak adına kan testi yaptırdım. Negatif çıktı. Ben ilk hamileligimdeki gibi birebir reglimin çok öncesinde regl ağrısı yaşadım. Daha önce tecrübe etmemiş olsam bunun ayrımını yapamayabilirdim. Ancak aynı o zamanki gibi ağrıydi. Özellikle akşam üstlerine doğru aşırı şişkinliğim olurdu bizzat bu durumu yaşadım
2.5 kilo vermiş olmama rağmen akşamları pantolonumun sıktığını hissediyordum. Peki hamile degilsem bu belirtiler neyin nesi? Açıkçası bu belirtiler acaba gibi olmayan bizzat kendini gösteren belirtilerdi
Evet kesınlıkle artık gögus agrımda kurtulsam başka bişey istemiyorumBi aralar benım de 11 vardıgerçekten beklemek çok zor
Ovulasyonla takip etmiş miydinizBenim de son adet tarihim 17 temmuz dongüm 30 16 17 Ağustos gibi dün basım ağrıyor diye hastaneye gittim ilaç kullanmak istemediğim için 9 gün kala beta verdim değerim 0.855 çıktı. Değer yükselebilir de gebelik olmayadabilir dedi ben ne olur ne olmaz diye bı tane erken gebelik testi aldım şimdilik beklemedeyim 3 4 gün sonra yapacam benim sadece ayakta durunca bel agrim sağ göğsüm de de 1 haftadır Ağrı vardı ve çok sık baş ağrısı yaşıyorum kasik ağrısı falan yok aşırı tatlı yeme isteğim var. Bakalım ne olacak
Program indirmiştim ordan takip ediyordum inanınOvulasyonla takip etmiş miydiniz
Erken yumurtalama olabilir bugün yada yarın tekrar test yapabilirsiniz böyle kusuratli çıkınca genelde yükseliyorProgram indirmiştim ordan takip ediyordum inanın
Yaa benj çok umutlandırdin :))Erken yumurtalama olabilir bugün yada yarın tekrar test yapabilirsiniz böyle kusuratli çıkınca genelde yükseliyor
Ay dur sonra olumsiz olursa üzülürümYaa benj çok umutlandırdin :))
Bende 0 olduğu için tamamen bitti bu ayı gözümde bitirmiştim ama nasip. Sağ göğüs ağrısı ve tatlı aserme harici bir belirtim yok
Evet kızlar bugun bekledim gecer diye ama 3 gün oldu göguslerimde sızı var ve ucları acıyor bu belirtileri gösteren varmı aranızdaSizin ne kadar oldu
Arada karnıma hafif bir sancı giriyor sonra kesılıyor 10 günüm var reglimeEvet kızlar bugun bekledim gecer diye ama 3 gün oldu göguslerimde sızı var ve ucları acıyor bu belirtileri gösteren varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?