Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

Cani

Canim ins hayali deildir de hamilesindir ilk guzel haberi senden almis oluruz benim bat 29 nisan dun aksamdan beri goguslerim cok acimaya basladi adet olcam belli
Belki de yerleşiyordur kim bilir 80 bilirsabah sabah sevindim habere cok sewindim sirinligim üstümde yap canim sende 3.haberi veren ol bize

Kizlar bu hafta sonu annemler geliyo memleketten bu hafta yapamam da haftaya tekrarlarim olmadi

Akıntı gitti bende resmen yok oldu sadece doluluk hissi var kasikta surekli wc ye gideyim diyorum yapıyorum oturfugumda geri geliyor sanki idrae yollarında problem var

Kuzum iyice baktin mi emin misin yani gorunurde slik milik bisey yok mu?cok erken seninkine biz birlikte yapalim en iyisi
Yok cnm ben zaten 1mayısta yeniden yapıcaktım. Pozitifte negatifte cıksa. Pozitifse çizgi daha belirginleştimi diye kontrol eicektim eger negatif cıkrsada zaten yine bi umut 1 mayısı beklicektim. Cok iyi baktım cnm yok cizgi falan :)

Canim sakin uzulme daha cok erken o yuzden cikmamis olabilir

Bende ilk gebeligimi bu markada ogrenmistim o yuzden o eczaneye gittim gerci o hamileligim cok az surmustu bebegime daha alışama dan beni birakip gitmisti
Benımde cnm kimyasal gebelik olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…