Insallah kesindir yazacak yere silik degildir yazmisimFoto da hic gorunmedigi icin yuklemedim buraya ama cok silik ben hayali mi goruyorum bilemedim
Insallah canim insallah hepimiz guzel haber aliriz burda cok silik ben emin olamadim 2 3 gun sonra tekrar yapim diyorum bakalimInsaLlah silik değildir canimm insallah hadi guzel haberler insallH
Cok saol canim insallah hepimiz hamileyizdir bu ayCani
Canim ins hayali deildir de hamilesindir ilk guzel haberi senden almis oluruz benim bat 29 nisan dun aksamdan beri goguslerim cok acimaya basladi adet olcam belli
Belki de yerleşiyordur kim bilir 80 bilirCani
Canim ins hayali deildir de hamilesindir ilk guzel haberi senden almis oluruz benim bat 29 nisan dun aksamdan beri goguslerim cok acimaya basladi adet olcam belli
Tekrarlarsan at kuzu o zaman belirti var mi belirtiInsallah canim insallah hepimiz guzel haber aliriz burda cok silik ben emin olamadim 2 3 gun sonra tekrar yapim diyorum bakalim
Tmm canim 1 mayista hep birlikte yapariz olmadiKizlar bu hafta sonu annemler geliyo memleketten bu hafta yapamam da haftaya tekrarlarim olmadi
Benim belim ve kasiklari adet olacakmisim gibi agriyo sizede soyluyodum ya oldum olacam diye goguslerimin kahve rengi kisminda sivilceler cikti bide cok az akintim varTekrarlarsan at kuzu o zaman belirti var mi belirtisenden yola çıkalım
Olur canim cok test aldim zatenTmm canim 1 mayista hep birlikte yapariz olmadi
Konusmayı yazdıgın yerin altında dosya yukle var ordan cnm
Testin markasi ne kuzu laboquik miBenim belim ve kasiklari adet olacakmisim gibi agriyo sizede soyluyodum ya oldum olacam diye goguslerimin kahve rengi kisminda sivilceler cikti bide cok az akintim var
Miratech canimTestin markasi ne kuzu laboquik mi
Yok cnm ben zaten 1mayısta yeniden yapıcaktım. Pozitifte negatifte cıksa. Pozitifse çizgi daha belirginleştimi diye kontrol eicektim eger negatif cıkrsada zaten yine bi umut 1 mayısı beklicektim. Cok iyi baktım cnm yok cizgi falan :)Kuzum iyice baktin mi emin misin yani gorunurde slik milik bisey yok mu?cok erken seninkine biz birlikte yapalim en iyisi
Benımkı certain bende gebeliğimi ilk once miratechle sonra carteinle tastiklemştim bir zamanlar :)Miratech canim
Canim sakin uzulme daha cok erken o yuzden cikmamis olabilirYok cnm ben zaten 1mayısta yeniden yapıcaktım. Pozitifte negatifte cıksa. Pozitifse çizgi daha belirginleştimi diye kontrol eicektim eger negatif cıkrsada zaten yine bi umut 1 mayısı beklicektim. Cok iyi baktım cnm yok cizgi falan :)
Bende ilk gebeligimi bu markada ogrenmistim o yuzden o eczaneye gittim gerci o hamileligim cok az surmustu bebegime daha alışama dan beni birakip gitmistiBenımkı certain bende gebeliğimi ilk once miratechle sonra carteinle tastiklemştim bir zamanlar :)
Benımde cnm kimyasal gebelik olmustu.Bende ilk gebeligimi bu markada ogrenmistim o yuzden o eczaneye gittim gerci o hamileligim cok az surmustu bebegime daha alışama dan beni birakip gitmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?