Ben hep sitresliydim kizlar sizede bulastirmis olabilirimSanırım biz baya stres yaptık olacağı varsada olmayacak bu gidişle
Walla stresten kaç ay olmamıştı benim hep oldu olacak bu ay olacak olmadı neyse diğer ay olacak aa olmadı yine acaba olmayacak mı derken taşınma olayı çıktı evi toparBen hep sitresliydim kizlar sizede bulastirmis olabilirim
Hayirlisi diyelim o zamanWalla stresten kaç ay olmamıştı benim hep oldu olacak bu ay olacak olmadı neyse diğer ay olacak aa olmadı yine acaba olmayacak mı derken taşınma olayı çıktı evi toparlamaktan bebişi düşünemedim bide baktım hamileyim
Ya var ya iyice sastim bu ay kendime stresten ne yapacam şaşırdım neye bu kadar panik stres boss hepsi biliyorum cikmayacakta bakalimCanin ben gecen ki gebeligimde 9 gun kala yaptim cikmamisti yap istersen ama cikmazsada uzulme cunku daha cok var
Bendede bazen sari bazen seffaf geliyor sadece sildigimde ic camasirimi batirmiyir yani birde her wc den sonra olmuyor ara siraKrem rengi sari aarasinda bir akintim var usuttum galiba bata 6 gun var ama dediginiz gibi gecmiyor gunler kizlar
Aynen canimBurada gün felan sayıyoruz yaa heyecanlandık
Cok özür dileyerek söylüyorum netten araştırdım biraz kokulu akintiysa vajinit mi ne dedi enfeksiyon yani kokusuzsa sıkıntı yok dedi ben denedim sanki biraz koku var gibi enfeksiyon mu kaptim neCanim o bende de var benim ki seffaf ve bugun biraz artti sanirim ama camasirina gelmiyo
Saol canim bendd biraz dikkat edimCok özür dileyerek söylüyorum netten araştırdım biraz kokulu akintiysa vajinit mi ne dedi enfeksiyon yani kokusuzsa sıkıntı yok dedi ben denedim sanki biraz koku var gibi enfeksiyon mu kaptim nesende dikkat et bak istersen aklimda ??? olustu
Benim kasik agrim o kadar artti ki sanki her an adet olacanAkintiya seviniyorum biraz ama bu onceki gebeligimdeki gibi degil o bildiğin sulu akıntıydi bu sadece peceteye geliyor o kadar da sulu degil
Iyide kuzum 8 9 gun var adete daha oncede oluyor muydu böyle belirtilerBenim kasik agrim o kadar artti ki sanki her an adet olacan
Bu kadar cok olmuyodu arada giriyor sonra duzeliyo kuzum bu arada ben bu ay erken yumurtladim 11 gun gecti yumurtlamamin uzerinden o yuzden korkuyorumIyide kuzum 8 9 gun var adete daha oncede oluyor muydu böyle belirtiler
Ayy sen yapsan belki çıkar canısı ya 11 gun bence normal ben 18 yumurtladim daha bugun 5.günüm cikmamasi kesin 28 gunde 1 olcam bu ay tabi stresten gecikmezseBu kadar cok olmuyodu arada giriyor sonra duzeliyo kuzum bu arada ben bu ay erken yumurtladim 11 gun gecti yumurtlamamin uzerinden o yuzden korkuyorum
Bende erken yumurtladım diye tahmin editoyorum ayın 13 yumurtladım sanırım. Benımde 11 gün oldu. Eger yumurtlamam benı sadırtmadıysa :)Bu kadar cok olmuyodu arada giriyor sonra duzeliyo kuzum bu arada ben bu ay erken yumurtladim 11 gun gecti yumurtlamamin uzerinden o yuzden korkuyorum
Bende cikmaz diye korkuyorum ondan yapmiyorum ama cuma gunu yapsam mi diyorum bilemedim ki cok kararsizimAyy sen yapsan belki çıkar canısı ya 11 gun bence normal ben 18 yumurtladim daha bugun 5.günüm cikmamasi kesin 28 gunde 1 olcam bu ay tabi stresten gecikmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?