- 13 Ocak 2017
- 401
- 300
- 53
- 33
1 Mayista test alıp bakacağım10 12 14 16 18 bittidua etmekten baska çaremiz yok sanırım benim yumurtlama 18 inde oldugu için tuttuysa iyi valla
Korunmadan sonraki ilk ayimiz bizimde tuttuysa tuttu tutmadiysa artik diger aylaraBenim de 20siydi yumurtlama günüm, bugun denemenin son günü, tuttu tuttu tutmadı önümüzdeki aya artık, ilk denememiz, Allah ayarlamıştır bir şekilde diyorum, her şeyin Rabbim hayırlısını versin.
Valla nasil duracaksak hic bilmiyorum1 Mayista test alıp bakacağım
Insallah canımDuramıyoruz da günlerde geçmiyor ki
İnşallah bu bekleyişimiz boşa olmaz
İnşallah canim senin bat kac???benim.sizlerden sonra bat. once sizler verirsiniz guzel haberleri sonra ben insallah
7 mayıs canim. su an yumurtlama haftamdayim.İnşallah canim senin bat kac???
Hakkında hayırlısı olsun canim guzel haberlerini bekliyoruz7 mayıs canim. su an yumurtlama haftamdayim.
Insallah olmaz canim ben olacaginj pek sanmiyorumGenelde hamilelik sitelerinde bu soru cok geliyordur bebegime birsey olmusmudur?aklıma o geldi birde ben sorayim dedim
Bu kadar erken adet belirtisi olurmuki ben genelde 2 3 gun once hissederimKizlar benim kasiklar agrimaya basladi adet mi olcam yoksa
Yok cnm birşey olmaz bende boyamayı düşünüyorum saçlarımı siyaha boyuyorum akıp kızıl oluyor ya sinir oluyorSaçlarım yanıyor ya kendimi bile bilemiyorum valla ya ama hani ne bileyim 5 hafta lik ve daha üstü degilizdir zatensanki gebeymisiz gibi ayyy insallah en sacma seyi söylüyorum BEBEGIME BİRSEY OLMUS MUDUR???pardon hayali bebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?