Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Kizlar benim kasiklar agrimaya basladi adet mi olcam yoksa
Batma şeklinde mi oluyor. Benım karnımız guruldaması dısında adet belirtim yok bazen cok nadir gögüşlerim şişer birtek gelicegi zaman agrır. Hatta adet agrım olmadıgı için ilk hamileliğimde kaık batmaları ve akıntıdan ben hamıleyim kesin demiştim :) belkide bebiştir cnm :)

Benim adet olacagim zaman da kasiklarim agrir ama bu ay belim de agriyo ama goguslerimde agri yok diger hamileligimi goguslerimden anlamistim aciyolardi ama simdi gayet normaller

Insallah canim insallah bebistir bakalim 1 mayista belli olacak insallah

Merhaba kızlar benim de bat 4 mayis hayırlısı bakalım hala yumurtlama günum gibi kasiklarimda batma oluyor

Kızlar bugun ibadet zamanı ve bende Rabb'ime yalvarıcam bu gece. İsterseniz sizleride duama katıyım. Tek tek isminizi söylerek Rabb'imden sizler içinde hayırlısını diliyim. Unutmayın kulun kula duası makbuldur

Kızlar bugun ibadet zamanı ve bende Rabb'ime yalvarıcam bu gece. İsterseniz sizleride duama katıyım. Tek tek ismini söylerek Rabb'imden sizler içinde hayırlısını diliyim. Unutmayın kulun kula duası makbuldur

Yok cnm birşey olmaz bende boyamayı düşünüyorum saçlarımı siyaha boyuyorum akıp kızıl oluyor ya sinir oluyor
Bende boyadim saclarimin dipleri acik kumral uclarda sari ombre var yakısıyordu babam geldi bugün bize bende gaza geldim babama boyattim acik kullu sari aldim uclar süper oldu ama diplerdeki koyulugu acti sari ile kumralin arasi sacma sapan bisey çıktı yuzum bembeyaz kaslar simsiyah oldu aynaya bakasim gelmiyor eger adet olursam dipleri kuaföre boyatacam

6 adet gebelik testi var paylasalim herbirimize 1 adet düşsün hemen yarin yapalim delircem ya hic bu kadar stres yapmamistim niye boyle olduysa hepimiz birbirimize dua edelim insallah hayirlisi bu aysa(( Mayis ayi )) bize ugur getirsin

6 adet gebelik testi var paylasalim herbirimize 1 adet düşsün hemen yarin yapalim delircem ya hic bu kadar stres yapmamistim niye boyle olduysa hepimiz birbirimize dua edelim insallah hayirlisi bu aysa(( Mayis ayi )) bize ugur getirsin
Canim insallah bakalim istersen yap bi tane diyecem ama cikmazsa bu sefer cok uzulursun

Krem rengi sari aarasinda bir akintim var usuttum galiba bata 6 gun var ama dediginiz gibi gecmiyor gunler kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…