Bat 1_2_3_4_5 Mayıs gelin belirtilerimizi paylaşalım

umut insanı hayata bağlar diyorlar, bu umut insanı hayattan soğutuyor yemin ederim. Neyse bekleyecez artık napalım M melegim44 cüm
Ben zaten korunuyordum pek beklentim yok anlayacagin ama ne zaman o testi cikarsam yapsam kalbim kut kut sanki yerinden çıkacak o kadar heyecan yapıyorum bugun de öyle oldu sanki hemen 2.çizgi çıkacak diye hevesle yaptim sonuc bos

Test duruyor resmen icine giriyorum mecbur gorecekmisim gibi baka baka hayal gormeye basladim artik test negatif illa silik çizgi arıyorum

Test duruyor resmen icine giriyorum mecbur gorecekmisim gibi baka baka hayal gormeye basladim artik test negatif illa silik çizgi arıyorum
Ya o bende de var artık. Çizgi görüyorum resmen gözümü kapatıp açınca geçiyor, bi daha kapatıp açınca tekrar beliriyor. Şizofreni belirtisi

Kargo Istanbuldan Ankaraya geldi aradim eee neymis Pazartesinden asagi gelmezmis bu ne saçmalık ya Sürat Kargoya verilmiş başka kargo sirketi bulamamislar sanki sabah sabah sinir oldum yine cuma günü kargoya vermistim cumartesi öğlen elimde oldu gelde deli olmaaradim kizi yarim gun yogun olan yerlerden başlar diyor ee bu semtte hic yoksa o zaman cumayi bulurseytan diyo git eczaneden bir tane daha al hayir bagimlilik yapıyor 1 ay oncesibe kadsr roman bağımlılık yapardı şimdi hcg testi bağımlılık yapti

İste hep benim ewhamli oluşum isimi ters götürüyor bir türlü istedigim aninda olmaz sabirsizim ya ondan böyle oluyor dünde bilerek öğleden önce verdim ki bugun elimde olsun onun yüzünden disari çıkamadım esimle kizim gitti

Gunaydin kizlar ben bu ay umutsuzum olmadigini da biliyorum o yuzden test yapmiycam kendimce karar aldim esime çok tepkiliyim çünkü

Gunaydin kizlar ben bu ay umutsuzum olmadigini da biliyorum o yuzden test yapmiycam kendimce karar aldim esime çok tepkiliyim çünkü
Kuzum benim de olmadi iste sadece geri cekilme yoluyla oldiysa yuzde 1 ihtimal yoksa bizde hu ay bebis calismasi yapmadik

Bende tepkiliyim ama benimki cok inat yok diyosa yok naz niyaz ona sokmuyor istersem hic yapma niye yapmiyon demez o kadar deyim

Yoksa ben simdi boyle mi olurdum test pesinde kosuyo olurdum ben esime gore daha inat bi insanim oda bunu biliyo

Sari sumuksu akintiyla basim dertte unutayim diye cam pencere sildim wc ye gittim yine gelmişacaba nedem geliyor fitilde kullaniyorum bugunle 4 oldu hic azalma yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…