Batma şeklinde mi oluyor. Benım karnımız guruldaması dısında adet belirtim yok bazen cok nadir gögüşlerim şişer birtek gelicegi zaman agrır. Hatta adet agrım olmadıgı için ilk hamileliğimde kaık batmaları ve akıntıdan ben hamıleyim kesin demiştim :) belkide bebiştir cnm :)Kizlar benim kasiklar agrimaya basladi adet mi olcam yoksa
Benim adet olacagim zaman da kasiklarim agrir ama bu ay belim de agriyo ama goguslerimde agri yok diger hamileligimi goguslerimden anlamistim aciyolardi ama simdi gayet normallerBatma şeklinde mi oluyor. Benım karnımız guruldaması dısında adet belirtim yok bazen cok nadir gögüşlerim şişer birtek gelicegi zaman agrır. Hatta adet agrım olmadıgı için ilk hamileliğimde kaık batmaları ve akıntıdan ben hamıleyim kesin demiştim :) belkide bebiştir cnm :)
Insallah canim insallah bebistir bakalim 1 mayista belli olacak insallahBatma şeklinde mi oluyor. Benım karnımız guruldaması dısında adet belirtim yok bazen cok nadir gögüşlerim şişer birtek gelicegi zaman agrır. Hatta adet agrım olmadıgı için ilk hamileliğimde kaık batmaları ve akıntıdan ben hamıleyim kesin demiştim :) belkide bebiştir cnm :)
Aynn cnmm yaKizlar gunler gecmiyo resmen ya
İnşAlla cnmmInsallah canim insallah bebistir bakalim 1 mayista belli olacak insallah
İnşAllah hayırlısıyla hamilesindir cnm :)Merhaba kızlar benim de bat 4 mayis hayırlısı bakalım hala yumurtlama günum gibi kasiklarimda batma oluyor
Aynen canim bugun birbirimize dua edelimKızlar bugun ibadet zamanı ve bende Rabb'ime yalvarıcam bu gece. İsterseniz sizleride duama katıyım. Tek tek ismini söylerek Rabb'imden sizler içinde hayırlısını diliyim. Unutmayın kulun kula duası makbuldur
Evet cnmm :) inşAllahh dualarımızı Rabb'im kabul ederAynen canim bugun birbirimize dua edelim
Sanmıyorum canım ama inş öyledir belirtiler için daha çok erken. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah bu gecedeİnşAllah hayırlısıyla hamilesindir cnm :)
Bende boyadim saclarimin dipleri acik kumral uclarda sari ombre var yakısıyordu babam geldi bugün bize bende gaza geldim babama boyattim acik kullu sari aldim uclar süper oldu ama diplerdeki koyulugu acti sari ile kumralin arasi sacma sapan bisey çıktı yuzum bembeyaz kaslar simsiyah olduYok cnm birşey olmaz bende boyamayı düşünüyorum saçlarımı siyaha boyuyorum akıp kızıl oluyor ya sinir oluyor
Canim insallah bakalim istersen yap bi tane diyecem ama cikmazsa bu sefer cok uzulursun6 adet gebelik testi var paylasalim herbirimize 1 adet düşsün hemen yarin yapalim delircem ya hic bu kadar stres yapmamistim niye boyle olduysahepimiz birbirimize dua edelim insallah hayirlisi bu aysa(( Mayis ayi )) bize ugur getirsin
Ewt kuzum haklısın belirti bile yok ama iste ewde var ya illaaa yapacam durtuyorlar hayirr 3 4 gun kala olsa anlayacagim 10 gun varCanim insallah bakalim istersen yap bi tane diyecem ama cikmazsa bu sefer cok uzulursun
Canin ben gecen ki gebeligimde 9 gun kala yaptim cikmamisti yap istersen ama cikmazsada uzulme cunku daha cok varEwt kuzum haklısın belirti bile yok ama iste ewde var ya illaaa yapacam durtuyorlar hayirr 3 4 gun kala olsa anlayacagim 10 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?