Yapalim canimGeldimm cnmm yapalım mıı
Hadi o zaman hayırlısı olsunn :)Yapalim canim
Benimki negatifHadi o zaman hayırlısı olsunn :)
BenımdeBenimki negatif
Cnm bu arada sen ovulasyonu akıntıyla mı takip ettin?Benimki negatif
Canim ben mi yanlis goruyorum bilmiyorum sanki çok silik hayali bi cizgi varBenımdeama dur bismillah 10 dk bekle:)
evet canim senCnm bu arada sen ovulasyonu akıntıyla mı takip ettin?
Fooottoooo cekkk yolllaaCanim ben mi yanlis goruyorum bilmiyorum sanki çok silik hayali bi cizgi var
Bende kasık ve akıntıyla cnm :)evet canim sen
Foto nasil yukleniyo canimFooottoooo cekkk yolllaa
Canim ben mi yanlis goruyorum bilmiyorum sanki çok silik hayali bi cizgi var
Konusmayı yazdıgın yerin altında dosya yukle var ordan cnmFoto nasil yukleniyo canim
Benim 4mayis ama ben bu ay erken yumurtlama donemine girdim 27 28 gibi adet olmam lazim takibime goreAdetine kaç gün var canım benim bat 27 nisan geçen hafta cuma yaptım çıkmadı yarın sabah yapmayı düşünüyorum bende 2 gün önce
Benim 4mayis ama ben bu ay erken yumurtlama donemine girdim 27 28 gibi adet olmam lazim takibime gore
Foto da hic gorunmedigi icin yuklemedim buraya ama cok silik ben hayali mi goruyorum bilemedimAy hadi inşallah bende varsa bende de silik çıkar o zaman yarın sabah da ben deniyim
Canim ins hayali deildir de hamilesindir ilk guzel haberi senden almis oluruz benim bat 29 nisan dun aksamdan beri goguslerim cok acimaya basladi adet olcam belliFoto da hic gorunmedigi icin yuklemedim buraya ama cok silik ben hayali mi goruyorum bilemedim
Sabah testi aldim elime gittim wc ye vazgeçtimBen test alim gelim hemen bugun yapalim istersen
Aaaa yapmışlar bile yeni gördümBenimki negatif
InsaLlah silik değildir canimm insallah hadi guzel haberler insallHFoto da hic gorunmedigi icin yuklemedim buraya ama cok silik ben hayali mi goruyorum bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?