Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Benim de 20siydi yumurtlama günüm, bugun denemenin son günü, tuttu tuttu tutmadı önümüzdeki aya artık, ilk denememiz, Allah ayarlamıştır bir şekilde diyorum, her şeyin Rabbim hayırlısını versin.
Korunmadan sonraki ilk ayimiz bizimde tuttuysa tuttu tutmadiysa artik diger aylara

Ben ne yaptımbilerek ve isteyerek sacimi boyattim duramadim resmen gaza getirdim kendimi halen sacimda duruyor 9 da yikayacagim olaki yani yari yarıya gebeysem zatem boyatamiycam o kesin hic olmazsa bastan boyatayim dedim cok kiziyorsunuzdur şimdi bana

Saçlarım yanıyor ya kendimi bile bilemiyorum valla ya ama hani ne bileyim 5 hafta lik ve daha üstü degilizdir zaten sanki gebeymisiz gibiayyy insallah en sacma seyi söylüyorum BEBEGIME BİRSEY OLMUS MUDUR???pardon hayali bebeğime

Genelde hamilelik sitelerinde bu soru cok geliyordur bebegime birsey olmusmudur?aklıma o geldi birde ben sorayim dedim

Yok cnm birşey olmaz bende boyamayı düşünüyorum saçlarımı siyaha boyuyorum akıp kızıl oluyor ya sinir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…