Bat 19-20-21 ekim birlikte bekleyelim

Merhaba kızlar, benim bat 19 Ekim ama bunu sadece takvimden söyleyebiliyorum çünkü artık test yapmaktan sıkılmıştım adetlerim düzenli en fazla bir gün gecikir nadiren, takvimde 5 Ekim ovulasyon gösterdiği için o tarihte test yapmaya başladım. Ancak 5inde değil 8inde çizgi koyulaşmaya başladı. Ardından 9u 10u 11i ve 12sinde kopkoyu çift çizgi gördüm. Bu kadar uzun süren ovulasyon olamaz diye düşündüm araştırdım ama bir sonuca varamadım her test yaptığımda silikleşmesini umdum çünkü 8inden beri sol kasığımda beni sıkıştıran bir ağrı da var kist olmasından korkuyorum geçen ay ilk defa hissetmiştim aynı ağrıyı 27 yaşındayım bu ayda oldu bu ağrı şimdiye kadar hiç olmamıştı bu iki ay dışında, geçen ay kesin hamileyim dedim ama negatif çıktı bu ay da aynı ağrı olunca gebeliğe bağlı olmadığını tahmin ettim. Bugün dediğim gibi yine kopkoyu pozitif LH testi olunca dayanamayıp gebelik testi yaptım zaten negatif çıkar diyerek. Görseldeki testlerin hiçbiri sabah ilk idrar değil bu arada az önce yaptım hepsini. Ama belirgin pozitif çıktı. İki farklı markanın hcg testi. Gebeysem tabii çok mutlu olacağım ama daha batıma 1 hafta varken bu kadar koyu çizgi olabilir mi?

Eklentiler

• IMG_6474.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 111
Selam kızlar nasıl gidiyor belirtiniz var mı bende aşırı şişkinlik var ve resmen siyaha yakın bir renk oldu göğüs ucum. Sürekli sertler. Hiç böyle olmamıştıı

Erken yumurtlamis olabilirsin cnm mahsallah hamilesin bence kop köyü çıkmış

Selam kızlar nasıl gidiyor belirtiniz var mı bende aşırı şişkinlik var ve resmen siyaha yakın bir renk oldu göğüs ucum. Sürekli sertler. Hiç böyle olmamıştıı
Cnm ben test yapmadım daha ama sabah yapayım diyorum awox aldım sen yaptinmi seninle bat ayniydi beni de 19ekim

Bende katılayım kızlar aranıza bat 19 ekim. İlk defa bu ay ovülasyon testiyle takip ettim. Şu an kasıklarımda hafif sancı, göğüslerimde hassasiyet az ama çok dolgun yeşil damarlar belirgin. çok sık acıkıyorum ve sinsi sinsi bulantı var 2 gündür. Dpo 10 oldu 2 güne test yapcam bakalım

Bende test yapacam ama yarın mi yoksa Çarşamba günü mü yapayım bilemedim benimde bat 19 Ekim ama ben ovulasyon testi ile takip etmedim 30 Eylül'de akıntım başlamıştı ondan sonra gün aşırı değerlendirdim ama tahminim 4 veya 5 çatladı diye düşünüyorum sizin yumurtlama ne zaman oldu

Yumurtlama 4ünde oldu. Bugün sabah test yaptım pozitif. Kan verdim şimdi sonuç çıkmasını bekliyorum

Yaaa çok sevindim ben bugün sabah test yaptım ama negatif çıktı avox yaptım bat daha 5 gün var
Bende beklediğimden erken sonuç aldım. Belirtilerden anladım. Göğüsüm şiş ama vücudumda ödem yok. Damarlar belirgin kasık ağrısı var ama üşütme sancısı gibi mide bulantısı hafif.

Ben test yaptım kızlar şimdilik negatif dpo9 bugün başka test yapan belirti yaşayan var mı

Eklentiler

• IMG_2397.webp
    58,2 KB · Görüntüleme: 74
Benim de bat 20 Ekim. Dayanamayıp cuma erken testlerden yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…