Lütfen onla ilgisi olsuuuuunnn... ben davul gibiyim, balon gibiyim, atom bombasıyım, patlıcam lütfen amaaCanım bat gününe kadar az miktarda sıvı akıntım oldu başka bi belirtim olmadı bu sefer. Bide 3 kez fena halde gaz sancısı çektim ama bununla ilgisi yoktur sanırım
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallahLütfen onla ilgisi olsuuuuunnn... ben davul gibiyim, balon gibiyim, atom bombasıyım, patlıcam lütfen amaa
Aminn kuzumAllahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Ben iyiyim kuzum sen nasılsın?Nbr kizlar nasilsiniz
Iyiyim kuzum bendeBen iyiyim kuzum sen nasılsın?
Insallah iyi cikar sonucum canim insallah dualarim seninle rabbim yardımcın olsunNapalım kuzu yarını iple çekiyorum kan testi yaptırcam inşallah düzenli artış olur
Insallah canimNapalım kuzu yarını iple çekiyorum kan testi yaptırcam inşallah düzenli artış olur
Sağolun kızlar allah razı olsun hepinizdenInsallah iyi cikar sonucum canim insallah dualarim seninle rabbim yardımcın olsun
Nereye gitti milletGrupda kimse kalmadi kizlar
Ewt canim maleseff dediğin gibi kimse yokGrupda kimse kalmadi kizlar
Herkes ya hamile kaldi yada beklemekten sıkıldı sanirimEwt canim maleseff dediğin gibi kimse yok
Aynen canim katiliyorum sana burda zaten ben ailemle konuşmadığım seyleri bile sizinle konusuyorumKimse aktifff degil bir ara ne güzeldi kim kimin ne yazdığına yetisemiyirduşimdi de konuşacak dertlesecek kimse yok
Kimse yok derkenKimse aktifff degil bir ara ne güzeldi kim kimin ne yazdığına yetisemiyirduşimdi de konuşacak dertlesecek kimse yok
Tabi ki kuzum aynen öyle bende oyleyim burdan paylasip yapmak daha cazipAynen canim katiliyorum sana burda zaten ben ailemle konuşmadığım seyleri bile sizinle konusuyorum
3 5 kisi kaldik yani canimKimse yok derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?