- 28 Temmuz 2025
- 152
- 20
- 13
- 29
- Konu Sahibi prensesbiri
-
Bende fazlasi ile var gögus agrısı özellikle uçları büyüyor ve acıyor1 ağustos pil 2 agustos catlama bat 16 ağustos ama zaman gecmiyorrrrbende sadece bel ağrısı ve ara ara hafif kasik ağrısı var gogus hassasiyeti sıfır suan
Yumurtlama sonrasi gogus agrisi ostrojen ve progesteron kaynaklı. Hcg etkisi yumurtlamadan 9 10 gun sonra yansır yani agri siddetlenirse hamilesinnn demektirBende fazlasi ile var gögus agrısı özellikle uçları büyüyor ve acıyor
Benım aslında en geç 16 ağustos. Ama bence 14 15 i gibi olucam regl. Şuan regl ağrım da çoğaldı o yüzden hiç umudum yok4 gun kala awox gibi testlerde çıkıyor eğer geç yerlesmediyse yani ortalama 5 gun sonra test yapılabilir
İlk gebelik mi olcka29 bende
Ovulasyon kullandın mıBenım aslında en geç 16 ağustos. Ama bence 14 15 i gibi olucam regl. Şuan regl ağrım da çoğaldı o yüzden hiç umudum yok
Yerlesmeden dolayı da olabilir bence regl sancisi için çok erken değil miBenım aslında en geç 16 ağustos. Ama bence 14 15 i gibi olucam regl. Şuan regl ağrım da çoğaldı o yüzden hiç umudum yok
Reglim bittiktej sonra ilk günler kullandım hep silik çıktı tam yumurtlama zamanı yaklaşırken hastalandım eczaneleri dolaştım ama hiç test bulamadım o yüzden yarıda kaldı ovü testlerim.Ovulasyon kullandın mı
2 buçuk sene ama 5 senelik evliyimNe zamandır deniyorsunuz
Sizin ne kadar olduNe zamandır deniyorsunuz
Benım regl ağrım hep 7 gün önceden başlar. Yıllardır böyle maalesefYerlesmeden dolayı da olabilir bence regl sancisi için çok erken değil mi
1 yıl olacak hemen hemen ama ben kist ameliyati oldum yumurtalik rezervim aşırı düştü o yüzden bir an önce olsun istiyorumSizin ne kadar oldu
Hadi yaBenım regl ağrım hep 7 gün önceden başlar. Yıllardır böyle maalesef
Evet haklısın inşallah olur bi an önce. Sadece şunu söylemek istiyorum gözle görünür sorunu olanlar daha çabuk hamile kalır1 yıl olacak hemen hemen ama ben kist ameliyati oldum yumurtalik rezervim aşırı düştü o yüzden bir an önce olsun istiyorum
Hadi yasiz de var mi olmaması için bir sebep yoksa sebepsiz
Bilemiyorum işin ilginç yanı doktorlar ilaç bile vermiyor olur senin çocuğun diyip gonderiyorlarEvet haklısın inşallah olur bi an önce. Sadece şunu söylemek istiyorum gözle görünür sorunu olanlar daha çabuk hamile kalır
O kötü maalesef asilama tup bebek falan düşündünüz mü hiçTamamen sebepsiz infertilite benımki. Ya da sebebi var ama görmüyolar
Aşılama düşündüm ama içimden bi ses bi kaç ay daha doğal dene diyo.O kötü maalesef asilama tup bebek falan düşündünüz mü hiç
Mantıklı daha yaşınızda genç inşallah sağlıkla güzel haberler alırız hepimizAşılama düşündüm ama içimden bi ses bi kaç ay daha doğal dene diyo.
İnşallah bakalm. Artık kimseye dert anşatmak istemiyorum benom gibi yaşamayan anlamzMantıklı daha yaşınızda genç inşallah sağlıkla güzel haberler alırız hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?