Galiba erken bizim bu sabirsizligimiz nolcak benim de 9 10 haxiranGızlar günaydın benim bat 6-7 haziran. Test için erken mi sizce? Erken yumurtladığımı sanmıyorum
En iyisi biz 7 sinde yapalimBenim de öyle çıktı teyzesi :)
İtiraf ediyorum bu benim yaptığım ikinci testGaliba erken bizim bu sabirsizligimiz nolcak benim de 9 10 haxiran
Oooo o neki ben 3 mayistaki bata 25 nisanda yapmaya baslamistimİtiraf ediyorum bu benim yaptığım ikinci testiki gün önce de yapmıştım hahahahah
Ben zaten korunuyordum
Ya o bende de var artık. Çizgi görüyorum resmen gözümü kapatıp açınca geçiyor, bi daha kapatıp açınca tekrar beliriyor. Şizofreni belirtisiTest duruyor resmen icine giriyorum mecbur gorecekmisim gibi baka baka hayal gormeye basladim artik test negatif illa silik çizgi arıyorum
Senin ilk çocuktu sanırım demi kuzum???Valla ben de her ay ev kirası gibi test parası veriyorum yaaa, bi de ovulasyon testleri, ek dersim testlere gidiyor
Kuzum benim de olmadi iste sadece geri cekilme yoluyla oldiysa yuzde 1 ihtimal yoksa bizde hu ay bebis calismasi yapmadikGunaydin kizlar ben bu ay umutsuzum olmadigini da biliyorum o yuzden test yapmiycam kendimce karar aldim esime çok tepkiliyim çünkü
Istiyosa demesin valla o istemiyosa bende istemem bu ay yaptiklari beni cok kirdi gercekten Allah ne zaman nasip ederse olit insallah ikimiz icindeBende tepkiliyim ama benimki cok inat yok diyosa yok naz niyaz ona sokmuyor istersem hic yapma niye yapmiyon demez o kadar deyim
Bizdede esim inat klasik oglak burcuYoksa ben simdi boyle mi olurdum test pesinde kosuyo olurdum ben esime gore daha inat bi insanim oda bunu biliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?