Bacak aramda böyle bir dk süren yakıcı bir sızı anlamadım yumurtlamam mı devam ediyor erkenden heveslenme istemiyorum yazılanları da okuyunca içten içe kendimi dinliyorum :)Nasil bir sizi hicc yasamadim ben
Cnmm kendini etketlemişsin. Ama cnm ha cuma ha pazartesı 2 gün daha sabredilir ben erken yaparız diye heyecan yaptımm :)Cuma gunu sabah yapalim mi
Insallah bebis yer yapıyordur bilemedim ki simdi bende olmadi amaBacak aramda böyle bir dk süren yakıcı bir sızı anlamadım yumurtlamam mı devam ediyor erkenden heveslenme istemiyorum yazılanları da okuyunca içten içe kendimi dinliyorum :)
Bence olabilir ozellikle sik idrara çıkma sende bizimle ayni tarihlerdesin Allahim insallah sewinecegin bir haber verirsinKızlar benimde bat 4 Mayıs ve yumurtlama gününden sonra hala ara ara koyu kivamli beyaz akıntı geliyor ve sol kasığım da ağrı ve guruldama şeklinde hareketlilik oluyor sizce hamilelik belirtisi olabilir ayrıca çok ta idrara çıkıyorum
Bende de pko var 33 gun 30 gun 28 gun kafasına gore geliyor sadece bu ay tam 14.gun yumurtlama oldu o yüzden 28 gun diye hesap yaptim o zamanda 3 mayisa geliyorbenım gunlerım iyice karıştı nezaman olacagını bilmiyorum ,
rabbim geçmiş kandil yüzüsuyu hurmetine sevindirsin bizi bu ay
Bende de pko var 33 gun 30 gun 28 gun kafasına gore geliyor sadece bu ay tam 14.gun yumurtlama oldu o yüzden 28 gun diye hesap yaptim o zamanda 3 mayisa geliyor
Insallah canimhadi inşallah bu ay hepimiz seviniriz canııımmm
Ne zaman yapalim canim o zamanCnmm kendini etketlemişsin. Ama cnm ha cuma ha pazartesı 2 gün daha sabredilir ben erken yaparız diye heyecan yaptımm :)
Ben test alim gelim hemen bugun yapalim istersenCnmm kendini etketlemişsin. Ama cnm ha cuma ha pazartesı 2 gün daha sabredilir ben erken yaparız diye heyecan yaptımm :)
Olur cnmm.Ben test alim gelim hemen bugun yapalim istersen
Ben test aldim canim yapalim miOlur cnmm.
Kız ben almadım eczane yakın saçlarımı kurulayıp hemen gidip alıp geliyorumm :) sen yap istersdnnBen test aldim canim yapalim mi
Tamam sen al gel yapariz beraberKız ben almadım eczane yakın saçlarımı kurulayıp hemen gidip alıp geliyorumm :) sen yap istersdnn
Geldimm cnmm yapalım mııTamam sen al gel yapariz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?