Sonucc:)Kizlarrr yaptim bende duramadim
Benimki kimyasal deildi canin 9+4 de kalbi durduBenımde cnm kimyasal gebelik olmustu.
Evet sonucKizlarrr yaptim bende duramadim
Aynen canim daha cok var cunku kizlar bu arada ozellikle ayaklarimizi usutmuyoruzSonuç mu tabikide negatifhicbirsey yok amaaa ne yapiyiruz umuttlari elden birakmiyoruz
Tabikideee :)Sonuç mu tabikide negatifhicbirsey yok amaaa ne yapiyiruz umuttlari elden birakmiyoruz
Benim de 9 haftalikken rutin kontrole gittiğimde 6 haftalikken kalbinin durduğunu öğrenmiştimBenimki kimyasal deildi canin 9+4 de kalbi durdu
Benım ayakalrımm cokk üşüyorr. Evde çetik giyiyorumAynen canim daha cok var cunku kizlar bu arada ozellikle ayaklarimizi usutmuyoruz
Ayagimi cekip gondersem gulersiniz corap arti patik donn buz dolabi yatagin icindeyim halen kalkmaya teşrif etmedimAynen canim daha cok var cunku kizlar bu arada ozellikle ayaklarimizi usutmuyoruz
Saol cnm bende senı cok sevdim <3Kizlar ben hepinizi cok yakin arkadasimmis gibi cok sevdim ya iyiki karsilastik
Allah daha buyuk dert vermesin insallah cani. Orda bizi bekleyen meleklerimiz var ben lekelenme sonucu gittim hemen orda ogrendim 10+2 olmasi gerekirken 9+4 de kalbi durmusBenim de 9 haftalikken rutin kontrole gittiğimde 6 haftalikken kalbinin durduğunu öğrenmiştim
Valla tatlim iyiki hemen gözümü acar acmaz aklim burda acaba birileri bisey yazmis mi konusalimbdiyeKizlar ben hepinizi cok yakin arkadasimmis gibi cok sevdim ya iyiki karsilastik
Aynen ya bende ayni durumdayim resmen kar yagcak gibi usuyorumAyagimi cekip gondersem gulersiniz corap arti patik donn buz dolabi yatagin icindeyim halen kalkmaya teşrif etmedim
Ama ona doguma yakin kaybedersen yada dogum aninda dogumdan hemen sonra kaybedersen diye biliyordumAllah daha buyuk dert vermesin insallah cani. Orda bizi bekleyen meleklerimiz var ben lekelenme sonucu gittim hemen orda ogrendim 10+2 olmasi gerekirken 9+4 de kalbi durmus
Yok canim ben genel olarak söyledimSefaatci olayini diyorsun degil mi canim?
Bende yapmıstım bendd işe yaramadı.ve adet düzenimi bozup kanamamı azalttı. Demekki sende işe yaramış cnm :)Kizlar bide ben bu ay sogan kuru yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?