- 2 Haziran 2025
- 238
- 44
- 13
- 30
- Konu Sahibi madammarjinal
benim de bat 16 ekim aşılama oldum bu ay doktor 17 ekimde beta hcg için çağırdı. umarım herkes mutlu haberlerle gelir bu hafta :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde 15 Ekim son adet tarihim dpo 11 bugün iki çizgiyi gördüm hep silikti var mı yok mu kafam karismisti ama varmışBenimde ctesi yaptığım freely marka testlerde dün ve bugün yaptığım days doctor marka testlerde hep 5 dk içinde silik çizgiler çıkıyor bu markalar yalancı pozitif verebiliyor biliyorum ama toplamda 2 freely 3 days doctorda silik çizgi görüyorum hepsi mi sıkıntılı acaba miratech markada hiç çizgi görmedim. Çatlama 3 ekim bat 17 ekim. Var mı yok mu çok merak içindeyim
Ağlıcam şimdi yaaa benimde 17 ekim ve cumartesi günü testim negatif çıktıBenim de bat 17 Ekim dün kan testi verdim negatif çıktı yükselme şansı var mıdır acaba
İnşallahbenim de bat 16 ekim aşılama oldum bu ay doktor 17 ekimde beta hcg için çağırdı. umarım herkes mutlu haberlerle gelir bu hafta :)
Allah bağışlasın canımbenimde 15 Ekim son adet tarihim dpo 11 bugün iki çizgiyi gördüm hep silikti var mı yok mu kafam karismisti ama varmış
İnşallah Regl olmazsam sabah yapıcam testAğlıcam şimdi yaaa benimde 17 ekim ve cumartesi günü testim negatif çıktı
Ben biraz önce yaptım ama bu teste hiç güvenmiyorum yaaaaİnşallah Regl olmazsam sabah yapıcam test![]()
Aynen öyle günlerdir test yapııyorum direk negatif olanlar var silik çizgi çıkanlar var reglime 3 gün kaldı sanırım gecikmeyi bekleyeceğimGün yaklaştıkça insan stres oluyor
Al benden de o kadar bi umutlanıyorum bi umutsuzluğa kapılıyorum ne yapacağımı şaşırdımBekliyoruz da çatlıycaz artık dayanamıyorum![]()
Sonucunuz ne oldu acaba bugün kan verecektinizGün yaklaştıkça insan stres oluyor
Negatif çıktı regl olmayı bekliyorum maalesefSonucunuz ne oldu acaba bugün kan verecektiniz![]()
Sağlık olsun elbet bir gün biz de pozitif sonuçlar göreceğiz inanıyorumNegatif çıktı regl olmayı bekliyorum maalesef
Progestanı cuma akşam en son kullandım fitil olarak. C.tesi gün içinde çok az peçeteye pembe leke geldi sonra da bi daha hiç olmadı progestandan olabilir mi?Sağlık olsun elbet bir gün biz de pozitif sonuçlar göreceğiz inanıyorumben progestanı bırakınca ertesi gün regl oldum
![]()
Bilmiyorum ki olabilir bazıları bıraktıktan 3-4 gün sonra regl olduğunu yazmış arada lekelenme olmuş onlarda da sanırım herkes de farklı oluyor. Ben sonuncuyu perşembe almıştım cuma lekelenmem oldu cumartesi de regl oldum meselaProgestanı cuma akşam en son kullandım fitil olarak. C.tesi gün içinde çok az peçeteye pembe leke geldi sonra da bi daha hiç olmadı progestandan olabilir mi?
Anladım teşekkür ederim sökülemiyo heraldeBilmiyorum ki olabilir bazıları bıraktıktan 3-4 gün sonra regl olduğunu yazmış arada lekelenme olmuş onlarda da sanırım herkes de farklı oluyor. Ben sonuncuyu perşembe almıştım cuma lekelenmem oldu cumartesi de regl oldum mesela