Ayy ayni gun yumurtlamisiz canim sende bi belirti var miBende erken yumurtladım diye tahmin editoyorum ayın 13 yumurtladım sanırım. Benımde 11 gün oldu. Eger yumurtlamam benı sadırtmadıysa :)
Benim bacak aramda ince
Benim bacak aramda inceden bi sizi oluyor kızlar ya sizde de var mı
den bi sizi oluyor kızlar ya sizde de var mı
Senle hersey aynı cıktı ya adet tarıhıde 4mayıs :) belirti yok ama az önce farkettim göğüslerim ahrıyor biraz. Benım yumurtlamadan sonra 3-4 gün sümüksü akıntı geldi bu kadar sonra kesildi :)Ayy ayni gun yumurtlamisiz canim sende bi belirti var mi
Sende ne belirtiler var :)Ayy ayni gun yumurtlamisiz canim sende bi belirti var mi
Ayy benimde oyle oldu biliyo musun insallah hepimiz hamileyizdir benim gogus agrim yok ama goguslerimde sivilceler cikmaya basladiSenle hersey aynı cıktı ya adet tarıhıde 4mayıs :) belirti yok ama az önce farkettim göğüslerim ahrıyor biraz. Benım yumurtlamadan sonra 3-4 gün sümüksü akıntı geldi bu kadar sonra kesildi :)
Bende sivilce yok :) inşAllahh cnmmAyy benimde oyle oldu biliyo musun insallah hepimiz hamileyizdir benim gogus agrim yok ama goguslerimde sivilceler cikmaya basladi
Benim belimle kasiklarim cok agriyo akintin var ama fazla deil bide goguslerimde sivilceler ciktiSende ne belirtiler var :)
Benımdd belim bıraz agrıyor ama cok degil surekli oturuyorum diye agrıyor sanırım. Bende akıntı vardı artık yok :) kasıklarda hiç agrı yok :)Benim belimle kasiklarim cok agriyo akintin var ama fazla deil bide goguslerimde sivilceler cikti
Biz senle aynı gün yapalım :) 1 mayıstafa yaparız :)Bende cikmaz diye korkuyorum ondan yapmiyorum ama cuma gunu yapsam mi diyorum bilemedim ki cok kararsizim
Inşallah hayirlisi olur hakkimizdaBenımdd belim bıraz agrıyor ama cok degil surekli oturuyorum diye agrıyor sanırım. Bende akıntı vardı artık yok :) kasıklarda hiç agrı yok :)
İnşAllahhh cnmmInşallah hayirlisi olur hakkimizda
Olur canim ne zaman yapalimBiz senle aynı gün yapalım :) 1 mayıstafa yaparız :)
Benim bacak aramda önceden bi sizi oluyor kızlar ya sizde de var mı
Ekin siz bizi ekinOlur canim ne zaman yapalim
Olur canim ne zaman yapalim
Kız ne ekmesi 1 mayısta bem yine yapıcam söz :) pozitifte cıksa negatifte. Sözümde dururum :)Ekin siz bizi ekinsaka maka bekliyorum sonuci merakla
Canim olur mu oyle sey sende merak ediyosun zaten gel beraber test yapalim olmaz miEkin siz bizi ekinsaka maka bekliyorum sonuci merakla
Sen karar ver ben her türlü persembe mi yapalim cuma mi ne dersin
Cuma gunu sabah yapalim miOlur canim ne zaman yapalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?